|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 07, 2008 1:05 am |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Казаха ми, че в това аниме била най-красивата смърт (в the second barrage, когато утрепаха лолито). Hell no, виждала съм и по-красиви и по-дълги най-вече ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Иначе анимето ми хареса^^ Revy кърти мивки. Аниме мома с пищаци, лол ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Отдавна не бях виждала такова готино аниме + арта.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 07, 2008 5:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Цитат: виждала съм и по-красиви и по-дълги най-вече
Точно в това е красивото, че не е прекалено дълга, нито прекалено жестока.
Силата на Black Lagoon е, че е предназначено за нормални хора ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) - бързо, неангажиращо и въпреки, че на места е малко мрачно, в крайна сметка е положително мотивиращо.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Black Lagoon (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 11, 2009 10:58 pm |
![Аватар](http://free.bol.bg/bgshadow/wolfeye.jpg) |
bgshadow |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Анимето определено ми допадна ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Не съм очаквал аниме, в което действието се развива в настоящето да ми хареса, но това определено ме разби. Имаше от всичко в големи дози: насилие, яки каки с патлаци, яки пуцалки, извратени дечица ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) , малко негативизъм. Но като цяло беше доста надъхващо и оптимистичо настроено ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Наистина се надявам да има 3-ти сезон, просто искам да видя тъмната страна на Рок ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) и дано най сетне се сети да награби Реви, че вече почва да дразни с тая негова неебателност
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Black Lagoon (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 28, 2009 12:49 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Хареса ми, 1-вия сезон нещо по-мътен ми се стори, ама 2-ри изби рибата Арта просто е извънземен ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Екшън, драмата, хубавите жени ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) всичко е доволно За първия сезон, оценката ми е 8/10, а за втория 9/10 btw ще има 3-ти сезон! Само, че все още не се знае, кога ще стартира...
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Black Lagoon (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 29, 2009 3:49 pm |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Нищо ново под слънцето... Че ще има 3-ти сезон се знае от месеци...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Black Lagoon (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 1:32 am |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Както виждате профила ми любимото ми аниме е Shigurui направено от великите MADHOUSE за това .. задължително анимето ще се гледа ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) , а и съм прочел няколко чапа от мангата грабна ме.
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Black Lagoon (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 27, 2010 10:47 pm |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Първият сезон по едно време беше голяма скука,ама вторият супер израдва Ще се зяпа трети със сигурност
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Black Lagoon (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 11:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37009_1268731826.jpg) |
A_I_R_C_A_R_T_E_R |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 21, 2009 3:14 pm Мнения: 306 Местоположение: Why So Serious!?
|
Свалих анимето заради мацката ... И се разцепих. Снощи почнах първия сезон, сега почвам втория.
_________________ ~ One Piece FTW ~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|