|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Bunkasai 2009 - Велико Търново 06.06.2009г. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 26, 2009 10:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30187_1241691575.jpg) |
loveavye |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Го не мога да ти кажа какво е по простата причина че не знам.. ама ми се мъти в главата някаква традиционна японска игра.. ще те излъжа.. Кендо и Айкидо са Японски бойни изкуства.. кендо се практикува с катани/бокени и е нещо като "Учение за самураи".. Айкидо е повече към ръкопашните схватки като повечето неща са хватки за обездвижване на противника (не да му счупиш сичките кокали, а да го завъртиш така че да не мърда), което е кажи рече до 1 дан.. по-нататъшните данове се дават за умения с катана... П.С. : Ако съм засегнал някой с това изказване поради грешка - Гоменасай
_________________ Never Too Late... Requiem For A Dream...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bunkasai 2009 - Велико Търново 06.06.2009г. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 27, 2009 7:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4836.png) |
hinano |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) гомене Ямбол xD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bunkasai 2009 - Велико Търново 06.06.2009г. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 27, 2009 9:48 pm |
![Аватар](http://i41.tinypic.com/6syuco.jpg) |
Sinister |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Май 30, 2007 9:15 pm Мнения: 805 Местоположение: v nas po specialno pred monitora
|
Eliks написа: аз от всичките обяснения и не видях къде ще се проведе Бункасая... горе долу за часа разбрах, нищо че го няма в първия пост, давайте малко по=пълно инфо бе хора.... wow ... a certain someone's having her rough period... принципно ако човек го интересува нещо гледа по страниците или пита на ПМ вместо да се прави на badass кучка и да се мисли за интересна... как па само ти остана неразбрала не е ясно
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bunkasai 2009 - Велико Търново 06.06.2009г. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 27, 2009 10:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=607.jpg) |
Meze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
Sinister написа: Eliks написа: аз от всичките обяснения и не видях къде ще се проведе Бункасая... горе долу за часа разбрах, нищо че го няма в първия пост, давайте малко по=пълно инфо бе хора.... wow ... a certain someone's having her rough period... принципно ако човек го интересува нещо гледа по страниците или пита на ПМ вместо да се прави на badass кучка и да се мисли за интересна... как па само ти остана неразбрала не е ясно ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) Чакай че и аз не съм разбрал. Кво badass има в тва някой да попита културно аджеба определено мероприятие кога точно и къде точно ще се проведе, че и "кучка, мислеща се за интересна" да бъде наречен? Нещо хормоните не си ги контролираме май Айде и аз да попитам, в коя зала ще бъде Бункасая?
_________________ The Tea Gonna Chew Come
![Изображение](http://chise.ludost.net/upload/meze/Snimki/GIFs/Diavola%20i%20Meze%20-%20Heavy.gif) Язе съм от там
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bunkasai 2009 - Велико Търново 06.06.2009г. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 27, 2009 11:43 pm |
![Аватар](http://i41.tinypic.com/6syuco.jpg) |
Sinister |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Май 30, 2007 9:15 pm Мнения: 805 Местоположение: v nas po specialno pred monitora
|
Meze написа: Sinister написа: Eliks написа: аз от всичките обяснения и не видях къде ще се проведе Бункасая... горе долу за часа разбрах, нищо че го няма в първия пост, давайте малко по=пълно инфо бе хора.... wow ... a certain someone's having her rough period... принципно ако човек го интересува нещо гледа по страниците или пита на ПМ вместо да се прави на badass кучка и да се мисли за интересна... как па само ти остана неразбрала не е ясно ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) Чакай че и аз не съм разбрал. Кво badass има в тва някой да попита културно аджеба определено мероприятие кога точно и къде точно ще се проведе, че и "кучка, мислеща се за интересна" да бъде наречен? Нещо хормоните не си ги контролираме май Айде и аз да попитам, в коя зала ще бъде Бункасая? май е много изгодно да се правим на интересни когато сме "стари кучета" а ? ... Еликс днеска освен ва тая тема се заяде и в друга ... айде сега да не се правим на много невинни щото тва си беше чисто заяждане. Ако не си намерила точна дата или каквото там търсиш или пишеш едно лично или просто може да НЕ Е РЕШЕНО ОЩЕ се'ш се ? Значи много е лесно да се правим на велики пред хората които от скоро са почнали да организират мероприятия но когато някой ни каже че не го показваме по правилен начин се правим на супер невинни и неразбрали че и даже си викаме старите другарчета да ни оправдават. Вижте се бе ! До сега не съм казвал нищо негативно за нито един от вас, нито имам негативно мнение , нито имам изгода да защитавам организаторите щото и без тва едва ли познавам някой от тях, ама когато някой реши да се направи на интересен и да демонстрира своя авторитет на стари лаври няма как да не се обадя. ОК правите анивенчъри, 5 лева , баничка с боза, компот, още 5 лева и така нататък ама когато някой се опита да направи нещо сам (или не сам но просто за пръв път) или като ви поискат мнението го давате или си мълчите и нищо не казвате. Сега следва коментара "ама ние наистина искахме само да разберем кога е ...". Еми явно щом не сте го намерили не е сигурно. Отделихте ли поне 10 секунди от безценното си време да помислите над тоя въпрос: "Абе щом не мога да намеря дата за whatever нещото ,което ме интересува, дали пък организаторите на това нещо , които са си създали главоболието въобще да постват тема ,че ще има такова нещо, не биха обявили веднага къде/кога/как точно ще се проведе ?" ... Но не! Ето я гениалната идея! Вместо на лично да дам мнението и да обменя опита си за който на никой и без това не му дреме, мисля да се направя велик/а и да им го тросна пред всички с най-досадното и поставящо мен над другите low-life индивиди "давайте малко по=пълно инфо бе хора...." ..."давайте малко по=пълно инфо бе хора...." ... "давайте малко по=пълно инфо бе хора...." и искаш да кажеш че това беше най-доброто което можеш да измислиш че да не си помислят че се заяждаш ли ? Хмммм май не ти се получи ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Но нека игнорираме всичко това. Нека се съсредоточим върху свитата която идва в подкрепление веднага след като разкрият пъкления ни план да се погаврим с новите... Мезе нито говоря на теб ,нито ме интересува какво ще кажеш... дори Еликс да беше random човек с който да се виждам всеки ден и за който да ми пука адски много пак щях да го кажа по абсолютно същия начин както го направих и за нея. Изнася ли ви или не, не ме вълнува особено защото съм свикнал да си казвам каквото мисля и не мисля че точно за вас, пък и за който и да е , бих променил тоя факт. Крайно време е да се примирите с факта че нито сте идоли, нито сте велики , нито сте перфектни че да се опитвате да оплювате някое друго събитие. И ще си позволя едно лирическо отклонение- достатъчно негативни коментари се изръсиха по организацията за аниплейа и не говоря само за обичайните хейтове без причина , а за този от конкретни хора които го правеха от чиста злоба. Има ги и тези които се аргументираха, познавам няколко такива , но повечето беше просто гордост че аниплей не бил по-добър от анивенчър. Не се научихте че в крайна сметка не решават организаторите ( които са 100% пристрастни) а публиката и от значение е само как си е прекарал обикновения консуматор, който е дал парите си за да види нещо правено от непрофесионалисти. Като за финал- Няма да се извиня на никого, защото мисля че съм бил прав. Ако някой се е засегнал това си е лично негов проблем. Нито целя да обидя някой пък още по-малко да уроня авторитета му, но айде следващия път когато решим да си правим "леки закачки" или да отправяме "невинни въпросчета" да го правим коректно , за да може и на нас да се реагира със същия тон и подобаващо отношение.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bunkasai 2009 - Велико Търново 06.06.2009г. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 28, 2009 12:01 am |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
О.о''''' син-чан е в цикъл Може и да се е заяждала друг път, ама сега просто пита бе човек Неприятното на този Бункасай е, че ако ще идва, човек трябва или да живее наблизо, или да постои за повече време...щото на мен примерно транспорта ми прави номера и не остава никакво време да постоиш ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Аз май ще се въздържа
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bunkasai 2009 - Велико Търново 06.06.2009г. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 28, 2009 12:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1097.gif) |
Eliks |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) явно въобще не ме познаваш, за да го говориш това....... аз познавам организаторите на аниме частта на Бункасая от доста години и винаги съм била с тях в много добри отношения. Нито съм целяла да се заяждам с когото и да било, нито съм искала нещо да се изтъкна, щото отдавна съм над тия неща, нали разбираш човек пораства в един момент и това за мен са някакви глупости. Попитах къде ще се проведе защото: 1. В момента обмислям дали да дойда 2. Бункасая е другата седмица и ми се ще да си направя плана, защото си имам достатъчно други сериозни ангажименти и просто трябва да си организирам времето. Сега ми кажи какво толкова казах, че си заслужих тоя епитет от твоя страна?? Нима не попитах съвсем нормално за нещото, което ме интересува? Тоя Аниплей не знам къде го намеси (никога не съм имала нещо общо с него, освен че познавам Шадоуката, нито съм била там, нито съм коментирала), Анивенчъра пък съвсем... не се занимавам с тия неща от година и половина.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bunkasai 2009 - Велико Търново 06.06.2009г. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 28, 2009 4:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Горкия Синистър, тоя цикъл го изцикли отвсякъде...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|