Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 6 [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 10, 2006 10:20 pm 
Аватар

Ахаха така вече по схващам..

Cagalli:
Иначе дето все ревяла Хайне, ами все някъде трябва да се излива натрупаното напрежение от това да се правиш на силен и безстрашен.. :) :) Пък коя жена не реве?! Че то женски пол ли ще е тогава героинята ако не ревеше почти постоянно?! :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 11, 2006 12:49 am 
Аватар
in need of a hero

Нека не се заблуждаваме :wink: . Арина се е провалила в това начинание и наистина си е смешно. Дори е смешен начина, по който почва да се бие. Женските, които се бият са силни по природа, не реват. Факт. Изгледала съм бая анимета и съм прочела доста манги и знам горе-долу как стоят нещата. Реват когато някой умре в повечето случаи... толкова.

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 11, 2006 1:17 am 
Аватар

Е, кой говори в аниметата и мангата жените какви са..
Все пак тези герои се създават на основа малко реалност и малко фантазия. А и от човек до човек има разлика. Арина е описала Хайне като една нормална противоречива натура.. Колко хора такива има над път и под път..
Сам каза, че тази нейна манга се различава от останалите по това, че не е свързана с магия и подобни. Тя едва ли е искала да направи някоя клиширана супер гърл дето викаш реват само като някой умре. Такива ги има само по аниметата и мангите по принцип, но тя е искала да създаде реален образ. Аз поне така мисля. :) :)

Все пак е супер сладка Хайне. :lol: :lol: Това само като вметка, не се стърпях..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 11, 2006 1:35 am 
Аватар
in need of a hero

Естествено, че е сладка!

Просто мисля, че имиджа на побойник не й пасва. Харесвам си я като плаче и като е миличка и сладка.

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 11, 2006 9:40 am 
Аватар

тука може да се разгърне една философия за бойците-ревли :)...

аз също съм на мнение че факта, че Хайне е боец и също си поплаква често е съвсем нормално...просто от боец до боец има разлика...има такива например дет са като мъже в женско тяло - абе темерути...бие се там млати се и нищо не усеща трябва скункс да й поднесеш за да се разплаче ...друго нещо, което прави един боец е емоционалността и чувствителността...можеда звучи малко парадоксално ама е така...когато един човек е емоционален и има страст да защитава доброто - тогава е по-силен..защото физическа сила в комбинация с духовна сила е мноого по-силна.. ноо лошото при тези бойци е че те все още са си емоционални и се вълнуват и от други неща...

за последното становище мога да кажа от личен опит...
до преди няколко години много се биех (предимно с момчета де..момичетата бяха лигли)..даже в един мъъъъничък прото-стрийт файт бях..и по дяволите никое момче не ме юркаше...просто мн бързо избухам и преди първата ми реакция беше да скачам на бой..сега естествено прилагам принципа "самоконтролът е сила" и търпя макар че понякога ми избиват лимките...но тва е защото съм мн чувствителна..думи ме засягам мноооого...и рева на почти всяко по-тъжно нещо (Анимал Планет редовно).. :)

тааа да...толкоз за ся от мойте философи
:)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 11, 2006 8:51 pm 
Аватар
in need of a hero

*скача на NaruEikou-chan и я гушка до припадък*

Тооооооолкова сме сиприличали с теб и да не знам :shock: ! Бива ли?! *гушка още* .

Кхъм на въпроса... бойци всякакви разновидности има, и естествено да си емоционален няма нищо лошо, но не схващате какво имам впредвид... Не оплювам този вид бойци, а самия стил на Танемура да направи такава. Вижте сега имаше една манга, забравих как се казваше момичето й беше нинджа - мн силно, бла бла... Това хубаво. Там се получи добре героинята. Обаче вижте хайне каква е. Всичко я разплаква и все пищи за щяло и нещяло и 50 души я целуват и кой от кой уж по-влюбени :lol: ... Не става. Не пасва просто.

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 11, 2006 11:58 pm 
Аватар

*10 минути си поема въздух....отдалечава се с 20 крачки....засилва се...бяга бяга...и се мята върху Cagalli...*

хаха...хубаво е да знаеш че има сродни души...
еми виж за Хайне..да странно е..ама самата Арина е казвала (в 1-ви том)..че Хайне е малко простоватичка...просто героинята е замислена така..не е като Марон сериозна и тн....инак самурайката е от Firekracker is Melancholy...ауу че философия му дръпнахме :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 15, 2006 10:22 pm 
Аватар

Мда, страшно задълбочен диспут направихте.. жалко, че мозъкът ми обаче не приема, че да се включа.. :?

П.П. 27ма глава не излезнали вече?!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 07, 2006 9:45 pm 
Аватар

До колкото разбрах, 27 е излезнала преди няколко дни, но все още не е сканирана и преведена!
И като говорим за преводи, Shinshi Doumei Cross вече си има български сайт и е започнат превод на български! Ще превежда моя милост! Ако някой се интересува може да разгледа сайта от ТУК

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 09, 2006 10:32 pm 
Аватар

Мда, вече дори и сканирана я има.. Tenshi~girl ми даде линк..хихи..

Колкото за начинанието да превеждате мангата..ще следя с нетърпение развитието и много ще критикувам ако нещо не ми хареса.. Това ми е любимата манга..

Вярно ли е че мангата вече е към своя край?! Чух тази радостна новина и много ми се искат още подробности..

П.П. Моделирах си и 24та глава на SDC, ако някой се интересува де..аз съм доволна като бълха..
http://arishidono.data.bg/manga/Arina%2 ... ei_v05c024[arishidono].zip

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 10, 2006 10:02 pm 
Аватар

E добре, радвам се че ще има кой да ме критикува! :lol:
А колкото до това, че май скоро ще вадим носните кърпи на хепи енда и аз го чух от някъде, но за съжаление, нищо по-конкретно! Силно се надявам да е истина! :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 14, 2006 12:46 pm 
Аватар

Сайта е много готин, хареса ми подредбата и много благодаря, че ми разяснихте кой глави към кой том спадат :D Очаквам с нетъпрение превода и успех с начинанието :wink:

Иначе 27 глава беше много сладка, жалко че някой странични реплики май не са преведени, но ще се преживее.... Таканари беше много сладък :P как само се израдва, че спечели изборите... направо и аз заподскачах като прочетох тази страница :lol:
Само се чудя, дали мангата ще бъде 30 глави както предишните на Арина Танемура? Все пак има още доста неща да се обяснят, и надали ще могат да се съберат в 3 глави. :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 14, 2006 1:52 pm 
Аватар

За да се изясни всичко и на мен 3 глави ми се виждат малко! По мои наблюдения може би ще са най-много 32 глави, надали ще са повече! Е Арина може и да ни изнеда, така че просто ще стоим и ще чакаме с притаен дъх!

Мерси за сайта, радвам се че ви харесва! А колкото до превода, очаквайте 1 глава съвсем скоро! :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 3:42 am 
Аватар
in need of a hero

29-та глава края просто нямам думииии!!! Толкова красива сцена беше.... направо се разтопих :love:

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 5:15 pm 
Аватар

Мммм да 29 глава - невероятно беше! :love:
Но 30 глава изобщо не и отстъпва, а дори е и по-хубава! :love:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 6 [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]