|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 09, 2006 11:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
О като арт е божествено, историята е много хубава още не съм прочела последния 3-ти волиум де, но е невероятно сладка манга ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
Повече е момичешка де...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 11, 2006 1:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Мързи ме да живея написа: Ами значи мангата почва как Аи се събужда в една задънена уличка покрай боклуците и прочията в Токио. И няма никакви спомени, само разкъсани дрехи и малка кутийка с формата на сърце, която е в едни верижки. Когато се посъвзема тя тръгва да обикаля около Токио и видиш ли някакво хлапе тръгва да я ограбва. Взима кутийката естествено, защото друго няма по нея... Тогава някакъв красив непознат го спира (не че Аи нямаше да се справи сама де ). От приказка на приказка Аи тръгва с красивия младеж на име Кент към близката библиотека на еди-кой-си университет. Той работи там, а когато Аи влиза в библиотеката я обзема странно чувство и малки спомени я връхлитат и тя решава да разгледа всички книги с илюстрации в тях. Библиотеката е огромна естествено, но тя почва... По-късно когато бибилиотеката затваря Аи тръгва и попада в парк, където уличен музикант свири на китара. Започва да пее, обладана от музиката (и о чудо, тя имала талант ) и бива забелязвана от човек, който работи в някакъв клуб за певици (уж.. изненадата я оставям за вас ^^). След като се урежда и с работа Аи се разхожда около парка в близост до библиотеката където работи Кент и заспива там. Когато се сълбужда е в апартамента на Кент и леко обратния му съквартирант. Кент бива така добър да я остави да живее с тях докато се установи и така. Горе долу е това. Също така включва психясала вещица с демонски крилца опитваща се да убие Аи, завръзка между Кент и Аи (че как), голяма звукозапистна компания, която иска да сключи договор с Аи, още появили се спомени и невероятно сладки ангелски крилца на гърба й.
Са да го беше и написала като спойлер... но оценявам жеста; и аз трябва да имитирам, че работя нещо
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|