Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 10:34 am 
Аватар

Не мисля, че ББ се е стремил към тоя статус от любов към Марините. ДАже предвди мечтата му да стане Крал на Пиратите, и идеологията, която изповядва за пиратството читтала му е трябвала с някаква цел, но той я презира...

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 10:36 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Карате ме да мисля твърде мн Изображение
Вижте до къде се върнах чак... за will of D.
1. Гиганта който спаси робин, носи волята на Д. и.... ТОЙ Е ЖИВ :shock: WHY>? - http://www.onemanga.com/One_Piece/397/13/ Time Capsule! D. Seul is alive!!! Въпроса е кога и дали Аокиджи го е освободил от капсулата или тепърва предстои! А какво ни липсва в екипажа? Точно така -великан.
2. Аокиджи на онова време е бил вицеадмирал, вършел мръсната работа... Тогава кой е стоял над него? Кой е бил Адмирал по онова време и къде е въпросният сега?! Няма да ме изненадва ако е някой революционер отвратил се и съответно усъмнил се в правителството след Охара инцидента...
3. The will of D. как и да го мисля..
=

Всеки път когато се споменава това понятие то е по адрес на хора вярващи в бъдещето (си) и в мечтите (си). Вижте в onepiece wikia

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 10:52 am 
Аватар

Ама сме яко ОП отакувци :lol: .

Не знам дали Саул е жив, но не ми изглежда като някой толкова важен за историята. Съмнявам се, че отново ще го намесят, а и че волята на D. има нещо общо с ИД и Курохиге. Съгласен съм със Zenith, че Чернобрадият не се е стремил към статута на шичи просто заради титлата. На този етап според мен най-показателна е физиономията на Сенгоку.
1. Той знае, че има нещо/някой, до което/който ББ не трябва да се докопват
2. Просто се изтъняли с един човек, а Широхиге ще цъфне всеки момент :baby:

Във всеки случай не съм фен на хилядите теории, които хрумват на феновете (много, от които напълно невероятни), поради причината, че само Ода би могъл да знае какво ни предстои, а негов специалитет е да ни изненадва. Все пак Саянски доста често налучква какво ще се случи, но какво казахме - то при толкова много теории как да не оцели :lol:

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 10:59 am 
Аватар

момент момент момент

Саул Е ЖИВ ???? ВТФ това защо съм го пропуснал??? Той дори си казва "хванаха ме" , а не "претрепаха ме". До сега в уикипедия и като цяло от героите на ОП , бях останал с твърдото впечатление, че той е поредния труп в историята на екипажа. Въпреки всичко и на мен не ми се вижда важен за развитието на историята. Той е реликва от миналото ,няма място просто.

Освен, ако не може да разкрие една дребна подробност за това какво го е накарало да се обърне срещу маринците. И за какво всъщност се борят шефовете им. Защото хора като Гарп и Смоук са във флота за да защитават слабите от пиратите, но Адмиралите и Сенгоку много ми намирисват. Каква ли мърсотия ще изрови ББ от ИД :hmm:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 11:09 am 
Аватар

Саул, ако е жив според мен има добър шанс пак да се включи в историята, но на по-късен етап. Сега да не забравяме и че Кроки има зъб на Чернобрадко (или ше Широ :stars: ), но като гледам няма да има никъкъв шанс.

A true man knits his own destiny...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 12:08 pm 
Аватар

He--LL WI-----NNNK тва ма изкърти направо =)) Ivankov е баси имбата гадна :lol:

Сега Чернобрадия мисля че ше иска да налазва Лъффи щото Ейс вече не е в Импела а Белобрадчо сигурно ше се изпляска на екзекуцията да я предодврати.
Тоз Shiryu изглежда силен ама ше го видим :pokey:

Общо взето още един як чаптър :tv:

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 8:07 pm 
Аватар

Много зарибени теории :tv:
Смятам че ЧБ искаше да стане шибукай само за да има защита от Белобрадия
и сега понеже има вероятност белобрадчо да бъде ранен / убит ЧБ вижда възможност за слава.
Предполагам че иска да вземе кораба (ако е кораб) защото само един кораб може да бъде "затворник" естествено че кораба който е превозвал краля на пиратите !!!!
Ако някаде е казвано името на кораба на роджър и то не сувпада с името на затворения не ми обръщайте внимание :peace:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 17, 2009 12:35 am 
Аватар

Корабът се е казвал Oro Jackson и предполагам че са го унищожили (това е само спекулация)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 18, 2009 9:01 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

やああああ Изображение
Не е хубаво да чета темата рано сутрин, идват ми идеи >,>
Тая вече е оувърдрафт как и да го погледнеш, но ще е доста по-сейненска от сегашното ниво на мангата откъм сериозност. Всички теории и залози са против, но - ами ако това е план? Представете си следната ситуация - Белия умира, така или иначе. И той обаче, също като Златния Родж иска да направи нещо, с което да бъде запомнен вовеки и да живее в съзнанието на всички вовеки.. Какво е това нещо -нз. Но Черния може да е просто част от плана. И битката с Ейс и прочее, всичко да е било планирано, за да може СЕГА, докато Белия си извършва подвига/замисъла, използвайки Ейс за извинение, Черния да нахлуе в ИД и да ... отмъсти/освободи някой...
Само че това би обезмислило така великия кадър с шапката на Ейс и надписа "Тази случка по-късно се оказа спусък за голяма катастрофа" нали, което няма как да стане, ама.. не може да ми мине през ума и да не ви го споделя ;0

Вижте друго обаче... Черния също вярва в новата ера. А Белия е от старата(за това сме говорили - той ше мре скоро как и да го погледнеш(само, че като знаеме Ода, най-мн да се пенсионира, което е меко казано ТЪПО, ама аре)). Черния няма за какво да се крие от белия, по простата причина, че е предостатъчно силен. Но на ЧБ му е ясно, че като бие Ейс и го хвърли в ИД, Белия ше дойде да го спасява. И сега до тук теориите нали основно ги докарахме до това, че го е направил за да влезе в ИД и да си вземе някой/нещо. Но може да е двойно ефективен план - самото нападение на Белия над маринките = неговата загуба... така хем елиминира него, хем си измъква някой от затвора. Якия капан... а не просто възползване от положението.. ;D

И как не ви е срам да говорите така за Сеул с тоя ТЪП СКЕЛЕТ на 80++ години, който па е ЖИВА реликва в екипажа 'е ;0 Има как да се включи и още как. Искам да видя още от историята на Охара и на Робин майка й...
Nocturno написа:
то при толкова много теории как да не оцели :lol:

Айде айде, не е кат' да правя по 2+ предположения за 1 ситуация. Всяка си е за отделно нещо, ма добре развито :cyclon: . Като изключиме тая в тоя пост началото де :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 18, 2009 4:25 pm 
Аватар

На Робин майка й всички искаме да я видим :P . За другото - аз така си говоря от чиста завист, не се връзвай :lol: .

edit: А вие дали обърнахте внимание на заглавието, защото аз изобщо го бях пропуснал, а то ми се струва свързано с цялата дискусийка, която си спретнахме за целите на Курохиге? "Another Event To Soon Be Told" определено ми звучи като нещо случило се в миналото и имащо отношение към Чернобрадия. Т.е. според мен човекът/нещото имат обща история с Чернобрадия (стара дружка напуснала екипажа на Белобрадия например).

МнениеПубликувано на: Сря Май 20, 2009 8:55 pm 
Аватар

Е ние незнаем от колко време Мориа е жив лол :shock: и също така труп не му трябва, а душа :confused:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2009 10:53 am 
Аватар

yep yep :shhh: сянка му тряя не и тяло, може ако иска сянката а я бутне в някоя мравка сигурно :shhh:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2009 9:00 pm 
Аватар

EPIC THE CHAP. IS EPIC! да не говорим за гаврата с властелина на халките...
Все още незнаем ко се мъти из главата на черно брадия ама щом евентуално е победил оня с катаната badass-а явно е хипер силен....Сега се чудя дали ще пусне Лъфи или ще стане изрудско мелле!

Най накрая някакво развитие на екипажа..... =)) =))

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 3:46 pm 
Аватар

Ханибал вкара адската LotR реплика.
"You Shall NOT PASS!" :lol: :lol:

Ся Лъфи ше пукне дупарата на ББ
а Иванков...тоз/таз/тва са смля да си мени тялото =))

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 4:00 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Как подяволите ония стигна от 6ти левъл до първи за .. колко - секунда? :o
Защо Ширюу да мрази пирати? Избивал е затворници, наричал ги е боклук/отпадъци, но също така си закла и целия отряд дето го освободи... неговата преценка не е точно "тоя е пират, тоя не е"... :confused: Всъщност очаквах/предполагам, че/ той е изпоизтрепал тия които си мислеха, че могат да се опрат на ЧБ. И съответно ЧБ е разбрал, че Ширюу не му дреме за него и обратното и са си се разминали най-благородно... може да ги е упътил даже ;0 Но това ако Ширюу иска да избяга, а ние не сме сигурни в това. Сам какво ще прави? Той да не е Смоукър ;D Като нищо той ще пресрещне Магелан от другата страна да му благодари за прекараните години зад решетки ;D

Иванков стана мацка и нарита Сади-чан. Бах.. пак по-добре от варианта да превърне Сади в мъж :puke:
ЧБ не се учуди като видя Лъфи, значи е знаел, значи може верно заради него да е дошъл... Ама точно сега... хмм... ми нз, не ми се вярва точно сега Лъфи да тръгне да търси мъст. Ако го направи, значи не му пука за брат му. Няма как да бие ЧБ, а и да имаше, щеше да отнеме маса време...
Абеее, не, аз още не вярвам, че е дошъл за Лъфи. Дошъл е за нещо друго.. все пак му каза "що си губиш времето тука" .. може да е чисто заяждане/провокация, ама ми изглежда някак непристрасно...
Иначе примерно ако Лъфи и новия му екипаж земат да се бият срещу ЧБ
Лъфи - ЧБ
Джимбей - големия кечист
Кроки - Пойзън Ламата
Иванков и Иназума = Клоуна и Шарпшуутъра..
Магелан - Ширюу

Интересно би било, дам, ама Ейс духа попарата и трябва да разчита на Белиомустак, което не говори добре за Лъфи... Би трябвало да го подмине е са и както от 3 до 1 левълите са почистени от ЧБ да издуха направо към кораба му и да изчезва. Сметките с ЧБ може по-късно да се уреждат...
А и бтв ЧБ е прав за нещо -не само той е виновен, че нещата станаха така - ако мустака беше пратил подкрепление нямаше да е същото ;0

ПП: Ае ЧБ има ли го поне 1 момент в тая манга със затворена уста XD
ПП2: ААААААААААА как щях да забравя :taz: 12 short stories :kicking: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: Екипажа няма да се прибира скоро :cyclon: :icecream:
Санджи действително ше го изкарат, че е бягал седмица без да спре за тренинг :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]