|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филми:Терминатор 4 | Terminator Salvation: The Future Begins Публикувано на: Чет Апр 09, 2009 2:25 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Thats what i am talking about !!!!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филми:Терминатор 4 | Terminator Salvation: The Future Begins Публикувано на: Чет Апр 09, 2009 6:54 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
HollowMan написа: Dypeshnik написа: Единицата дава голяма част от парите си за 2-ката за ефектите и екипа,като неиния хорариум няма и 1 милион. koe...??? Може би не се изразих правилно,исках да кажа,че първия е нискобюджетен филм,който по-късно се оказва печеливш,а парите биват използвани да бъде направен втория с всичките си ефекти и каскади струващи състояние,поне тогава.
|
|
|
Заглавие: Re: Филми:Терминатор 4 | Terminator Salvation: The Future Begins Публикувано на: Чет Апр 09, 2009 10:35 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
Katana Samurai написа: усещам че тфа яко ше фейли... yare yare daze и аз си мислех че всички филми нови са фейл ама на тоя му видях трейлъра в киното и много добре изглеждаше така че неможем да сме 100% сигурни че ще е фейл се пак ... Терминатор си е 1 от най-великите поредици (е ... няма да е по-добър от класическия ама се пак )
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филми:Терминатор 4 | Terminator Salvation: The Future Begins Публикувано на: Сря Май 20, 2009 12:13 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Аз имам надежди, че филмът ще е добър. Безсъмнено ще е добър филм, което няма да се дължи на успеха от миналите филми. Примерно защото третата част изобщо не ме накефи. По-скоро беше жалко. Помня една сцена, в която Арни стреля по едни патрулки, които са обкръжени с полицаи - и някакъв изтрелва примерно 100 патрона. В следваща сцена пише "Наранени цивилни 0, Убити полицаи - 0" или нещо подобно, и btw, това е терминатор? Бахти терминатора, да. И имахме терминатор жена, която беше в злата светлина на филма. Като цяло Terminator 2 е най-добро. Но този мисля, че ще е по-добър. Ще има готини ефекти най-малко. Бих отишъл на кино заради тях. Смятам, че Бейл ще направи ролята интересна. That's all.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филми:Терминатор 4 | Terminator Salvation: The Future Begins Публикувано на: Нед Май 24, 2009 7:15 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|