ВНИМАНИЕ! - Който не гледа спойлерите в темата, губи много!
Проведени от Лайн Интервюта. viewtopic.php?f=65&t=41767 - nem13 viewtopic.php?f=65&t=41516 - FB viewtopic.php?f=65&t=42340 - Fearsome viewtopic.php?f=65&t=41979 - snookie viewtopic.php?f=65&t=42125 - Zenith ----- В следобеда на един прекрасен не толкова слънчев тазгодишен ден имах възможността да се срещна с универсалния форумен способ за измерване както на материално така и на душевно съществувание. Наричат го с много имена. Всъщност не го наричат с чак толкова много имена. Даже не съм сигурен дали повечето му знаят истинското име. По дяволите дори в интервюто не си споменава истинското име... Наричат го още... не още... по-скоро е известен пред вас като... да това добре се получи. Този изключително рядък и интересен екземпляр е известен сред нашите свърталища като Line. Със своите адекватни и изтънчени коментари и остроумни шеговити забележки, Лайн скромно се поставя в положението на неутрален мъдрец и постепенно, макар и на пръв поглед неумишлено, се изкачва по стъпалата на Анимес йерархията. От човека с иначе толкова символичния псевдоним - "Line" никакви тайни не могат да се скрият и нищо не успява да избяга от ловките му сензори. Въпреки божественото му присъствие в нашето не дотам значително Анимес общество и той е човешко същество, има човешки нужди и колкото и грешно да ви се стори - и той е несъвършен. Единствения негов недостатък, е че той няма недостатъци. Но пък заради този досаден недостатък, той компенсира с невероятни предимства и забавлява щяло и нещяло из дълбините на форумните раздели с цветущи, леко закачливи и прекалено невинни изявления. Без повече увъртания ви представям... Интервюто! (Предупреждавам... не е за всеки!) -----
Цитат:
[17:02:12] (Аnimes) Line каза: айде [17:02:27] snookie каза: очаквам от теб гениалност докато аз развивам инерция [17:02:37] (Аnimes) Line каза: недей да имаш големи очаквания [17:02:46] snookie каза: нямам големи очаквания и за себе си [17:02:47] snookie каза: което е лошо [17:03:27] (Аnimes) Line каза: форумните гарги и на трошици се радват, няма нужда да им предложим цяла хлебарница [17:03:34] snookie каза: да е знам [17:03:38] (Аnimes) Line каза: брех, че умна метафора... [17:03:43] (Аnimes) Line каза: xD [17:04:59] snookie каза: ама се старай все пак [17:05:01] snookie каза: почваме
----- Добър ден, драги ми потребителю! Чувствам се горд да взимам интервю от толкова явен образец на форумното общество. Но да не нарушаваме формалностите, а да започнем с предимно нормалните въпроси:
В : О, благоразумний, как се казваш, с какво се славиш и каква е твоята предначертана съдба из дълбините на Анимес-бг.ком? О : Казвам се Пешо, съдбата ми е правя баници, карам трактор като хоби, а в анимес-бг се регистрих с надеждата да открия някой, който споделя житейските ми възгледи, тоест светът е направен, за да могат тракторите по-лесно да стигат до човешките създания, според мен създадени единствено и само, за да изпълняват заръките на тези далеч по-висши и образовани създания.
В : Като истински музикален творец и изпълнител, как намираш пренебрегването на лилавите багери и неописуемия ти дух пренебрегва ли тези вестители на розова смърт? О : Любезни представил на общност, достойна за названието "взимащ интервю от случаен потребител", не знам кой е информаторът ти, ала той определено не е наясно как стоят нещата. Първо, лилави багери не съществуват. Предполагам, че си срещал някой на един от многото панаири по багеризъм, на които най-обстойно се разглежда багеризмът като начин на живот и се опъват онези симпатични дребни щандчета, където можеш да срещнеш книги със заглавия от типа на "Грижа за вашия трактор : Пет хиляди оборота щастие за скъпата ви машинка"? Е, излъгал си се. Лилавият цвят на тези багери е заблуда, която производителите на машини от този тип бяха принудени да създат, с цел избегването на жестоката забрана багерите да носят дръзки и предизвикателни цветове като лилавото, наложена през изминалото зеденилетия от Твърд Мехлемов (чиято длъжност по онова време наистина не е уместно да споменавам). И второ - багерите не са създадени с цел да носят смърт. Уверявам те, че те са миролюбиви създания, които никога не биха дръзнали да наранят човешко същество, камо ли пък трактор.
В : В хитовия си сингъл, оглавяващ музикалните класации по Света и у нас (Текстът срещу Кактусите), въпреки че еклектиката е ясна и естетическата наслада е неизбежно удовлетворима, какво би казал на хората, които сравняваш с "кактуси без нито една бодличка" толкова ловко и изтънчено? О : Кактуси без нито една бодличка, както сами се досещате, е метафора, означаваща "Кактуси, станали обект на твърде голяма завист от страна на живеещи в близост до тях таралежи". Кактуси без нито една бодличка сме всички ние, които усещаме живота не като шанс за по-добър живот, а като враг, решен на всичко да си отмъсти, задето миналата година по Хелуин пратихме хора да му свият картонения скелет от вратата на къщата (в което, кълна се, не съм участвал!). Искрено се надявам хората да приемат сингъла като послание... нещо, в което трябва да се вслушат, да осмислят съдържанието му и... да станат по-добри. Тъй де, песента струва точно толкова, колкото топла бира, налята в халба от средновековието.
В : Можеш ли да определиш радиуса на равнобедрен квадрат, ако катетите му са успоредни, а хипотенузата му е 5 км/ч? О : Разбира се, стига да има математик наблизо.
В : Таиш ли романтични симпатии към някое от по-изящните и красиви цветя на форумната ни леха? О : Може да се каже... ала някои от тези цветя вече редовно биват наторявани от по-опитни и възрастни от мен храстчета.
В : Колко кафяво е кафявото ти производство и зависи ли пряко от слънчевата енергия? О : Мразя да сера, когато навън е слънчево. Ако все пак тази дейност, изискваща максимална концентрация и изстискваща по-голямата част от жизнената ти енергия (ако нямаш достатъчно опит), е неотложна, бягам при съседите. Маркирам си територията, както се казва...
-----
Спойлера:
INTERMISSION
Цитат:
[17:36:02] snookie каза: Съобщението е премахнато. [17:36:15] (Аnimes) Line каза: (rofl) [17:36:20] (Аnimes) Line каза: що го изтри, бе? [17:36:22] snookie каза: сори xD
-----
В : Ако беше прясно мляко, каква щеше да бъде твоята крава? О : Ако бях прясно мляко, едва ли щях да имам време да се замисля по този въпрос, тъй като от нашумели напоследък телевизионни реклами ми подшушват, че "от кравичката припкаме право към масово производство, щот нал требе полезните съставки на млечицето да се запазят свежи за дечицата, а консерванти не слагаме никви не е редно тъй".
В : Опиши форума с една дума! О : Аз.
В : Ако "Ти", "ти" бидейки "форума", беше "той" над "то", "то" бидейки "ние", но въпреки това седнал на "ония", които са "те" и върху "тях" седи "тя", каква на цвят щеше да е оранжевата ти блуза?
О : Този въпрос изисква повече мисъл и съсредоточаване. Нека забравим за момент факта, че това е интервю, и поемем по дирите на кравотракторът Спаска, който, макар и да носи женско име, е чистокръвен мъш, и преди седмица избяга от развъдника. Сега той броди из земи пусти, безлюдни, храни се с храсти прашни, прегорели от жегата и тъгува по родния дом (където щяха да го заколят вдругиден). Нека пуснем мислите си да ходят редом с него, като им заръчаме да съберат цялата философия на това храбро създание, всичко онова, което го издига над другите и му дава правото да се нарича Спаска - онзи, последната буква на чието име е "а", тъй като смятам, че има много какво да научим по този въпрос от него. Прекарваме няколко минути в нетърпеливо очакване мислите ни да се завърнат и когато те се завръщат, молим ги да ни предоставят ценната информация, събрана по пътя. Ето ги, ето ги... наслагват се една по една върху кората мозъчна и предават късчетата философия, придобити от Спаска. Според това пратено от Бога, за да ни просветли, създание, Линията въобще не съществува, пък камо ли да притежава оранжева блузка, чието название да стои добре редом с разни сложни думички.
В :
Спойлера:
(Отговори в проценти)
Отричайки своето съществувание, ти отричаш и съществуванието на форума... Защо? О : Би му майката е %
В :
Спойлера:
Е нема такъв въпрос...
Съобщението е премахнато. О :
Спойлера:
Е нема такъв отговор...
Брех.
В : И аз така мисля. Разпространявайки мъдрия си съвет, ти включил ли си циците си? О : Да, ама горките, откакто разбраха за огромното превъзходство на циците на Дес, започнаха да изпитват безкрайна, изгаряща завист, което ги направи по-податливи на токов удар. Загинаха снощи... лек им оръфан сутиен, който лежи в самотен кашон, захвърлен в ъгъла на склад за бельо марка "Пип".
В : Колко сантиметра е Твоята линийка? О : 20 сантиметра. Събира се точно в лъскавото ми несесерче.
В : Защо? О : Защото отвертка.
В : А сега в интервюто следващият въпрос е зададен от анонимен форумен потребител специално към теб. Ако познаеш отговора, не печелиш нищо: [17:55:32] lzpreslav каза: С какво се топлят ескимосите? О : С майките си.
Спойлера:
Надявам се твърдата анонимност на потребителя да им действа стимулиращо, лол
Спойлера:
Досаден пищящ звук, подсказващ, че си сгрешил: [17:55:47] lzpreslav каза: отговорът е: хладилник
В: Какъв е безсмисълът на живота? О : Вкусен.
В : Имал ли си интимни срещи от четвъртия вид? О : В редките случай, в които има нужда от интимност, четвъртият вид се ориентира към сочни анимес потребителки. За жалост, аз не влизам в тази категория (чул съм, че четвъртият вид бил дълбок... и се измервал не с линийки, а с ролетки).
В : Кое място мечтаеш да измериш с твоята линийка, било то пряко или непряко свързано с форума и потребителите?
О : Някъде, където е топло и уютно, атмосферата е мека и приятна, а мислите ти са обхванати от нежна и влажна аура... и можеш да се застоиш, да ръгнеш дръвца в камината, да отвориш буркан с туршия...
Спойлера:
[18:07:43] snookie каза: Трогателно...
В : Като заключение на нашето изключително кратко интервю, какво би написал на всички хора, които го четат в момента? О : Turn your tits on и бъдете смислени.
-----
Цитат:
[18:09:10] snookie каза: Това беше... дано има успех... : D [18:09:39] snookie каза: а сега ще те помоля [18:09:44] snookie каза: да ми пратиш твоя снимка [18:10:37] (Аnimes) Line каза: окс, чакай да се облека предизвикателно...
Спойлера:
Последна промяна snookie на Съб Май 16, 2009 11:45 am, променена общо 2 пъти
Публикувано на: Пет Май 15, 2009 8:30 pm
Lenalee-chan
Е не, не и не. Ще ме спукате от смях. Това беше най-най доброто интервю. Среща между най-дебилните персонажи от форума... Нямам какво да кажа... И снимките са перфект. Нали може да си крадна някоя от дребничките за подпис?
Е не, не и не. Ще ме спукате от смях. Това беше най-най доброто интервю. Среща между най-дебилните персонажи от форума... Нямам какво да кажа... И снимките са перфект. Нали може да си крадна някоя от дребничките за подпис?
Можи.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения