Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 11:44 am 
Аватар

И особено оня мим, който се оказа, че може да лети 8) . Много му е рано на екипажа, така си е. Първо, че са минали няколко дни (макар, че то цялото приключение нали било 1 година) и второ... рано им е, не е достатъчно драматично все още.

МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 11:56 am 
Аватар

Е нали и аз това казвам - ще стане драматично. Нали се сещате, че екипажа на ББ по сила сигурно е между Луфи и компания и 1&2. Демек нямат си "равностойни" противници в момента.
Имаме трима гиганти на страната на Маринките - двамата шефове и ББ. Луфи не може да си позволи да си губи времето с тях, въпреки че сега той би трябвало да има имунитет към всички отрови и Магелан издиша пред него.
Уф ... толкова много възможности ... какво ли ще направи Ода ????

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 6:27 pm 
Аватар

Голяма каша стана. Ми аз виждам Магелан и Чернобрадко с/у allstars + дъждовния, който м/у другото ми е интересно как ще стигне до левел 1, или където е ББ, без да мине през Лъфи и ко. :confused: :doh:

п.п. @Logrus Rainboy (бившия шеф) определено мисля, че даде заявка за неподчинение, такаче в най-лошия случай е фрий фор алл, а пък си мисля, че основната му цел е да избяга и м/увременно да убие колкото може.

A true man knits his own destiny...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 9:03 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Мне, free for all е най-добрия случай според мен.
Черната брада няма от къде да знае какво става в ИД, той не може да е там заради Лъфи. Или мислите, че се занимава с подлушване или информационни системи сред маринките, srsly...
Вариантите са само 2 според мен - единия е тоя на Реката, който ми е доооста малко вероятен, а другия е тоя на Nocturno, колкото и да не ви се вярва. Чернатабрада е там, за да си сбере екипаж. Не забравяйте, че той предложи и на Ейс да се джойнне към даркметтъра... има 4 човека в екипажа, - боец, стрелец, poison, летящ и какво му липсва....... не бе, по-скоро - какъв е Ширюу?? ... Дам, точно. Защо му е било да става шичибукай(по собствено желание стана!) - за да си влезе в ИД без се налага да минава през всичко което има правителството. Защо избра тоя момент - защото всички Шичи-та и адмирали са оффлайн... Черния е там за Ширюу... а наще ЯКО го загазиха. Което просто е поредното брилянтно изпълнение от Ода (bow)
Ейс вече минава през вратите на смъртта,
Наще през 2ро ниво не могат да минат.. или ако някой може т'ва е само Лъфи...
Иванков ще се жертва за Лъфи, но ще оцелее
Джимбей се надявам да си намери няква дупка в стената и да изпраши до вратата на смъртта за 0,1 сек. :Р
Екипажа ни се надявам следващата година изобщо да не ги видиме, а после да почнат 1 по 1 да се завръщат честно казано >.> Толкова герои има за управление, само ми тряят още 10... предпочитам да гледам революционери/белиомустак/шичита/ид лудница...
А - и тия животни - верно, само дет ни заемаха страницата. И все пак gear 3 за тях.. ми кат дойде Магелан или Ширюу к'во? Пасти? Осъзнавате ли колко трябва да са мощни тия >.>
"Ъъъ един шичибукай идва и ни избива"
"ок, прати някой друг..." =0
Баси... тия са доста по-големи от шичитата....

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 9:36 pm 
Аватар

всъщност мисля че знаят за лъффи във щаба, още първия ден имаше сцена как Сади-чан не пуска подкреплението да влезе защото това си бил техен проблем, сигурен съм че са докладвали обратно

значи чернорадия е имал два дни за да си вземе кораб и да отиде

но не вярвам да е там заради лъффи

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 9:40 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

О, чакайте, добре, че е анимето...
Всъщност не знаем след какво е тръгнал Черния... ами ако е верно там заради Лъфи. Не за друго, а зарадии "Волята на Д." и да ловува за Д.-та... голямата цел, истинската воля на Краля, черната история блабла :confused:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 9:46 pm 
Аватар

Саяне, моля ти се, по-спокойно, щи се дигне кръвното...

ББ защо да не знае за Луфи? ша ма извинявате, ама този такива мизерии прави на правителствтото, че аз ще им се чудя как прикриват инцидентите...най-млакото, че първо за проблема с благородниците е станало дума, второ ББ не е никак, ама никак не е глупав. това, че го раздава много неглиже нищо не значи...колко години е играл идеалната си роля, само и само да се добре до един плод, най-тъмния, най-опасния...колко време е минуало в изучаването и какво ли още не? А и той се изненада искрено, когато разбра, че Ейс и Лъфи са братя. И след като унищожи единия, що да не пробва и с другия. Черни има симпатии към Лъфи като към съперник и смятам, че природата му е такава, че няма да има много скрупули, за да отиде и да си се сбие. волята на Д никой не знае какво. Или поне никой освен Драгон и онези от времето на Роджър...

МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 9:47 pm 
Аватар
Цар Алко

Whitebeard vs Blackbeard ще има рано или късно. Много му е насъбрал белобрадия на "колегата" си и ще мете пода с него.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 10:01 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Еее даа, ама за чии именно, Черния е играл тая роля толкова време? Само за едната сила? При все, че е одрал така жестоко Шанкс като неква мечка, силата хич не му е липсвала и преди това. Тряя да има нещо повече. А името му е все пак Marshal D. Teach.
Ноо wwait wait wait, а какво по костите на Брук стана с ПАЦИФИСТА :wow:
くうううそおおおお Изображение и защо не ги използват от правителството в момента... руукитата да са ги почупили, а o_O Нема как... все пак са били бета версия... Нищо не знаеме какво стана след телепортацията(нали xD)...
spiralkinda написа:
Whitebeard vs Blackbeard ще има рано или късно. Много му е насъбрал белобрадия на "колегата" си и ще мете пода с него.

Или Ейс ще си получи ре-мача... Белиомустак е мноу зле в момента, колкото и да е гигант и квито и офицери да има..

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 10:24 pm 
Аватар

Проучил е. ББ е търпелив, адски при това, и макар да е импулсивен винаги има някъв план в главата си, действа гъвкавко. Все ше е разбрал отнякъде...

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 9:14 am 
Аватар

Zenith написа:
Саяне, моля ти се, по-спокойно, щи се дигне кръвното...
=)) =)) =)) От толкова много теории как да не му се вдигне.

И все пак според мен много спекулирате с това, че Курохиге не знае какво е положението в ИД и, че Лъфи е там. Вицеадмиралът, който ескортира Ейс знае какво се случва в затвора. Значи висшите маринки със сигурност също са наясно, за какво иде реч, а не мисля, че шичитата са станали такива ако нямат достъп до инфо. ББ може и да не е отишъл, за да се сбие с Д-то. Определено е измислим неква гадина, обаче - все пак дори Сенгоку се препоти като разбра къде най-вероятно е шичито. Което все повече ме кара да си мисля, че или съставът на ББ ще се увеличи, или ще вземат нещо от ИД. Както каза Саян, Курохиге се присъедини доброволно и със сигурност не е търсил защита от Широхиге.

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 10:02 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

VAIT!!! (bigheademoticon)
I got another one Изображение
Ода както е тръгнал да блъска колкос след колос на 2м² разтояние, сега кат Nocturno каза, че ЧБ екипажа мой да се увеличи по принцип се замислих, че не е нужно Ширюу да вземат. Нека не забравяме, че това е ИД. Но пък да ни вкарват ся някъв брат на ЧБ дет не сме го и чували от нищото - не ми се вярва. По-скоро ще е един от тези: (digging up.... ... found:)
SayanMk написа:
Shiryuu, интересно ми е как е написано с йероглифи ако е... дракон на смъртта *o* Някъв по-мощен от Магелан, интересно.
Дайте да ги извадиме, че тия имена има в бъдеще да ги срещаме 10000%
Catarina Devon - най-опасната женска срещана в цялата пиратска епоха.
San Juan Wolf - colossal battleship (wtf?)
Busco Shot - the mighty drinker

Това от http://www.onemanga.com/One_Piece/538/
Начи, като другите ги сложиме под етикета "вероятно", battleship ми пасва супер добре на ситуацията не мислите ли xD
1. Черния няма кораб, а пътуват на сал!!! Може да е дошъл да си вземе кораба, за да мине в новия свят с него
2. На наще им трябва кораб за да настигнат Ейс(което явно няма да стане де... поне не скоро)
きゃああああ Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 10:13 am 
Аватар

хах! това вече звучи доста вероятно, но според мен Busco Shot - the mighty drinker е по-подходящ кандидат за екипажа

нямам търпение до следващия чаптър ^^

Последна промяна telemaniaka на Съб Май 16, 2009 10:37 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 10:14 am 
Аватар

Мисля, че ключа към целта на ББ се крие в тези "два дена". Защото, ако той не знаеше какво става в ИД или искаше нещо от там, което го е имало и преди, нямаше да се бави тези два дена (или щеше, ако целта му е да използва размириците около Ейс за своя изгода, НО тогава това би ми коствало 100% загуба на статуса на Шичибукай).
Така, че според мен той е дошъл за Луфи. Дали за да го смачка и занесе на маринките, дали за да му предложи някаква сделка - например - ще спасим брат ти, но ще се присъединиш към мен.
Битката между Белобрадия и Маринките ще отслаби значително и двете сили, през това време още двама императори се бият помежду си ... ако иска да става Крал на Пиратите, сега настъпва златното време на ББ.
Той теоретично може да се справи с двамата адмирали, които видяхме до сега, според мен екипажа му може да се бие на равни начала с Пацифистите. Единствено не знам Дон Фламинго и Кума (а и Ханкок) дали са му по силите, но подозирам че са :D

Или през тези два дена, размириците в Импел Даун, са накарали ББ да преосмисли някои свои стратегии и са го тласнали към по-скорошни действия.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 10:28 am 
Аватар

Саянски това с кораба най-добре се връзва :thumb: Обаче колко "здрав" трябва да е този "кораб" (въобще ако е кораб... живо същество ... WTF), че да си заслужава да бъде измъкнат из-под носа на маринците и да си загубиш статуса на Чибурашка

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]