|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 07, 2006 5:49 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Имаш dvd-тата на bible black? Суууупер. Тъкмо нещо не мога да намеря за тях пълни source-ове на share (странно но факт Поне за new testament изглежда има ). Размерите са различни. Трудни ми е да кажа с точност защото някой image-и са с по 2-3 серии, а други с по 1. Освен това и смятам да ги компресирам че поне да е по-малко вероятно да се счупят при трансфера.
Радвам се обаче че поне има хора които държат на качеството Вероятно до седмица-две ще почна да качвам dvd-та че тъкмо малко да се понасъберат ^^
И btw не е важно дали ще може да се сийдва нон-стоп или не. Просто ми трябва малко помощ за да не се наложи да ъплоад-вам по 1 хентай на седмица
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 07, 2006 6:47 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Да ти кажа не знам С 3.xx доколкото знам не може, но 4.xx версиите не съм ги пробвал досега и нямам идея как е при тях. Ако има някаква функция creat image или нещо подобно предполагам, че няма да има проблеми.
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 07, 2006 9:17 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
|
Ок значи в момента в който се дръпне нещо ще го качвам. За съжаление се оказа че съм си затрил lingeries office-а Как съм я направил тая глупост не знам. Та ще трябва да го дърпам наново.
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 09, 2006 2:09 am |
|
MishokaBG |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 7:35 pm Мнения: 665 Местоположение: o.O
|
Всички ще помагаме с каквото можем :D
In Hentai we trust!
_________________ S4 League playa
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 13, 2006 12:02 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
|
Такааам. Значи наредил съм над 100 двдта да се теглят но тъй като са пуснати всички заедно да се теглят ще се дръпнат доста разбъркано. Тоест примерно до края на седмица може да се дръпнат Discipline vol.1 и 3, а 2 да е чак след месец. Та да ги пускам ли както ги дръпна разбъркано или да чакам да си се изтеглят всички от поредицата? И друго нещо - ако някой се сеща за хентай анимета с много добър арт нека да удари едно списъче, че малко да ме улесни и мен в търсеното ^^ Под много добър арт имам предвид такива като Bible black, discipline, D+vine luv, Shusaku и Kisaku ( на Isaku арта не ме кефи ), mahou shoujo ai, inma seiden, g spot express и т.н. Такива като Kamyla например с по-опростен арт не виждам смисъл да им дърпам двдтата.
D+vine luv box set-а до 1-2 дена ще се дръпне та него първо ще го кача на тракера.
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|