|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 5:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 29, 2005 2:21 pm |
 |
Neko~chan |
|
 |
Регистриран на: Пет Авг 05, 2005 2:48 pm Мнения: 373 Местоположение: lulin
|
Vegetassj написа: От зъболекар,тъмното и от това като съм сам психически.
da ne bi obiknoveno da ste dvama psihi4eski...?(b'zik est.)
_________________ Rules are meant to be broken!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 29, 2005 2:23 pm |
 |
Razengan |
|
 |
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 4:18 am Мнения: 3235 Местоположение: In the Jungle. Near the water, Close to the food.
|
Nego go e strah kato ostane sam v glavata si ina4e kato sa 2 ma 3ma ili pove4e nali sa si zaedno i ne gi e strah ( ).gif) )
_________________ Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.[/b]
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 31, 2005 11:46 pm |
 |
Herowar |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 2:10 am Мнения: 2011 Местоположение: ...помня, че снощи пих, но после ми е мътно... Къде съм ???
|
Nilion написа: Ами от това да изгyбя хората който обичам
По принцип не искам да си го призная, но на тая тема съм много зле :cry: Страх ме е много от това но постоянно си казвам че е неизбежно и не трябва да се страхувам от бъдещето, но все пак
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Сеп 06, 2005 7:11 pm |
 |
samara |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Naruto написа: Зъболекари 
axa  dobre do6ul v kluba, dam ednoto ot koeto me e strax sa zabolekarite, no naskoro mai ustanovix 4e sum preodolqla tozi strax.
Drugoto ot koeto mi nastruxvat kosite sa dulbo4inite.
Ne znam za6to no se ujasqvam ot morski dulbo4ini, ako ne moga da namerq ne6to pod krakata si i izvednij ne6to v mozuka mi otkazva da raboti i az izcrazvam. Opitvam se i tozi strax da go preodoleq, tova lqto na moreto otkrix 4e ima i izvestna trupka da pada6 na dulbokoto, nqkak si stranno e use6taneto.
Nadqvam se da uspeq da go preodoleq, za6toto mislq 4e tova e glavnata pri4ina 4e ne se nau4ix da pluvam dobre.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Сеп 07, 2005 1:00 pm |
 |
Neko~chan |
|
 |
Регистриран на: Пет Авг 05, 2005 2:48 pm Мнения: 373 Местоположение: lulin
|
Naruto написа: Зъболекари 
slava bogy,preodolqh go!
_________________ Rules are meant to be broken!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|