Дата и час: Чет Фев 27, 2025 4:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 5 [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Link: Hong Gil Dong [K-drama]
МнениеПубликувано на: Нед Май 10, 2009 12:52 pm 

Изображение
От юни започва нова драма със Sung Yuri, наречена Swallow The Sun. Тя се води продължение на хитовия All In, в който през 2003г. участваха Song Hye Kyo и Lee Byung Hun, но от стария актьорски състав е останал само Ji Sung, който ще изпълнва главната роля. Братът на Kim Tae Hee - Lee Wan, също е включен в екипа, както и певицата Son Dan Bi.
Снимките се правят на остров Jeju.

http://img4.imageshack.us/my.php?image=80805647.jpg
http://img21.imageshack.us/my.php?image=25238958.jpg
http://img15.imageshack.us/my.php?image=51064305.jpg

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 11, 2009 3:10 pm 
Аватар

Посъветвайте ме моля!!! Сега гледам Hana Yori dango, а обикновенно гледам едина японска и едина корейска поредица едновременно! Приключих с Over the rainbow и се двоумя между Илджиме и Хонг Гил Донг?! Сигурен съм, че и двата са добри но кой да гледам, щото свободните ми дни са на свършване!
Почнах Хон Гил! Просто "Канг Суе също е тук" ме спечели или пък "Гигантска ушна кал,никога не съм вадил толкова голяма, ще си я запазя, днес ми ещастливия ден!!!" :lol: :lol: :lol:

Последна промяна L_U_B_A_K_A_8_6 на Вто Май 12, 2009 5:27 pm, променена общо 4 пъти

МнениеПубликувано на: Пон Май 11, 2009 4:05 pm 
Аватар

Ти намери къде да питаш. Аз казвам Hong Gil Dong! :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 11, 2009 10:46 pm 
Аватар

Hong Gil Dong

МнениеПубликувано на: Пон Май 11, 2009 10:53 pm 
Аватар

Първо Илджиме, че след Гил Донг, Илджиме ще ти се стори малко посредствен :lol: .

МнениеПубликувано на: Вто Май 12, 2009 4:10 pm 
Аватар

Илджиме си струва заради Lee Jun Ki :love:

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 9:48 pm 
Аватар

Аз още не съм гледала този, но Илджиме мнооого ми хареса (а и Джун Ки ми е един от най-най-любимите :D ). Та наистина ли този сериал е по-добър от Илджиме? То аз ще го гледам обезателно, само дето сесията доста наближи и ще трябва да правя почивка отгледане по цели нощи! Ех, що чак сега попаднах на него :lol: :lol: :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 10:28 pm 
Аватар

Лудница е сериала гледам по 3 епизода на ден и направо луднах по него! Много са зарибих, някъде четох( не тук), че музиката не била подходяща! Точно обратното, направо е супер и си подхожда перфекто, без значение че не е от тая епоха! Тая година вече ми е късно да се подготвя, иначе бих кандидатствал корейстика или японистика на мига! Знам обаче че за тея специалности се изисква да си почти перфектен, а аз едва ли ще стана при положение че от 5 години не се занимавам с английски! Бала за японистика преди години беше 29 (от 30) и нещо! Мисията невъзможна, поне по английски иначе по история в СУ като кандидатствах имах 5.75, тоест 29.25! Искам в Кореяяяяяя

Някой може ли да ми каже къде да намеря песента на Park Wan Kyu - Fate

Мисля че за първи път звучи в 5 епизод, сцената където той размишлява под моста!!

МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 10:39 pm 

Ето я:
Park Wan Kyu: Fate mp3 - http://4storing.com/44fqph/8eb4decabf9c ... 1ad9a.html

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 10:41 pm 
Аватар

ukio написа:

Еееее мерси много!Злато си!

МнениеПубликувано на: Вто Май 19, 2009 1:25 pm 
Аватар

Субтитрите само до 9-ти епизод ли са преведени на български?

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 19, 2009 2:56 pm 
Аватар

Не! Има за всички серии! Виж в Замунда. Ако не можеш да дърпаш от там пиши едно лично да намеря линка, къде другаде ги имаше качени...:)

МнениеПубликувано на: Вто Май 19, 2009 5:11 pm 
Аватар

ireto_rs написа:
Не! Има за всички серии! Виж в Замунда. Ако не можеш да дърпаш от там пиши едно лично да намеря линка, къде другаде ги имаше качени...:)

Благодаря ти много и тези ще ми свършат чудесна работа!!! Имам чувството, че като гледам корейски сериали с англииски субтитри и някои изречения сякаш не са преведени добре, защото им се губи смисъла или може би мойте познания по английски не са толкова добри (което сигурно е по-вероятния вариант :lol: :lol: :lol: :lol: )

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 4:50 pm 
Аватар

Невероятен сериал! Невероятен сюжет! Невероятни актьори! Невероятни персонажи! Този ми е вече един от малкото любими сериали! Смях се се от сърце и плаках от сърце (което не ми се случва често да изживявам такива емоции заради сериал) ! Много силно ме докосна, събуди много размисли в мен! Беше ценно преживяване за мен и не съжалявам, че му отделих време!!!!

Последна промяна natt89 на Сря Юни 03, 2009 1:24 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 3:02 am 
Аватар

alegra написа:
Току що приключих сериала, няма такъв край просто. Няма такъв! В началото изобщо не очакваш, и не подозираш какво те чака накрая, и направо една буца засяда в гърлото и не вярваш на очите си, и ума ти отказва да проумее, че нещата вървят натам. Но сериала е хубав, орпеделено! Комедия, трагедия, любов, но мнооогооо политически стана накрая, можеха да ни ги спестят тези локуми. Но като цяло е хубав!

Мисля си, че ако края беше друг щяхме да изгледаме сериала и да го сложим в графата "изгледан и забравен", но за мен поне точно заради края го слагам в графа "изгледан и незабравим" и то защото ме остави с дълбоки размисли! Радвам се, че бяха преплели доста житейски теми и не бяха наблегнали само на тази за любовта, интересна беше и политическата - в нея бяха засегнати проблеми, които са актуални и днес. Хареса ми факта, че наистина се чудиш до последно какво ще стане и сякаш това го направи по-реалистично за мен, някак си станах по-съпричастна към героите и техните постъпки, решения, съдби! Аз също останах без думи, дълго време не можех да пусна коментар с мнението ми за сериала и се чудех ако аз бях на мястото на всеки от героите как бих постъпила (във всеки случай мисля, че бих могла да взема по-добри решения от тях в някои случаи :D :D :D :D )...но съзнавам, че никак не съжалявам за края - изключително силен и провокативен край, който успя да пробуди изключително силни чувства в мен, което вече много малко филми и сериали успяват да направят!

Последна промяна natt89 на Сря Юни 03, 2009 1:34 pm, променена общо 1 път

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 5 [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]