|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo: New Challenger (зима 2009) Публикувано на: Чет Яну 29, 2009 1:29 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Хм, нашия срещу Мартинез, интересен спаринг ще се получи. Дано онзи да не го пребие ужасно, че лошо.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo: New Challenger (зима 2009) Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 11:09 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Очаквано на Ippo и Miyata-kun им начупиха кофите от бой, поне разбраха колко са далеч.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo: New Challenger (зима 2009) Публикувано на: Вто Фев 17, 2009 2:40 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
OP-a кърти, жалко, че излиза на 20ти март. Относно манга и аниме, ако следват мангата имат за няколко сезона напред материал. Ами просто са в такава категория. Ippo колкото и да блъска всеки знае колко трудно е да качиш 1кг мускулна маса, а и доста от японците в неговата категория. Нататък доста интересни битки предстоят, но грозно ще е да спойля. Зяпайте анимето, ако спре почнете мангата.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo: New Challenger (зима 2009) Публикувано на: Вто Фев 17, 2009 11:54 am |
|
deyo |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 12:51 am Мнения: 477 Местоположение: Първата пейка в ляво!
|
spiralkinda написа: Зяпайте анимето, ако спре почнете мангата. Не кълни бе >.< Яко си е засега, но искам TRAINING CAMP! Винаги е най-забавно там
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo: New Challenger (зима 2009) Публикувано на: Чет Мар 12, 2009 5:45 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
хахаха all bark and no bite отгаваря си му на него перфе. ама и Ippo е пораснал малко "I've never thought you how to take a belt" беше яко
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|