|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 7:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 29, 2008 5:58 pm |
Beleg Kutalion |
|
|
|
Всички останали в сравнение с този на Guts са като плюшени мечета.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 29, 2008 9:49 pm |
Beleg Kutalion |
|
|
|
Hell yeah !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 29, 2008 10:54 pm |
|
toni933 |
|
|
Регистриран на: Пет Авг 17, 2007 4:22 am Мнения: 347 Местоположение: lewski, na 50 km do plewen e
|
ок де хора разбрахме на гътс му е голям.... меча е тъ както и да е аз вече не се кефа като бебешор на големите мечове почна да ме кефи елегантноста, на зоро парвата катана дето му е от приятелката зле сам с имена и не го помня как се казва
_________________ Мързел 4 Life !!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 12, 2008 4:16 pm |
|
One_With_Nothing |
|
|
|
Байонетите (щиковете? айде да не... по-скоро на мачетета мязат) на Alexander Anderson от Hellsing. Няма по-зловеща сцена от тая, как той наближава с извадени остриета, почва да ги стърже едно в друго под формата на кръст и да разправя "Аshes to ashes, dust to dust. Amen." Факта, че ги раздава като бонбонки на Вси Светии само добавя към чара им, според мене. Смисъл... Тъпо е оръжието да прави героя - докато коли и беси с неговия си меч, луутнат от кой-знае къде и пазещ кой-знае кви енергии и проклятия да е ДЪ ЮБЕР ГАД, а ако някой му дръпне любимото острие отвъд полезрението да гледа като отровен. Обаче байонетите... Прелитат в дузини, десетки еднакви сребърни остриета кълцат протестанти, еретици, сатанисти, вампири и зомбита без разлика кое острие с какво се сблъсква.
Другия много кълтов е на Кенпачи от Блийч. Ебати, острието изглежда сякаш са го киснали в концентрирана сярна киселина, а после са го дали да го сдъвче някой дракон, ама кво друго може да е острието на катана, която използват като САТЪР!
_________________ Ако не знаеш къде искаш да отидеш, няма значение по кой път ще тръгнеш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Пет Май 08, 2009 11:36 pm |
|
petarvladikov |
|
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
За мен това си е просто красота за главореза....
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Нед Май 10, 2009 12:13 am |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
Гигантски мечове като меча на Ичиго (Блийч) в епизоди 1-20 направо ме дразнят. След това, меча му - Зангетсу също е ужасяващо голям (без да ми приказвате, че е щото му е силно реятсуто - то и наЗараки е силно ). Единствено Тенса Зангетсу - БАНКАЙя по-става. Иначе, като най-добър за мен меч е Hyorinmaru, но е невъзможно да подмина и Senbonzakura. Тези два меча направо са свръх добри...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|