|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Чет Май 07, 2009 10:10 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
не бе никой не е казал за здрав бой то всеки Шонен си има атмосфера която си отговаря на историята и на персонажите, а боините сцени никой не е казал да са всеки епизод, а поне да има такива и като има такива да не са дървени като в моя любимец Рицара Вампир (джедай мастър йода) дето ае да не казвам как си оглеждат огледално чистите личица в близък кадър... до като всъщност искат да пробутат това за "бой". да съм искрен: анимето до сега си е чиста модна индустрия и нищо повече. яд ме е за кво го слагат ШОНЕН жанр, че и ЕКШЪН, като правят съвсем обратното ...не аз наистина почвам да си мисля, че тва е някаква подигравка от която Deen да получат някой лев. гледам го единствено заради историята и плота които са на добро ниво... но с такъв арт изобщо не съм засичал свястни Шонени и Екшъни (освен Gundam-а макар че и там леко беше изменен биши арта) а именно като видя този арт и се сещам за VK ... и ми идва тва чувство .... тва чувство дето ме растройва... и ми иде се издрайфам в устенцето на който го е правил тоя "Шонен". ако е шонен ай нямам нищо против, но поне да не лъжат и да пробутват такива излагаций в жанра който твърдят, че е... ако в следващия епизод на тоя Тейто не му свалят тея вериги ... ше считам, че Микаге му помага всяка вечер да се съблича на лунна светлина. колкото за мангата ... еми не знам за нея ама ше зема да я видя най накрая кво толкова и хвалите... ама и понеже сте момичета нещо ме съмнява да казвате каквото си мисля, че казвате.
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Пет Май 08, 2009 7:17 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
аха... и видях мангата... е па не е толкова различна от анимето, ама няма да се събере естествено историята и ше направят някви измислици сигурно. казах, че гледам за историята и плота което не значи, че не искам да залепя голям плакат с горе написания от мен пост на сградата на Studio Deen. щото ако не беше за парите, щяха да се потрудят и да направят 26 епизода поне... ама 13 с такъв арт... еми VK 2 anyone... като поредното "one shot-че" с бишита. мангата ми хареса горе долу има и интересни неща там, но трябва да отбележа и един цитат значи общо взето мангата, историята и персонажите са си добре, но просто ако премахнат такива педалски сцени дето бият на фенсървис за момичетата, ще е много по добре... все пак това е ШОНЕН, не знам къв шонен са се опитали да направят обаче определено не се получава с двете комбинаций. повече идЕотски сценки на мястото на романтиката м/у мъжките персонажи (странно защо само такива има) и ще е перфе. абе с две думи личи си, че са се опитали да направят Шонен за женската аудитория и да се хареса и от мъжката... но нещо не се получава трика с Шонените
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Съб Май 09, 2009 1:03 am |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
При все, че не съм особено на ясно с историята все още (все пак, 5 епизода), анимето ми изглежда средна хубост. Хубав арт -момиче съм, слабост ми е ; средна мудност - няма много голямо действие, което в един момент води до познатото тягостно усещане, но пък се разкриват разни неща от миналото на Тейто и се заплита интригата... да речем, че се компенсират двете неща; в общи линии имах много големи очаквания и май не ги оправдават, което е гадно :/ Иначе последния епизод беше точно баланс между действие и мистерия Като цяло имам чувството, че твърде много пренаблягат на силното приятелство между Тейто и Микаге и в един момент това започва да дразни публиката. Нз, дано скоро разберем какво става, че иначе ще изгубя интерес (нещо, което рядко се случва, особено ако арта е такъв) Всъщност, понякога мога да бъда неспасяем оптимист, така че е малко вероятно да го дропна xD
|
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Нед Май 10, 2009 2:26 am |
|
Pres |
|
|
|
чак се чудя DB дали случайно са си избрали анимето или на тях им е харесало, защото на мен не ми всичко е много объркано (до втори епизод съм още, не съм сигурен дали ще продължа), напълно липсва действие, някои сцени са вмъкнати просто ей-така без каквато и да е било връзка с предишна/следваща, нищо до момента за героите, "магиите" са скучни (и грозни), Teito и Mikage спаха в едно легло (well ... wt) и т.н.
а, да, и битката със затворника (единствената до момента, вече съм на трети) беше ... бе не беше битка
приятно гледане : ) аз само ще си превъртам, чудно ми е на кого му харесва и защо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Нед Май 10, 2009 11:47 am |
|
Rampage |
|
|
|
Пожелавам ви приятно гледане.Аз го дропвам.Изключително смотана история.Е,явно не е по вкуса ми.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Нед Май 10, 2009 11:55 am |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
lzpreslav написа: приятно гледане : ) аз само ще си превъртам, чудно ми е на кого му харесва и защо Май само момичетата го харесват заради бишитата и само така си го обяснявам. Мен не ме кефи. Ако не почнат да правят "нещо" и аз ще го дропвам ^^'
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Пон Май 11, 2009 12:37 am |
|
HapKoMaH |
|
|
Регистриран на: Нед Май 11, 2008 9:57 pm Мнения: 174 Местоположение: Acidland
|
Аз пък си го харесвам О.о Малко мудничка история, ама все ще стигне до развитие.. и hope xD. Биши арта изключително ме радва и някак си... бе, хубави са! XD За разлика от Прес, мен ме радват тия "магии".. в смисъл - омръзнало ми е от едно и също... някви все или се бият нещо мatrial arts или нещо като чакра/реятсу/фуриоко/еtc, я нещо с мечове....... някво радва да е различно xD Ох, сега в края на пети епизод, как се надявах като се разчувстваха дваминката и особено Микаге като стана от леглото........ ах~.. XDDDЦитат: Май само момичетата го харесват заради бишитата и само така си го обяснявам. пу, то биши арта си е хубав, ама не само заради него го гледат... xD Определено ще си продължа да го гледкам... дори да ми стане някво скучно, заради хубавия арт ще го продължа XD ~ *надява се да не си навлече некъв хейт заради поста XD* ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Пон Май 11, 2009 3:19 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Е да ... не се бият с мечове, чакра или фуриоко, а с БУКВИ ! И мен не ме кефи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Сря Май 13, 2009 6:31 pm |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Очаквах далеч повече след първите отзиви, които прочетох за него. Определено съм разочарована. Но са събрани гласовете на цели 4 любими сеюта, което ме задържа да не го дропя. Засега...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|