Дата и час: Вто Фев 25, 2025 3:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 36 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36
Как ви се стори Aniplay?
 Супер!  44%  44%  [ 64 ]
 Добре, но можеше и повече.  26%  26%  [ 38 ]
 Биваше.  16%  16%  [ 23 ]
 Зле.  6%  6%  [ 9 ]
 Ужасно!  8%  8%  [ 11 ]
Общо гласове : 145

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Републиканска и Aniplay 2009 - Мнения, коментари и отзиви
МнениеПубликувано на: Сря Май 06, 2009 10:38 pm 
Аватар

Line написа:
The Dark Knight написа:
Догодина живот и здраве с удоволствие бих косплейвал L (Death Note).

FUCK NO!

добре тогава другата год. ще дойда обаче ще си взема 1 кг. домати,краставици,портокали поне да има с кво да целим + че като видят че пуцам ще дойдат 20 човека да метнат нещо НИЩО ЧЕ ТЕ ЩЕ ВИ СЕ РАДВАТ важното е че ще стрелят нали :icecream: :arrow: :arrow: айде GG!

Цитат:
Жалки сте
.
добре кисинЦЕ разчупи леда и образувай разумни и умни хора,направи неочакваното направи невижданото образувай кампания за величиото и самоувериото и инициятивата на голямото количество почитатели!!!!!!!!!!! :arrow: айде ГГ!

както беше написал един познат DEEPONE
Цитат:
Squall_1st написа: Когато направите среща в София, на която да има безплатна храна, бих се появил.Айде, лека ви пръст.

:lol: :lol:

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 3:39 am 
Аватар

KISSSY написа:
Жалки сте
.

YEAH MMOTHA FUCKA !!!!! =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 9:34 am 
Аватар

The Dark Knight,нека ни е зле - хем ще играем следващата година, хем и аванта салата ще намажем...дано някой по-акъл се сети да метне и некво шише пърцуца :icecream:

P.S. Darkstalker, любов моя, поканен си в Блийч-групата, и нека Силата бъде с теб,а Mайка ти бъде с мен :P
Ако си над 15-годишен си режа и двете глави =)) =)) =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 12:43 pm 
Аватар

Mayuri написа:
The Dark Knight,нека ни е зле - хем ще играем следващата година, хем и аванта салата ще намажем...дано някой по-акъл се сети да метне и некво шише пърцуца :icecream:

P.S. Darkstalker, любов моя, поканен си в Блийч-групата, и нека Силата бъде с теб,а Mайка ти бъде с мен :P
Ако си над 15-годишен си режа и двете глави =)) =)) =))

Отрежи ги веднага! :lol:
Дето се казва,внимавай какво пишеш и мисли преди да го напишеш,искам снимки от двойното ти обезглавяване!
Той е от групата 20+ ,както и много от нахранилите аниплея!

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 12:51 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

И в името на добрия тон до сега във въпросната тема не съм ХРАНИЛ както трябва, а всичко си беше умерено, но реално погледнато, Маюрчо, путко сиренясала комплексирана, можеш да ги режеш от сега.
Та нека дам една почти обеквитна оценка и на твоя косплей, нещо от което се лишавах само и само да не накърня твоите нежни мечешки чувства, което да предизвика еректилна дисфункция на малката ти изгнила съчка, по която растат дървесни гъбки. Та, да, въпросната ти прехвалена маска, която пробутваше в темата за " Купувам/Продавам " реално погледнато смуче. И не, не го казвам защото злобея или шото искам да ти еякулирам на фейса и след това с члена си да го размажа от лявото до дясното ти ухо, а защото ще се постарая да съм оптимално обективен. Субективизма да речем, че няма място в тоя пост. Но да, прехвалената ти маска, дето все едно е скована от гипскартон СМУЧЕ, виж, този път съм обективен и честно, хората които запитах " Аджеба, т'ва на кво ти прилича ", ми ше ме извиняваш хората са склонни да те сравнят с разлагаща се зебра с анални проблеми, отколкото който и да било Блийч персонаж. И не, въпросното ти курвенско самочувствие не е оправдано имайки предвид, че си некъв пълен фагот, който явно си е дал сметка, че единствените персонажи, които може да косплейва са с маски. Едно нещо поне си осъзнал. Но да и все пак ДА МУ ЕБА МАЙКАТА, като не можете да приемете ебаната критика и да си дадете сметка кфи фаготи сте, просто не четете ебаната тема. Като тоя батман, горкия модератор ... за да плейва Л трябва да покрива два критерия - педерастията и актьорската игра, ако покрива първия, то за втория ще трябва да се потруди доста повече. Да се надяваме, че въпросния косплей догодина пак ще бъде с цел гаврата, нали, ама излизаш, правиш си ГАВРАТА с даденото аниме, само ми е чудно как е нямало някой зад завесите да ви счупи главите предварително, преди да се изходиш в темата с онзи епичен пост, който стана емблематичен за въпросната тема, и явно за някои от участниците на аниплей 2009.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 1:11 pm 
Аватар

Егати критиците се извъдихте... все едно ви плащат за това... айде догодина правете вие като сте толкова отворени.. не ви е харесало и толкова, за кво наливате постоянно... Е*ахти хората братче... щом се почнали да критикувате така - покажете как трябва да стане де! сигурен съм че огромна част от обществото иска да види пълния ви провал, и със сигурност ще го направи ( ако въобще има друг аниплей... вие ги отказахте сички )

П.С.
Сталкър... и кво кат не си хранил до сега както трябва??? това ли ти е мъжеството - да псуваш постоянно и да хвърляш някакви тъпи лафове... Успех!!!

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 1:15 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

толкова ли не разбрахте, че тия дето критикуват поне ОСЪЗНАВАТ, че не стават за косплей...и не, тва не значи, че трябва да си мълчат :o И НЯМА ЛИ НАЙ-НАКРАЯ ДА ПРЕСТАНЕТЕ ФФС :x

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 1:18 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Добре, нека сме съвестни жители на форума.
Само 1 нещо казвам и се отказвам от скапаната тема, в която хората от толкова мн комплекси не могат да осъзнаят истината.

Та, в Блийч на Хитсугая гъза му не е по-широк от раменете. Вземи си бележка.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 1:27 pm 
Аватар

Уауу... мерси че ми каза... ем сори майна :) шанс...

KISSSY написа:
толкова ли не разбрахте, че тия дето критикуват поне ОСЪЗНАВАТ, че не стават за косплей...и не, тва не значи, че трябва да си мълчат :o И НЯМА ЛИ НАЙ-НАКРАЯ ДА ПРЕСТАНЕТЕ ФФС :x

Добре правилно е... ама извинявай - нужно ли е постоянно да се наливат плейърите по този начин? Айде добре. Не ти е харесало и виждаш защо - кажи го по обикновен начин, за догодина ще се оправят нещата.. нещо друго ще накуца - пак му го кажи, пак по обикновен начин... не може за 2 аниплей-а всичко да е идеално... Съвсем съзнателно си направих костюма, макар че не приличам мн на хитсугая... поне прическа се опитах да си направя...

Сталкър... немам нищо против тебе бе човек... ама извинявай не съм видял един свестен коментар от тебе в форума... апък и дори толкова мн да те дразни нещо - кажи го един път и спри.. защо постоянно да псуваш и да наливаш??
пак ви казвам - нямам нищо против който и да е, ама се отнасяйте и поне с малко уважение към онези които са се опитали да ви позабавляват...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 1:36 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Ха, че той дори не беше там.... :lol:
Съгласна съм, че не е нужно да извадиш забития в тоалетната речник, но това е Дарка :roll: Или свиквайте, или изобщо не си гуБете времето да го разубеждавате, спорите или мръняте относно отношението му. Щото макар и груб и ненужно циничен, има право (което е жестоката истина). А щом се стигна дотам плейърите да се правят на нищо, само и само да вбесяват хейтърите и да им "развалят" представите за героите, за какъв хубав косплей си говорим изобщо. Знам, че сте се постарали, знам, че е много да се изискват добри актьорски умения от всички, знам, че дори приликата с героите е трудно постижима (за някои дори невъзможна), ама това е публиката - винаги готова да разкъса този на сцената, само защото си иска зрелището, дето е очаквала. И трябва да излизате с това знание на сцената...
Някой ще каже "Аз просто искам да си косплейвам любимия герой" - хубаво косплейвай си го, ама приеми последствита, като не си го направил добре. Много ли е да изискваш самооценка от хората ффс. И аре вече, щото се потретвам, почетвъртвам и поентвам, НЯКОЙ ДА ЗАКЛЮЧИ ШИБАНАТА ТЕМА, ЩОТО НИЩО НОВО НЯМА ДА СЕ ВИДИ. :pokey:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 8:34 pm 
Аватар

KISSSY написа:
НЯКОЙ ДА ЗАКЛЮЧИ ШИБАНАТА ТЕМА, ЩОТО НИЩО НОВО НЯМА ДА СЕ ВИДИ. :pokey:

Да верно, някой да заключи темата, щото няма нищо ново да се... Опа...

Та... Нека да кажа няколко неща, въпреки че няма нужда да ги четете, защото няма да се съгласите...

10 минути усилено мислих какво да напиша... стигнах до един цитат:

KISSSY написа:
Жалки сте.

Този аниплей протегна ръце към всеки един от публиката и ни накара да почувстваме нещо специално. Моите специални чувства бяха... - Срам... умора... и скука...
Въпроса ми е следния - за чий поставяте тема за коментиране на аниплея, като не искате лоши отзиви? ОСВЕН да си повдигате самочувствието.

И още едно нещо ще повторя...
Ако искате в една тема да има само хубави коментари за вас:

KISSSY написа:
Жалки сте.

Колкото и да псувате, печелившите са тези, които:

1. Не са отишли да гледат как се излагате.
2. Не са отишли да се излагат пред некви идиоти с пари.

И да им завиждате и да не им завиждате - нито вие, нито аз ще си върнем 3-те часа обратно. За парите не ме е толкова яд, въпреки че съм покъртително беден...

Друго нещо, за което ще ме псувате, но едва ли би ме интересувало особено - най-забавната част от съботата, в която дойдох на Аниплея... бяха 2-та часа във влака София - Пловдив. Защо? Имаше аниме фенове... имах музика... имаше пейзажи през прозореца на влака.

А сега... лични сьобщения, псувни, предложения за бан, оплаквания на модератори, заплахи за биене на анимес срещи... BRING IT ON!

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 9:02 pm 
Аватар

И на 50 да е нашия мърморко Сталкер, акъла си е на 4 и надолу...и аз съм на 22 (баткооо сталки осираш името на готината игра земи се пиши Хлебар Велики) =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 9:07 pm 
Аватар

Mayuri написа:
И на 50 да е нашия мърморко Сталкер, акъла си е на 4 и надолу...и аз съм на 22 (баткооо сталки осираш името на готината игра земи се пиши Хлебар Велики) =))

Вие пълнолетните сте имали много хубаво чувство за хумор ве! Уви, аз съм още малък и не мога да вникна в същността на изтънчените ви шеги.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:47 pm 
Аватар

Belgarion - viewtopic.php?p=1584420#p1584420 написа:
http://aniplay08.belgarionbg.info/ - Aniplay 2008 галерия съдържаща всички снимки, които нащраках тогава. (480+)
http://aniplay08vids.belgarionbg.info/ - директория съдържаща всички клипове на аниплея в оригинал, които докопах :)
~
http://aniplay09.belgarionbg.info/ - републиканската среща + Aniplay 2009 галерия с всички снимки, които нащраках тогава. (500+)
http://aniplay09vids.belgarionbg.info/ - директория съдържаща всички клипове на аниплея в оригинал, които събрах.
&
Belgarion - viewtopic.php?p=1584946#p1584946 написа:
http://aniplay08.belgarionbg.info/AniPlay_2008.zip - Аниплей 2008 ~ пълен архив с оригиналните снимки на 3072 х 2304 пиксела.

http://aniplay09.belgarionbg.info/AniPlay_2009.zip - Аниплей 2009 ~ пълен архив с оригиналните снимки на 3072 х 2304 пиксела.

За тези, които желаят да си кропнат част от някоя снимка или просто да я разпечатат на фотохартия с полиграфско качество :hat:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 36 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]