|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Сря Апр 22, 2009 3:47 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
..the fuck. 297... Най-сетне нещо СТАНА. След 80% от чаптъра поредните сополи, сълзи и черва, най-сетне нещо стана Гантз нормален и разговорен тип, даже "нп, само кажи кой беше, че забрайх...." И дядката .. от колко време играе Гантз представяте ли си Ако тва е дядката, ама нали дядката беше зузуки... ...the fuuuck?
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Сря Апр 22, 2009 4:46 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Какъв е този втори Куро , това дядката на младини ли е или какво ? Май намериха любовник най-сетне на Рейка.
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Сря Апр 22, 2009 10:29 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
spiralkinda написа: Какъв е този втори Куро , това дядката на младини ли е или какво ? Май намериха любовник най-сетне на Рейка. Нали преди време Рейка беше казала че ще си изкара още един Куроно от топката.... Сега просто авторът опита да повдигне напрежението на момента и затова на Рейка не й показа думите...(и доста добре се получи в същност) Не беше лоша глава, но все още остава несравнима с това което беше преди 6-7 месеца... Саянски, за какъв дядка говориш??
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Сря Апр 22, 2009 11:10 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Е нали казва "Сузуки" бе, баси... другото е точки точки точки... точки точки точки = ае ше ми напрайш ли един Кур(оно) и за мен ?? Баси безидейното Ако е дядката на младини и се окаже, че той играе играта от 30 год. насам и наскоро е решил да се освободи/но пак се е върнал/ ще е далеч по-готЕно...
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Чет Апр 23, 2009 12:00 am |
|
Dark Cloud |
|
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:41 pm Мнения: 349 Местоположение: Unknown
|
Че ше е по-готино,по-готино ше е,ама нъцки - тва Twisted Providence and Love накрая си го казва много ясно,тая Рейка вече изпуши съвсем и вместо стареца си направи Куроно slave...който сигурно като разбере,че не е истинския и неможе да бъде с големата си любофф Тае ще се гръмне и Рейка ще го последва. В началото не разбрах дали Ниши излезна първи или отиде в другата стая(с моторите),та тоя плешивец ужасно ми заприлича на него и си викам "wtf,Ниши е alien?" ,ноо съм се объркал.А това че човека в топката си е напълно нормален пичага,а не някаква жива батерия без съзнание...ами това си беше изненада .Наистина чаптъра започна твърде зле но ако ще само заради последните 5 страници е с класи над повечето напоследък.Щеше да ме изкефи Гантз да си говори на неговия l33t език и извън топката,ама карай Сега чакаме още разкрития,дано да не чакаме прекалено дълго(или пък вместо малко отговори другия чап да гледаме как всеки от тайфата ходи да си прави каквото му е забавно преди katastrophe)
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Чет Апр 23, 2009 12:15 pm |
|
Shadowcat |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Еб@си... Това се казва туист XD То проговори!!! И ходи!!! и е услужливо!!! ( да не очакваш след забавните и злобни никове, дето даваше на играчите XD) Чесtно казано за мен си беше изненада. Преди не беше ли по-мъничък човека в топката? оО" сега някакъв голям гигант... И защо не искаше да съживи дядото преди, а сега като Рейка се върна веднага.."кой беше, нямам цял ден" оО""" Ама и рейка е хитруша Куруно пак реве много...това мъж или лейка е -.- вярно, че много трепе и се жертва, ама стига е ревал.
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Вто Апр 28, 2009 4:16 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
В този чаптер видяхме как Рейка адски много я сърби и не издържа....... а пък самият Gantz си е некав култов
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Чет Май 07, 2009 4:15 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
|
О, още рев, супер... Не бе, нямам против, че супер подробно описва историята, ма да фане да напише новела или роман, баси, т'ва е манга, треат картинки, по възможност неповтарящи се
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Нед Май 10, 2009 4:50 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
да еееее.............fasdasdfags!!!!!!! ебати 2-ма тъпи куроновци и тьпа Reika офффф....накрая що не вземе да се клоннат всички пьк и да си изкарат по-някой lightsaber и да се почват.................................................... поне се виде че Reika най-накрая ще си натьрка храсталака.....
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|