Дата и час: Вто Фев 25, 2025 6:29 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 35 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Следваща
Как ви се стори Aniplay?
 Супер!  44%  44%  [ 64 ]
 Добре, но можеше и повече.  26%  26%  [ 38 ]
 Биваше.  16%  16%  [ 23 ]
 Зле.  6%  6%  [ 9 ]
 Ужасно!  8%  8%  [ 11 ]
Общо гласове : 145

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Републиканска и Aniplay 2009 - Мнения, коментари и отзиви
МнениеПубликувано на: Нед Май 03, 2009 7:18 pm 
Аватар

*Alex* написа:
Azmudar написа:
Sango-chan написа:
ludgidia123 написа:
Абе имаше едно русо момиче,май от Бургаските фенчета,което ми направи хубаво впечатление. :roll: :lol:

нали нали и на мен =D

:mm: Странно как успяхте да го споменете почно след нейния пост :hmm:
:mock: :mock: :mock: :mock: :mock:

Изображение

Хахаха тука да не става дума за мене :mrgreen: :mrgreen: А може ли да попитам с какво съм ви направила впечатление :P
И разбира се Азмудар е наблюдателен както винаги :D

То т'ва е от бирата. :D Почнал съм да образувам втори мозък в областта на корема :shhh: :shhh: :shhh:

:rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 04, 2009 2:59 pm 
Аватар
Souten no mukou

Azmudar написа:
Изображение Не се коси адаш. Този път даже огря повече от миналата републинакска. а и не забравяй, че както каза и миналия път не може щовек да огрее на всякъде :lol: :lol: :lol: :lol:

За по-срамежливите не се безпокой другия път ше съберат смелост и ше се запознаят с тебе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:thumb:

Ееееееее... това, че грееех в/у Теб и твойте съгражданки, не значи че грЯх... Аз отдавна залязах :ying:

PS: Жалко, че няма кой да ме замени все още.. :rofl:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 04, 2009 4:05 pm 
Аватар

Мойта компания бяхме 2 момчета дет стояха в лявата част на ресторанта.Ако не се лъжа Дашера беше надясно от нас а пред нас имаше няква компанийка със симпатични момичета ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 04, 2009 11:26 pm 
Аватар

Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
._.
ike Ike
Carameldancen
wtf?

-________= бати гадните клипчета :lol: вече мога да ги трия :lol:

Ифчоу теб никой няма да може да те замени ^-*

Последна промяна Master Oneal на Вто Май 05, 2009 1:26 am, променена общо 1 път
Reason: Използването на удебелен текст като основен е забранено от Правилата на Форума!

lovelyangel666 написа:
I like you too ;D You remind me of pancakes and nutella.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 05, 2009 3:30 am 
Аватар

Охф на мамка му,я как са се не съм са изсрал тук а ,,тцтцтцтц ,срам и позльор
Та така няи ч к'во моа да реча за АНИПЛЕЯ,ми харе сами ,особеннно онова дето косплейваше нкевка ъж яка чанта отъ "парчето",ми как ням а да ми лене на сърце,винаги съм си падлал по по-по - закръгленки,ама и цигамина от 'ТЕФтера' ми ареса,некво беше БАХТИ И УЖАСЯВАШтОТО,ок го видя на улицята и съм го учисти л майна'!
Няй - свестни я костюм беше на Делгадо,напомни ми на един хлат коийто имах преди бая годинки,а сег исплолзвам за парцал.
Бе беще забавно1 ,као изклйучим 89% от всичко!

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 05, 2009 5:17 am 
Аватар

Наздраве, Лъчо! xD

on: на плея бяха забавни изципките и импровизацията и общо взето тва ми хареса

МнениеПубликувано на: Вто Май 05, 2009 9:37 pm 
Аватар

Значи само да обясня за онзи тегав спор, който се заформи, че просто ме сърбят ръчичките. Но нека никой не я подхваща пак, ясно. След моето мнение да няма нови спорове, ок.
Първо на първо, Шадоуке, няма нужда да се виниш, че Аниплея не е станал. Това е грешка на самите косплеари. Даже беше цитирано едно мнение отпреди, че щели да станат "най-добрите досега" и т.н. Това се нарича ГРЕШНА (нарочно с големи букви) преценка. И това даде повод на хора като Дарка да ги хлебят за тяхното им представяне. Иначе твоята организация беше перфектна, само това беше случая.
Колкото до тези уважаеми хора - сега, това е ВТОРИЯ (пак нарочно с големи) официален Аниплей. Нещата стават лека-полека. Пък и няма нужда да се изказват толкова остро. Когато 20-на човека се изкажат негативно, всеки ще загрее, че не е било както трябва. Казва се и толкова.
Дори нека догодина да направим така шоуто, че на всички да се хареса. Даже Дарка да го хвали. :lol:

А извинявам се за голямото закъснение, но поради ред причини не можах да кача нещата преди. Ето ви първо торента, който аз съм направил:
http://torrents.animes-bg.com/index.php?page=torrent-details&id=61f67c772553ba446c8970cd65b33cdd6ba4081f
"Голямото" клипче от 1.97 Gb е от мене, останалите са от Дададда :hat: . Жалко, че батерията ми умря 20-30 мин. преди края... :evil: Иначе щеше да е цялото шоу... А снимките са от мене. От афтъра, от тепетата, абе правил съм малко, но така и така ми беше за първи път. Догодина - повече. :mrgreen:
Ето и линк в Bgshare, където са като архиви качени. Дръпнете ги всичките, за да можете да си ги гледате. Качено благодарение на Дададда :hat: .
http://bgshare.com/search_ok.html?ime=Aniplay+2009rar&raz=all&size_select=&size=&sort_type=ime&sort_order=ASC

Както и ще се опитам да кача клиповете в Youtube. Но засега там ще почака, че знам ли колко ще се качват.... :lol:
Айде всичко хубаво и приятно гледане.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 06, 2009 7:24 pm 
Аватар

Е, седнах пак да почета. И от последното ми мнение до сега за 37 страници видях:
-Godsmack, SayanMK, KISSSY, Shiningshadow, Baka, markymarkov (+/- 1-2) да помислят малко.
-няколко човека да дават линкове - похвално, че записвате и споделяте.
И извън тези няколко поста, които са на общо 1-2 страници

останалите серат. Ама не някаква проста диария, ами серат с разкъсващ хемороидите им умствен запек. Хвърлят говна, кал, черва, малко слюнка, много хляб, доста емоции, нулево расзъсждение и мисъл. Или по-скоро мисълта, която е имала нещастието да се роди от тях, е била удавена в толкова разводнените постове. В крайна сметка всички мразят Робин, понеже е била дебела. Да, и на мен не ми хареса, особено защото съм й фен, но тя ли беше целия аниплей? Или просто трябва да се хванете за нещо? Видях много малко хора, които са правили косплей да хранят. 1 ли беше или двама? Иначе за другите - да, не си приличам дори и аз с Акисаме, но няма да си отрежа косата, понеже RL е много по-важен от един косплей. Ама вие направо си ибахте мамицата от хранилка колко било зле. Така че пичове, очаквам ви - в следващите 2-3 години аз ще съм на всеки косплей като участник. Даже може пак да правя сценарий на Аниплей '10. Ако си намерите някой на който да приличате - добре са дошли сериозни хора. Ако не сте сериозни - ами умрете в цирей. Ако не намирате герой - гледайте повече аниме и четете повече манга. Ако пак не намерите - не съм виновен, че не ставате и за чеп на бъчва. Ако не ви стиска - ръсете си некомпетентностите другаде. Поне няма да сте смешни. И тъй като вече темата е ТОТАЛНО изчерпана - всички хейтъри си увеличиха виртуалните пениси с поне 5 поста, нека темата поне да бъде заключена. И все още ми е интересно, как след толкова страници и страници хранилка, Аниплея все пак има положителна статистика в анктета.

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 06, 2009 8:07 pm 
Аватар

IvanTheChemist написа:
всички хейтъри си увеличиха виртуалните пениси с поне 5 поста, нека темата поне да бъде заключена. И все още ми е интересно, как след толкова страници и страници хранилка, Аниплея все пак има положителна статистика в анктета.

Така е защото всички се правят на интересни пишлемета,факт.
Догодина живот и здраве с удоволствие бих косплейвал L (Death Note).

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 06, 2009 8:31 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Тихо ве, Маската на Зоро.

Ванка, идеята за храната не е защото невидиш ли някой не е харесал другия, а за това кой как възприема нещата и се натяга още от преди скапания евент като тръби насам натам колко убер яки са всички .. и в 1 момент ... кур тате баница.
На мен ми е през шапката как са изглеждали, а това, което е налице не оправдава всеобщите очаквания от написаното преди няколко месеца. Още от преди аниплея хората не приемаха каквато и да е форма на критика, сега още повече. На Робин костюма маже едва ли не 90% от останалите костюми, но подбора на момата не е най-доброто, което може да се случи на въпросната група. Но да, никой не приема негативните мнения, а когато има хляб има по-голям шанс да обърнат внимание
Пък и явно хора като Майури Марулята не вземат кънвента сериозно и го възприемат като чиста проба гавра.

Тоя Батман с пелерината ... и той горкия де се вре.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 06, 2009 8:35 pm 
Аватар

The Dark Knight написа:
Догодина живот и здраве с удоволствие бих косплейвал L (Death Note).

FUCK NO!

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 06, 2009 9:07 pm 
Аватар

Разсмивате ме момчета,о да това ще е специално поздравче за вас :lol: .Давате ми допълнително мотивация.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 06, 2009 9:11 pm 
Аватар

Мисля, че като най-голяма мотивация би ти дошло ретро трикчето с развалените домати. Непременно ще дойда на следващия аниплей. :hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 06, 2009 10:06 pm 
Аватар

Че кой не обича доматите.Аз ще те вкарам "зад кулисите" да те науча как се ядат.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 06, 2009 10:13 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Жалки сте
.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 35 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]