Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 32 [ 474 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 32  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn
МнениеПубликувано на: Съб Мар 28, 2009 9:56 am 
Аватар
Модератор

Вие се радвате, ама аз псувам още :lol:
Продължавам да си мрънкам, че арката прекалено се проточи и вече бози. Колко тренировки ще имаме ? Вече тренираха, и айде сега нова тренировка ще учите друго. После какво още една тренировка за да имат и способността да се върнат ? Те от тея тренировки толкоз силни ще станат, че като се върнат няма кой да им се опре, е ще намерят все някой достоен в арка за бебетата, който вече не знам от колко време очаквам.
Последните чаптъри нищо ново и интересно... ей ви новите мотори, връткайте ги наляво и надясно, Хром се сприятели... супер интересно. Единственото що годе интересно беше кутията на Тсуна, която "магически" я овладяха.
Както е тръгнало отидоха още 10 чаптъра тренировки, и после битки до края на годината...

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 28, 2009 10:35 pm 
Аватар

Ами няли знаеш, че трябва да се проточи максимално и да изцедят до последната капчица арка. Колкото повече локуми, толкова повече приходи. Или поне аз така си мисля. И все пак нямам против,макар че наистина ми се иска да се разкрият мистериите по-бързо. :) Все някога ще ги видим бебетата и Реборн порастнал...лол /което бас държа,че всеки фен на мангата иска да види/ Така все повече човъркат любопитството на някои,а други им писва да чакат...явно. =D

МнениеПубликувано на: Нед Мар 29, 2009 12:03 am 
Аватар

казвам,че харесвам онова нещо от кутията :lol:което все пак не ми стана ясно как го усмириха :o :confused: беше нещо свързано с дъжда ама не се разбра съвсем ;а не че ми харесва да чакам... :)

МнениеПубликувано на: Пет Апр 03, 2009 1:40 pm 
Аватар

PartyMonster написа:
Все някога ще ги видим бебетата и Реборн порастнал...лол /което бас държа,че всеки фен на мангата иска да види

Говорейки за дребосите - Collonelo :( :( толкова ме радваше Т.Т

нали ще го върнат към живите ако се върнат назад във времето и оправят работата? :o

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 04, 2009 2:45 pm 
Аватар
Модератор

Мдох.. пак беше яко... тъпо. Нестига, че трябва да търпим поредната тренировка, ами сега и бойкота ще търпим. Следващия чаптър го отписвам за интересен. Поне видяхме на Ламбо Вонгола кутията - "крава". То като се замислиш, точно такова трябваше и да си е де :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2009 1:17 pm 
Аватар

аз все още се надявам,че ще има някакво развитие в женските персонажи,които като изключим Бианки и И пин са ужасно скучни-перат,готвят,усмихват се и се страхуват в огромни дози :shock: :stars: на тях им се казва,че се гледа сумо мач и тем подобни :doh: ;сериозно се замислям дали това е идеала на японците за "нежната" половинка от човечеството,като че ли виждам реклама на домакиня от 50те :lol:;не мисля и че ще има ефект от бойкота най-много да им кажат все пак какво става и те пак да се върнат в кухнята и после пак тренировки като накрая ще ни покажат/може би/какво има в кутията на Цуна

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:14 pm 
Аватар

Последния чап беше върха!!Не знам защо ама момента с голите женски разговори в банята адски много ми напомни за Air Gear :lol: И лол! Накрая дадоха окото на бокс животинчето на Тсу-кун...3 зеници??? Това ще бъде нещо супер яко. Като гледам в другия чап ще се покаже. Нямам търпение!

Shadowcat: Съглана!!! То да оставим настрана чудовищното количество Колонело пораснал фен арт... Това ще да е супер. Пак ще се порадваме на неговото " Хей" :D
Мен също ми е много любопитно да видя Скул, ако се сещате дадоха го за доста малко време в началото на мангата.
Кого залъгвам...Най-много искам да видя пораснал Тсуна. Поне една снимка да бяха показали... =w=

МнениеПубликувано на: Пет Апр 17, 2009 8:39 pm 
Аватар

Дообре...Вече почвам да се изнервям. Очаквах си в тоя чап да се пръкне животното на Тсуна, а то отново протакаха....Чак в другия чап ще го бъде :roll: Егати и досадното. Скуало цъфна,преби Ямамото и си го метна през рамо като някакъв трофей.Момичетата се правят на дълбоко съчувстващи и разбиращи, а момчетата ужким тренират. О да...единственото нещо,което ми хареса в чапа беше мелбата на Бякуран :lol: Прецакаха ми очакванията... Нищо! Следващия чап ще да бъде мега хипер як , ако Акира-сенсей не реши да ни залее с още малко безсмислени женски разговори. Някой й влияе зле! Не ми превръщайте най-най-най-най-най-любимата манга в глупаво шоуджо! :lol:

МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 3:00 am 
Аватар

God, много мразя Бякуран ама....>.< прекалено готин злодей е....

Рйохей, аааау този избухлив нрав, Extreme!!!! xD продължава да си ми е любимец, но е оверпротектив особено като наби Тсуна XD

хареса ми появяването на Скуало ^^^^^^^ с риба тон XD *fangirl screaming*

но пък изби зъб на друг мой любимец Т.Т Ямамото чаааан......горкото

иначе, не може ли Хару и Киоко да се изпарят XD? мн дразнят. Бианки също ги глези >.<

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 24, 2009 11:23 pm 
Аватар

Ми, само едно нещо мога да кажа - нашите накрая ги облякоха хубаво.ЙЕСССССССС!!! Беше ми писнало да ги гледам в тия безформени анцузи... освен Цуна, на когото май най му отиват чувалоподобните парцали. Еми, айде да стискаме палци скоро да свършва тая арка и да разберем кви са тия бебета накрая.

МнениеПубликувано на: Вто Май 05, 2009 8:50 pm 
Аватар
Модератор

Постер от Akamaru Jump (Spring 2009)
Arcobaleno като пораснали:
http://img244.imagevenue.com/img.php?im ... _127lo.jpg

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 05, 2009 9:38 pm 
Аватар

Коленело <3 и бременен аркобарено оО"""""

и Viber is a girl...

октоподеното дето ги нападна при острова е суупер яко ^^
Реборн,...исках да го видя по-нататъка XD
макар че от доужиншита и яоита добих достатъчно добра представа

чаптъра: Екипът на Бякуран ist cool, really cool OwO
ама Varia са по яки >;3

Сегa гледаме истинските мафиоти как се сбиват с отбора латексови костюми ~~

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2009 11:21 am 
Аватар

ОМГ ВЕЛИКО,ВЕЛИКО,ВЕЛИКООО!!!!! Най-сетне мечтата ми се сбъднааа! Аркобаленото пораснали. Не е за вярване! Соу кууул! Този с червеното ми мяза на един малко по-дружелюбен Хибари! Омг и Колонело!!!!!! Реборн си е сила, а Скул е някакъв рокер,хехех!!!! Кеф! А тоя с очилата не го знам, мяза ми на лекаря женкар / името не се сещам в момента/ А бременната или е Уни или е майка й. * хвърчи наоколо от кеф *
ии най-сетне... време за тупаник! >33333333333333
EDIT: И в крайна сметна на Тсу-кун животинчето е лъвче =) Наистина му отива. :)

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 1:08 pm 
Аватар

за животното на Тцуна не се изненадвам особено/нали такова му избраха в зоопарка пък и на Ксансъс гадинката е лъв с подобрения :lol: /обаче на Ямамото животинката е нова,сигурно щот лястовицата не може да мъкне мечове на гърба си :roll:

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 11:59 am 
Аватар

ООо, якооо... Вонгола животните стават и оръжия... защо ли не се учудвам. Но пак е яко! Арта разтапя все повече и повече! :mrgreen:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 32 [ 474 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 32  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]