|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 11:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Чет Апр 16, 2009 1:28 am |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
Shadowcat написа: женски хари потър XD с тези цаки особено
иначе е симпатично ^^ харесва ми цветовата гама и неангажиращия арт
за корейската манга - малко по-близо очетата и повече наблегни на ирисите - луди са по ириси и реснички
иначе си е хубавка ^^ ама доста плоска ^^" по корейските манги, дето аз съм чела вярно че има по-слабички, но това си е дъска XD сложи малко обем
но като елемент най много ми хареса косата как пада ^w^ дам, косата и аз най мн си я харесвам. абе.. де да знам, ту плоски ги правят ту слагат някакви цици, аз се обърках вече ама на картинки като тая големите цици не седят добре ама тя верну нищо няма. ЕТО НА КАКВО МИ ПРИЛИчА! ХАРИ ПОТЪР! верну бе лол. тo тва трябваше да са пилотски очила ама аз нали мн цепя от пилотски очила и такам...ще имат уж някакаж повече обем да изпъкват... xD мерси~
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Пон Май 04, 2009 2:56 pm |
 |
Mikki |
|
 |
|
Nilion написа: втората само не ме радва нещо - косата е излезнала супер яко но физиономията му може би трябваше да не е толкова хепи (: абсолютно съгласна. в плана ми е римейк на тая снимка, защото косата наитина е убер.
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Пон Май 04, 2009 3:15 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Колкото пъти искаш я едитвай, само не казвай на хората на кой аниме герой приличат шото накрая ще дойда с някоя цепеница и ше те пребия.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Пон Май 04, 2009 3:39 pm |
 |
Mikki |
|
 |
|
Darkstalker написа: Колкото пъти искаш я едитвай, само не казвай на хората на кой аниме герой приличат шото накрая ще дойда с някоя цепеница и ше те пребия. това беше много он топик, да. и все пак предложенията са ми по добри от вашето велико мълчание. някой да пита на кой прилича и мигновенния отговор е "не, ти луд ли си, никой не можеш никога да косплейнеш". тая тема не е за това.
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Чет Май 14, 2009 7:05 am |
 |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Тук таме си прекалила с мехурчетата.. или там балончета ли са.. ди да ги знам..
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|