Заглавие: Worst Брой томове : 20+ тома Статус : Ongoing Година : 2002 Жанр : Action / Comedy / Shounen Сериализирана в : Monthly Shounen Champion (Akita Shoten) Мангака : TAKAHASHI Hiroshi
Сузуран е най-ужасното училище, пълно е с гангстери и бандити и това е всеизвестен факт. В това училище влиза и Хана Тсукишима, който е от провинцията и дори не е виждал мобилен телефон на живо, а само по телевизията. Той живее заедно с още няколко известни в училището хора, като бърза се сприятелява с тях (с единия по-бързата процедура :>). В първият му ден в новото училище той участва в ежегодният турнир за първокурсниците, който не е никаква тайна. В този турнир се решава кой е най-силният първокурсник. Училището и от дълго време няма едноличен лидер, затова Хана решава да стане такъв. И така започва борбата му за лидерското място.
Време е и за такава тема, като гледам има вече някой друг който я чете в повече :> Гурико кърти просто :> , много ме радва. Как и "нае" тоя да му е шофьор . Супер кораво копеле е, и все е весело покрай него Исками се и Crows да беше преведена цялата, та да се порадваме още на някой който вече се "пенсионираха" в Worst...
Че то нямаше ли тема? аз от бая време я чета, бях останал с впечатлението че от този форум съм я скивтал... Edit: ааа сега видях, че тва е темата за дискусии Ще правиш ли и тема за Crows, която до колкото знам е като интро на Worst? Или поне да кажа за хората, които не знаят (аз още не съм го прочел де lol ) И мен ме кефи супер много, особенно щото все още има някой ,който е мнооого по-силен от главния герой и не му е враг. А и тва че непрекъснато си сменят дрехите , прическите и т.н. понякога е объркващо, предвид близкия стил на рисуване на физиономиите на някои от героите, ама пък придава много реалистичност на образите. Супер се получава почваш да гледаш някой герой с гола глава и след 1-2 тома го виждаш с плитки А тупаниците просто рулират, през цялото време е мазало. Понякога не ми харесва как са нарисувани героите де - повечето са някви мега яките и масивни на външен вид, съмнява ме наистина японските гимназисти да са толкова едри..
Доохх, за Crows не съм направил тема още ли... Ще я оправим тази грешка скоро :> и за QP ще пусна сигурно тези дни. Worst е продължение на Crows - 26 тома, но и да искате да я прочетете превода страшно изостава... Ох, за прическите и дрехите е имало моменти в които съм се питал "кой пък беше тоя ?". Особено като не излиза всяка седмица... Иначе и тези при които живеят са ненормани - брата и "сестрата" :>. Чудно ми е накрая какви ще се окажат :>
Като "зайчето на Дюрасел" Иначе се уговориха за битка с Амачи, ще пада яко меле. Въпроса е дали ще свърши вече всичко там. Което ми напомня, че още не съм чел гайдъните, отивам да поправя тази грешка :>
Първото, което ми идва на ум е - "WTF is with the big, hairy, really big guys with beards and stuff???!?" - някак си на 16 или на колко са там не мога да си ги представя като кечисти със зли погледи и така нататъка XD (и странни прически...ама много странни XD) Хана е готин, някакъв сладур веселяк много ми харесва
Мари -чан също XD във всяка манга баси има някоя Окама - макар че мари не е толкова хард цор
Бях малко резервирана заради арта, нооо не съжалявам ^^ още съм в началото, но ми харесва и с удоволствие ще я следя ^^
единствения ми проблем е, че всички супер много си приличат в лице XD всичките са с белези, със странни имена и коси XD
не мога да се оправям - ту без коса, ту с коса, ту нз какво
Guriko обаче с тая афро коса и "а thousand years of pain " в задника омг XD fave~
Последна промяна Shadowcat на Сря Юни 03, 2009 2:39 pm, променена общо 1 път
Мда малко се губи връзката и да и на мен ми е трудно да ги помня, а имай предвид, че ще се включат още доста действащи лица, които ще си сменят дрехите и прическите ноооооооооо мисля че това придава доста реализъм и определено го предпочитам пред винаги еднаквото облекло в другите манги, където почваш да се чудиш дали героите изобшо се перат и къпят а и на мен ми изглежда доста съмнително всички японски гимназисти да са толкоз масивни, с белези и т.н. ,ама такъв му е стила на рисуване
Това е мангата! Обичайно много сложно се наемам да чета дълги манги, особено ако не са хоръри, но това ме грабна.. защо, и аз не знам. Може би си падам по безсмислици, еднообразни истории и прекалено много насилие? Може би. Любим герой.. много са! Вярно, в началото и аз имах проблема с различаването, имайки предвид колко много са действащите лица, но след време се свиква (или поне така си мисля). От нашите хора си харесвам Хана, разбира се, и Сакоччан. Зеттон също беше от типа "е, второ такова говедо няма", така че и него го харесвам*. От другите герои.. Мурата Шого ми харесва, пък и като цяло цялото 武装戦線 (TFOA, за тези, които четат преведено), братята Мурото, Мари.. И тук малко отклонение като типично момиче.. gfto с бишонените/икемените по мангите, това са истински герои В общи линии, трепе! И като история, и като герои, и като лафове, и като арт.
* шапката с 巨乳 (big boobs) помогна много за издигането му в очите ми, хаха.
_________________ Life is what you see in the mirror. It's neither real, nor unreal.
Заглавие: Re: Worst
Публикувано на: Чет Юни 18, 2009 9:34 pm
CaBa
Модератор
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
Хохо, Амачи загуби най-накрая, малко остана до края на мангата... За радост ще има продължение Трябва да прочета и последният чаптър на гайдена също :>
Ооо видях две неща, които ми харесха,че worst е продължение Crows here i come Мангата е много яка Това с прическите и дрехите те и някои как си приличат и толкова имена,че и аз се бърках кои кои е Хана рулз ахаха Имам въпрос има ли чаптър преведен след 83 ?
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
Заглавие: Re: Worst
Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 10:32 pm
Evility
Не съм кой знае колко напред, но мангата е страхотна. Започнах да ги запомням лека-полека кой кой е, от къде е и какви са му взаимоотношенията с другите.
Не съм кой знае колко напред, но мангата е страхотна. Започнах да ги запомням лека-полека кой кой е, от къде е и какви са му взаимоотношенията с другите.
аз въобще не се оправям
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения