Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 7 [ 103 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Аз съм горд, че съм българин, а ти?
 Да, без съмнение  55%  55%  [ 114 ]
 Чак горд пък  22%  22%  [ 45 ]
 А трябва ли  16%  16%  [ 33 ]
 Не подкрепям твоето мнение  7%  7%  [ 15 ]
Общо гласове : 207

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Българският народ...?
МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2009 9:33 pm 
Аватар

slun4o написа:
а защо трбва да чакаме да ни признаят за велики заради няколко човека защо не се опитаме да бъдем велики както са направили тези няколко човека или поне да опитаме

Защото е по-лесно да обвиняваме циганите и турците, че не ни позволяват да бъдем велики...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 6:16 pm 
Аватар

оп. Какво виждат мойте очи. Някой пише глупости. Политиката е тъкмо обратната. Набива се, че ние сме народ на мъченици, на герой, че сме най-великите в света. Едва ли не в учебниците по история се казва колко са ни прецаквали другите държави, но ние сме устояли на всичко и благодарение на братята, добрите и разбира се, честните руснаци сме се освободили... сами. :lol:
Повярвай ми, не е от нищото да си плюеш родината. А и не се плюе по родината, а по управляващите я й средно стастическите сънародници.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 6:44 pm 
Аватар

Coup de Grâce написа:
Няколко велики индивида не правят един народ велик.
За нас няма път,няма бъдеще,няма надежда.Не сме веилики,не сме специални - изглежда няма и да сме.
Коронясани с отчаяние,вечно търсещи кого да обвиним за собствените си грешки...и пак ще кажем "България над всичко!" все едно наистина го мислим.И дори "на ръба на пропастта" пак ще намерим сили в себе си да бъдем лицемери и егоисти,и на всичкото отгоре ще бъдем и горди!Плюя на тази гордост.

saved in notepad

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 7:30 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Wind_Falcon написа:
Coup de Grâce написа:
Няколко велики индивида не правят един народ велик.
За нас няма път,няма бъдеще,няма надежда.Не сме веилики,не сме специални - изглежда няма и да сме.
Коронясани с отчаяние,вечно търсещи кого да обвиним за собствените си грешки...и пак ще кажем "България над всичко!" все едно наистина го мислим.И дори "на ръба на пропастта" пак ще намерим сили в себе си да бъдем лицемери и егоисти,и на всичкото отгоре ще бъдем и горди!Плюя на тази гордост.

saved in notepad

x2
Наистина си е така

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 8:31 pm 
Аватар

И ако трябва да кажа, че съм горда...тц...тц... С какво да съм горда? С онези дето са се били за нас и са имали смелостта да умрат за народа си, с тях да. Обаче със сегашните хора не. Сега нашите заят да се бият само на улицата. И ако ви снимам какво става сега с боклука. Ходих днеска до Дружба и не мога просто да повярвам. Мама вика "А бе тука защо няма кофи?!", а те бяха зарити с боклук...Без базик. Иначе чакам още няколко години, взимам си семейството и съм чужбина...Saionara!

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 2:24 am 
Аватар

Охоо... Две години прекарани в Германия ми отвориха очите за причините, поради които трябва да ни е срам или да се гордеем с българщината си.
Първо за:
Еми... много сме хубави. Тоя български ген хич не е за подценяване. Майната им на французите, немците (еее португалците също си ги бива, ама то е ясно те са наши хора) .. и прочее и най-вече на немците. Пффф тука в началото сума ти време трябваше да търсим кондоми с нормален размер. Всички са супер малки. Малки импотетни немски пишлиовци. Бляя а тия французи с тяхната любов, с тяхната романтика, с техните нежности. Няма да ме счупиш бе мойто момче, давай по-грубо. Тц... няма такова нещо, бавни досадни и монотонни. Балканската кръв си е най-страстна.
То от горното се подразбира, че сме страшните купонджии. Просто знаем как да се забавляваме и как да забавляваме.
Доста сме умни и схватливи. Разбира се всеки според възможностите си. Но така като сравнявам масата тук и масата там.. може и да е заради стандарта на живот, знам ли. Едва ли има българин, който да не му се е налагало да се оправя с някви трудности в своя живот, а на тея всичко им е на тепсия. Което се отразява до известна степен. Много ще ми е смешно да пусна някой от тези спокойни германчета в младост посред нощ. :lol:

Против:
Еми крадливо племе сме си. Ние обрахме половината супер маркет преди да ни хванат. :lol: И в момента очаквам обаждане от куките да видим, ако нещо въобще ме съдят. Иначе немските полицаи са изключително мили, дойдоха до магазина, откараха ни до нас, тва щото нямах лична карта, и ми обясниха кво да кажа, ако случайно се стигне до дело, в което и те много се съмняват. Абе като цяло много съм доволна от немската полиция.
Страшни мързели сме и леко простаци. Ебати, бива ли, първата година само един взет изпит.

Така... от историческа гледна точка.
Ебати културното наследство, то не са конници, не е перперикон, но за тва се е изговорило достатъчно.
И... най-вече! Ебати природата имаме. Тука само някви проклети равнини и смотани реки. Скучен релеф, скучно време, скучни хора. Или френските плажове... пффф простотия каманяци. За нищо не става. Е ние пък за сметка на това усиилено я унищожаваме. Скоро време ще имаме една точка по-малко да се гордеем.

Най-големия срам мисля, че е ясен на всички. Чаровните ни управници... И най-вече, че първата реакция като се чуе България е, оооо мафия. Ние сме задминали отдавна италиянците и руснаците. Тия са демоде вече. И тва беше. :hat:

А и от нас зависи дали да дадем повод на другите да уважават България. Все пак верно си е, че в нас е бъдещето. Ако си свестен, умен и там подобни качества, си е повод за гордост, че в деградирало място като това все още има хора, достойни за уважение. А те не са и малко, просто са доста каширани разпилени из света. Което е тъжното най-вече. Но и без тва светът е тръгнал по дяволите. Една България повече или по-малко няма да е от голямо значение за глобалния план. Преди всичко сме граждани на света.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 19, 2009 12:04 pm 
Аватар

Нека да сме си горди пък...мамата си ебало :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 03, 2009 12:27 am 

Аз лично от малък се радвам, че съм българин.

Последна промяна Shadewalker на Съб Сеп 01, 2012 12:52 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 03, 2009 1:19 am 
Аватар

Великите българи в днешно време са станали велики извън България. Защо ли?

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2009 11:39 am 
Аватар

DanielMadison написа:
За това някои националисти са ми смешни,пъчат се с дела които са извършили хора преди стотици години,а самите те с нищо не са допринесли за тях.

Eм да де ама кой в училище ще им каже на тези хора, че ако се държат като говеда, тва какво са правели прадедите им е ВСЕ ЕДНО!

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 20, 2009 2:21 pm 
Аватар

DanielMadison написа:
snookie написа:
DanielMadison написа:
За това някои националисти са ми смешни,пъчат се с дела които са извършили хора преди стотици години,а самите те с нищо не са допринесли за тях.

Eм да де ама кой в училище ще им каже на тези хора, че ако се държат като говеда, тва какво са правели прадедите им е ВСЕ ЕДНО!

Не всички се държат кофти с турците...и все пак тези които се държат кофти с тях явно не осъзнават че ние сами сме си виновни за 5 вековното робство,просто турците са се възползвали от нашата слабост...а къв no-lifer трябва да си за да мразиш някой за неща за които не е виновен е друга тема...

Прав си. Нормално е една държава да се възползва от слабостта на друга, да затрие 1/3 от населението и и да ги държи под културно, икономическо и политическо робство.

Не съм националист, не мразя турците, но твоите доводи са смехотворни.

МнениеПубликувано на: Сря Май 20, 2009 3:45 pm 
Аватар

В момента адски ме е срам ,че съм Българин...заради:
Жалките Революционни Боклуци с обръснати глави и промито мислене
Политиката,Държавата
Възпитанието на Българина...интересно ми е като толкова я обичате тая държава толкова ли е трудно да си хвърляте боклуците в кофата а не на улицата....
Това са причините по които ме е срам в днешно време да се нарека Българин

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 2:46 am 
Аватар

Дали съм горд ? Не бих казал, все едно да съм горд, че съм жив.
За мен няма нищо по-хубаво, че съм роден като българин. Не знам дали това, което съм, е имало предишни животи, ще има следващи или живот след смъртта. Не знам дали съм избирал, преди да се родя, всъщност ... не това е въпроса нали :)

Малко ме интересуват великите постижения на предците и сънародниците ми. Егоцентричното ми съществуване приема положителните и отрицателните страни от родовата ми принадлежност еднакво лесно. В крайна сметка какво значи да си "българин" ? Със сигурност не, че преди теб някои е победил/направил нещо ЗНАЧИМО. Има вероятност и по кръвна линия да не си "чист българин" - дори една капка "българска кръв" да нямаш в теб. Дори не е и земята - красота има навсякъде, българите сме били в Азия - дошли сме тук, утре може да се махнем от тук и да отидем някъде другаде. Според мен не е и земята. Със сигурност не е "кръвта" ... та не е и държавата, все по-малко е "общността" това, което ни прави "българи" .
И все пак, има нещо, което ни свързва всички нас, които сме родени и които ще умрем като българи. Не е хубаво, не е и лошо, какво ли е тогаз :hmm:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 6:08 pm 
Аватар

chosef написа:
но твоите доводи са смехотворни.

Смехотворно е твоето убеждение във факта, че Хасан роден през 1990 година трябва да бъде мразен и наказан за това, което се е случило през 1390 година...
Примерно!
А и да ти кажа - всеки умен човек, стремящ се към надмощие се възползва от слабостите на противника си. Когато искаш да завземеш територия, на която живее род, а не народ (думи Паисиеви) е НАПЪЛНО НОРМАЛНО! Това е като да откажеш да вземеш пет лева намерени на земята. Може би има причини... но тия причини са глупави...
Logrus написа:
Не е хубаво, не е и лошо, какво ли е тогаз :hmm:

Не е и важно. Любопитството към това, което ни обединява, най-често ни разединява. А защо става така... защото не знаем къде да търсим...

Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 4:53 pm 
Аватар

Devil Shin написа:
Обичам РОДИНАТА, Мразя ДЪРЖАВАТА !!!

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 7 [ 103 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]