|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Clever (продукти) Публикувано на: Нед Апр 19, 2009 10:26 pm |
The_Leprechaun |
|
|
|
Tra[n]ceR написа: Tra[n]ceR написа: Специално за кашкавал предпочитам вносните, които вървят горе долу 9-11 лв кг в Кауфланда и са в пъти по-добри от всеки български кашкавал.
Колкото до царевицата в консерва на Clever - Най-добрата е! Цената е много прилична, а вкуса е много добър. Единствената царевица, която ми харесва колкото тази на Clever е Bonduelle, но цената и е доста по-висока.
За съжаление вече почти не ходя в магазините на Billa, защото там много неща са доста по-скъпи отколкото във веригите на Фантастико и най-вече кауфланд. В кауфланд редовно правят невероятни намаления точно на продуктите които най-често купувам и съм много доволен ; ) Разбира се и там има някой неща, които са по-скъпи отколкото на други места, но ако трябва да си играя да обикалям всички магазини за няколкото стотинки по-евтино... само за бензин ще дам няколко пъти повече, а да не говорим за загубеното време ; ) Мнението ми от http://www.nedovolni.com ; ) Мда царевицата на Clever всъщност е на Bonduelle. Това като го видях и не можех да повярвам.. Купуваш същото, само че доста по-евтино
_________________ My blog
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clever (продукти) Публикувано на: Пон Апр 20, 2009 12:41 am |
|
Jojo |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:23 am Мнения: 1165 Местоположение: In the middle of nowhere
|
аз да си призная тези продукти '' Clever" не ги бях чувала може би това се дължи на факта,че в моя квартал няма Била,а когато трябва да празаруваме повече ходим до Кауфланд,който е в Младост.Трябва да кажа,че Кауфланд много ми харесва там мога да си стоя с часове да си разглеждам xD.Иначе в моя квартал освен Т-маркет,който леко съксва, отвориха и Про-маркет, който не е нищо особено, но Смарт-маркет вече рулира щото е и денонощен ^^ и имат много хбуави неща Фантастико (този,който е в Студ град) не е лош, макар че продуктите им, които са с марка ''Фантастико'' не ми харесват определено (поне това,което съм опитвала) аа забравих да кажа и за BMB, които маи само в моя квартал го има xD за CBA (има много близко до мойто даскало) нямам много мнение пък и не ходя често там.A ние ползваме грах ама от стъклени буркани (не знам марката) и е много хубава
|
|
|
Заглавие: Re: Clever (продукти) Публикувано на: Съб Май 02, 2009 5:16 pm |
|
Master Oneal |
I BelievE! |
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 2:38 pm Мнения: 1522 Местоположение: Бермудския Триъгълник
|
Kudrokoska написа: Единственото, което мога да кажа по въпроса е, че портокаловия им сок съква >.> Защо бе @Kudrokoska-чан Мисля, че портокаловия им сок е страхотен аз лично съм изпивал за една вечер 3 кутии и не ми стигнаха, а по скоро скъпите са скапани за мен.
|
|
|
Заглавие: Re: Clever (продукти) Публикувано на: Съб Май 02, 2009 5:33 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Аполончо, пий разхлабителни, поне тогава с Къдрокоска ще сте на 1 мнение.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clever (продукти) Публикувано на: Съб Май 02, 2009 5:40 pm |
|
Master Oneal |
I BelievE! |
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 2:38 pm Мнения: 1522 Местоположение: Бермудския Триъгълник
|
Darkstalker написа: Аполончо, пий разхлабителни, поне тогава с Къдрокоска ще сте на 1 мнение. Ти да мълчиш @Darkstalker-кун, ако няма какво смислено да кажеш молете не ме коментирай. Благодаря
|
|
|
Заглавие: Re: Clever (продукти) Публикувано на: Съб Май 02, 2009 7:44 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Master Oneal написа: Kudrokoska написа: Единственото, което мога да кажа по въпроса е, че портокаловия им сок съква >.> Защо бе @Kudrokoska-чан Мисля, че портокаловия им сок е страхотен аз лично съм изпивал за една вечер 3 кутии и не ми стигнаха, а по скоро скъпите са скапани за мен. Различни вкусове предполагам ^^ Не говоря за скъпи, въпреки че ест на Капи е мега як, но няма как да си го позволя в промишлени количества, но "Aro" /на METRO марката/ е супер по-добър за мен ^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clever (продукти) Публикувано на: Пон Ное 02, 2009 12:56 am |
|
Meze |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
Абе от кога евтиното се смята за качествено? Аро ли ше е, Клевър ли, ФФ вкус ли - все тая. Питайте някой дето е работил в супермаркет кви работи се случват с тея стоки. Само един пример - да не мислите че като им изтече срока на годност ги хвърлят? препакетират се с нов срок, докато не се изкупят После се чудиш как синьото сирене дето е по принцип мухлясало е успяло да мухляса по втори начин, и то току-що закупено от магазина. Цената е определяща в горната граница, не в долната. на първо място се гледа колко Е-та има в съдържанието, в коя страна се прави, а и никъде не пише генно модифицирани ли са храните или да за ваше сведение, в 90% от храната ни е генно модифицирана. сока бил добър? за мен всъщност е все тая, щото вода + въглероден двуокис + оцветители + аспартам (виж в уикипедията кво е аспартама) + аромати = рандъм джънк с който си пълниш стомаха. прясното мляко не знаеш какво е всъщност, ако не си си го издоил сам от вимето на кравата. А да ви кажа, това в магазина се отдалечава от вимето значително.
_________________ The Tea Gonna Chew Come
Язе съм от там
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|