|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 29, 2008 7:02 pm |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
MorticiaN написа: Най-много ревнува човека Котките ревнуват повече dot
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 29, 2008 8:25 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Между другото логично би било мъжа да ревнува, щото ние често сме отчаяния пол...
Но ще се учудите колко много ревниви жени има...
Нали... не че нещо, ама...
То си го доказва - когато една жена иска само секс е курва...
А когато един мъж иска само секс... си е ... мъж
отчаян пол..

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 1:34 pm |
 |
Jesus |
|
 |
Регистриран на: Пон Юни 23, 2008 8:31 am Мнения: 778 Местоположение: navsqkude
|
emeril написа: мен ми се е случвало момиче да ме ревнува , що съм излизал с друга ми не с нея  пък не ми е никва  , но според мен мъжете ревнуват по-силно и по-често
Жените са извратени.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=01USG9xp ... re=related
Джийсъс срещу Хитлер. Бия го до скъсване!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re:  Публикувано на: Сря Апр 29, 2009 4:02 pm |
 |
gangsterkata__ |
|
 |
|
fastsamorai написа: За мен жените ревнуват повече.  Може би и мъжете ревнуват доста, но в крайна сметка жените ревнуват повече...
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой ревнува повече-мъжете или жените?  Публикувано на: Сря Апр 29, 2009 4:06 pm |
 |
Karibdus |
|
 |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Жените-само чакат да кривнеш от пътя
|
|
 |
|
Заглавие: Re:  Публикувано на: Сря Апр 29, 2009 4:11 pm |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
snookie написа: Между другото логично би било мъжа да ревнува, щото ние често сме отчаяния пол... Но ще се учудите колко много ревниви жени има...  Нали... не че нещо, ама... То си го доказва - когато една жена иска само секс е курва... А когато един мъж иска само секс... си е ... мъж  отчаян пол..  Бтв с това, че жените са по-прикрити не съм особено съгласна.....досега съм виждала само жени, които често само правят от мухата слон и ходят и търсят сметка на мъжа по доста очевиден и натрапващ се начин...не знам какво ще стане ако аз тръгна да ревнувам някого О.о А мъжете го правят и по двата начина....тихичко тихичко, и изведнъж БАМ - скендъл
|
|
 |
|
Заглавие: Re:  Публикувано на: Чет Апр 30, 2009 10:36 am |
 |
dener |
|
 |
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 1:46 pm Мнения: 1900 Местоположение: Бургас
|
dener написа: kimera написа: не ми пука хахахаха и аз съм на същото мнение п.п. подрепям и Funky-kun п.п.п. кат се замисля аз още любовта не съм открил от де да знам за изневярата  какъв непукис бях, а къв ревнивец се оказах
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой ревнува повече-мъжете или жените?  Публикувано на: Пет Май 08, 2009 1:40 pm |
 |
Usagi |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Doom^^ написа: Женските същества. Те по принцип се обсебват от момчето и стават като някви чудовища, damn! Мои наблюдения, разбира се. дали щеше да е яко да се размножаваме като богомолките
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой ревнува повече-мъжете или жените?  Публикувано на: Нед Май 10, 2009 12:39 am |
 |
Alukard |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 5:35 pm Мнения: 1060 Местоположение: Plovdiv
|
Usagi написа: Doom^^ написа: Женските същества. Те по принцип се обсебват от момчето и стават като някви чудовища, damn! Мои наблюдения, разбира се. дали щеше да е яко да се размножаваме като богомолките хич нема да е яко ... ама и мъжете яко се обсебваме спрямо приятелките си лично творчество
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|