|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: X-Men Origins : Wolverine (2009) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 6:50 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: X-Men Origins : Wolverine (2009) Публикувано на: Чет Апр 09, 2009 1:07 am |
|
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
Shadowcat написа: Гледах някаква нерадактирана версия, в която в част от сцените си личаха въжетата и сивите 3д хора и смачкан декор Мога да кажа, че беше ок - израдва ме този с картите все го забравям как се казваше Реми ле Бо.
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа: Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people. Сезон 4, епизод 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: X-Men Origins : Wolverine (2009) Публикувано на: Чет Апр 09, 2009 10:37 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
souleater написа: Стига бе, трейлъра беше ужасяващ, кво си видял в него на мен много ми хареса просто супер беше ... много се изкефих ... лувърийн ми 1 от фав марвел хирос
|
|
|
|
Заглавие: Re: X-Men Origins : Wolverine Trailer (2009) Публикувано на: Пон Апр 13, 2009 8:56 pm |
|
koala |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 1426 Местоположение: The other side of the looking glass
|
K4HVD написа: KJKJ написа: Много ми е мерак да видя ка кюе съсипят и тая история по американски. Пфу, дано да бъркаме Достатъчна ми беше гаврата с Х-мен филмите.... А съм фен от малка Задължително ще го гледам...пък и Деп ми е интересно как ще се престави - трйлъра е обещаващ;о)))
|
|
|
Заглавие: Re: X-Men Origins : Wolverine (2009) Публикувано на: Пон Апр 13, 2009 9:51 pm |
|
NewDrug |
|
|
|
Леле...леле... Аз чакам, чакам вече... ъ... и още немога да се осъзная че другият месец е по-кината.
|
|
|
|
Заглавие: Re: X-Men Origins : Wolverine (2009) Публикувано на: Чет Апр 23, 2009 10:43 pm |
|
Dementia Von Ulf |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 08, 2008 7:38 pm Мнения: 157 Местоположение: Плевен
|
Shadowcat написа: Гледах някаква нерадактирана версия, в която в част от сцените си личаха въжетата и сивите 3д хора и смачкан декор Мога да кажа, че беше ок - израдва ме този с картите все го забравям как се казваше При мен беше същото
|
|
|
|
Заглавие: Re: X-Men Origins : Wolverine Trailer (2009) Публикувано на: Пет Апр 24, 2009 8:36 am |
|
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
koala написа: Пфу, дано да бъркаме Достатъчна ми беше гаврата с Х-мен филмите.... А съм фен от малка Задължително ще го гледам...пък и Деп ми е интересно как ще се престави - трйлъра е обещаващ;о))) ако за теб те са гавра значи е невъзможно да ти се угоди какъвто и да е филм по лиценза. Dypeshnik написа: Gamble е пича с картите. Gambit ве
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа: Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people. Сезон 4, епизод 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: X-Men Origins : Wolverine (2009) Публикувано на: Нед Апр 26, 2009 5:36 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
Филма е x-tra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|