Дата и час: Вто Фев 25, 2025 8:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 30 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 36  Следваща
Как ви се стори Aniplay?
 Супер!  44%  44%  [ 64 ]
 Добре, но можеше и повече.  26%  26%  [ 38 ]
 Биваше.  16%  16%  [ 23 ]
 Зле.  6%  6%  [ 9 ]
 Ужасно!  8%  8%  [ 11 ]
Общо гласове : 145

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Републиканска и Aniplay 2009 - Мнения, коментари и отзиви
МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:52 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

bloodsongg написа:
е да де бях леко груб sry ... ама дай да си мълчим да не нараним срамежливите дечица които искат да косплейват... в крайна сметка това психиятрия ли е или форум ?

да .. ние не знаем .. вие знаете.

и ако тези скрити таланти имат акъл ще разберат какво се плюе и какво се харесва.

Ели за да се съобразяваме с всички в тая тема трябва да се разчленим...

съвет: просто преглътнете критиките ... (дори и да смятате, че не са истини) и след като вие спрете да се перчите може би и другата страна ще спре да се отбранява...

бе никой не ти казва да не си даваш мнението, съвсем друг е въпроса да не го изливаш жлъчно и да натякваш едно и също 15 пъти или пък да започнеш да храниш хората дето не са съгласни с теб....ма тва е съвсем отделна тема :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:56 am 
Аватар

anoo~ по горе споменах, че съм инфантил :lol: мислих, че хората го разбраха буквално щото не се ебавах :lol:

нямам нищо против хората които не са съгласни с мен.(тва, че имам проблем със спирането не съм го отричал)

но аз мисля, че те или приемат критиките (които са за тях самите да станат по добри в това което са избрали да правят) или просто ги пренебрегват.

и аз казвам, че поука от всичко трябва да се взема под предвид особено когато правиш нещо за публиката. (само дето се отклоних от темата)

така, че не го приемайте като обида, защото не това е начина.

Последна промяна bloodsongg на Сря Апр 29, 2009 1:01 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:59 am 
Аватар

Мене ми е любопитно що трее 30 страници се дъвчат едни и същи работи, кои верни, кои не. Особено Дарк-а сигурно 20000 пъти повтори едно и също нещо. И кво? Да не би бъдещите косплеъри да го забележат повече. Един пост и толкоз със нещо което реално да помогне (пример критиката на SayanMk. Right on the spot!), а ако не ти се занимива, едно "не ми хареса/Не ставаш" стига. Ако толкоз те сърби за флейм, оди си чЕши... Аре да не изпростява темата повече. Нема станеш по-готин.
Аз останах с впечатлението, че повечето хора харесаха аниплея и като гледам aнкетата май съм прав. Т'ва, че хейтърите спамят кат за 10тима е отделен въпрос. Те и без т'ва друга работа си нямат.
Истината е, че не на всички ще им се получава (то в някой моменти не се получава и в "пресветата Япония" дето били идеални, ма май повече фотошоп играе) и естествено е нормално да им се каже по-един или друг начин, че не става, но пък от друга страна нужно ли е повечето от критиците да показват ограничения си умствен капацитет (или по-скоро липсата на такъв) във форума. ЯКО ФЕЙЛ, колеги, яко фейл.

Към бъдещите косплеъри, изобщо да не ви пука кво се пише тук. Старанието ви ще бъде оценено от който трябва. Аз също, обаче, ще ви посъветвам да си подбирате героите, съобразявайте се реално със свойте тела/лица/излъчване спрямо героя който искате да играете.

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 2:01 am 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

М, да, добро обобщение, ама как да не храни човек след като види нещо от този сорт :
Mayuri написа:
Вижте кво - излязохме на сцената, направихме яките гаври и разсмяхме всички

edit :
casca написа:
Не си чеша езика, наистина ще се получи страхотен косплей... Санджи ще е най-добрия Санджи, Ейс ще е най-добрия Ейс до сега, Луфи ще е единствения толкова Луфи-like, че даже по-Луфи от самия Луфи, за Усопп да не говорим, Робин е уау, Зоро се обзалагам че ще се справи, пък за Брук ...е, за него нищо не се знае :lol: Па и за мен няма да скромнича, засега върви по мед и масло.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 2:11 am 
Аватар

Биги, ти що не си получи цветето?

Писна ми да ми светка тая тема и всеки път като я отворя да виждам едно и също, ама от различен ник. Освен очевидните гафове и несъответствия с героите, които всички разбрахме, че много ви раняват душиците, имаше и добри моменти. Аз си признавам и мен ме заболя, затова не гледах някои моменти. Много храна, много чудо. So? Live trough it! Живея със странната нагласа, че що сте се хванали да косплейвате не сте го направили с идеята, че всички ще скочат с плакати "Искаме пак!" и ше викат на бис. Който си заслужава хвалбите си ги получава. Който фейлва-също. Не вярвам да има хора, които да не са наясно с тва. И ако някой не е готов да приема критики да не се занимава, ако ще и копие на героя си да стане. Ама да ми сменяте тактитката от :постарах се: до :: беше гавра няя стане. Не печелите симпатии. Тежете си на мястото ве хора (да не се приема буквално).

Baka написа:

++мн ми е интересно,уж казвахте,че приличам много на героя,ся вече не приличам,като почнах да говоря разни работи xD ясно ясно

Абе, Бака, недей разваля супер впечатлението, което остави.

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 3:46 am 
Аватар

Местоположение: Shifting from one place to another ...Professional killer with a waterpistol
ok i thing i may have a solution XD....

are u ready.. here it goes...

Кастинггггггг..... тъй като от дъъъъъъъъъъъългото четене се разбра(а и за някой се знаеше) че нема се разбират един с друг, следващия път кастинг.... и трябва да го прави некой койт да е обективен и да не киква/приема веднага... Признаам че да се опраат нещата треа верно "бой" или по скоро може би Аниплейа траа да стане "привилегия" в която да можеш да участваш.
Прави се дълго време сценарий с грЪмотни хорЪ, да е весло тн и тн (не ми разбира главата от писане на скриптове) казва се кои герои ще са и после се глеа кой за коя роля стаа.. ако некой не стаа - try again next time...

Според МЕН.. това мое и да опраи нещата донекъде за плейя ако не, на венчъра моеш си косплейваш и без да праиш сценки и да си "начешеш крастата". Признаам че и моето беше такоа ма силно се надявах да се получи somehow и да се хареса.. ма различни хора различни мения..

Очаквам поне малко сериозни отговори на предложението ми и моля да ме пощадите от соленето че и без тва не влизам тука вече от дъъъъъъъълго време (на попа веднъж ме мислеха за "-Сигурно е от новите." О.о WTF ppl аз съм там още от лудост срещите а ако незнаете какво е това помислете кой е новия)

...
AAA fu*k it ... ако ви се хейти даате после ке видя ко сте писали ^^ XD

Oyasymii~ от мен

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 4:01 am 
Аватар

точно така.

съгласен съм с marky за всичката подготовка която им е нужна на хората, а такава много липсва :/

да се направи като "привилегия" също е и най-доброто решение стига да се навият хора за него.

репетиций и прочее да се извършват месеци преди косплея сиреч сериозна подготовка.

от тези плюсове просто ще има подготвени скриптове за желаещите да четят и найзустят ако се налага, по добри костюми обработка, перуки и тн. Може да се репетира пред публика за преодоляване на страха пред много хора.

Повече време и за хора желаещи да се запишат също.

кастинг = Win! повече време = повече хора от които да се избира за какво стават (а не какво желаят) освен ако не си приличат с това което искат.

но за това да стане косплея трябва да се прехвърли на съвсем друго ниво в аниме средата...

при липсата на отговорни хора... незнам как ще се получи тва :/ sadly...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 6:56 am 
Аватар

Егаааааааати и хлебенето, егаааати и чудесата! То не беше трол, спам и к`во ли още не!
loveavye написа:
абе хора нямам нищо против вашето мнение... дори е много правилно... не би трябвало някой който не прилича на героя си да играе точно него... наистина не си отива, но пък и хората искат да си косплейват точно него :) ако ли не няма да има и плейъри... то като нямат никаква прилика хората, тогава да не участват въобще ли? ми то е мн трудно да се намери 1 към 1 с героя... бях прочел че Миса Миса дори не била успяла да се впише в героя си.. приличала си само защото била руса. Момичето си преличаше много повече...
Вие как предпочитате ? Да гледате 30 човека които са се постарали да ви нимаят с нещо и са положили толкова усилия, или да зяпате 5 персонажа, направени кажи речи добре.. и да имат някакви прилики с героя си...

После пък ще кажете че не е било хубаво щото не е имало хора... емм то няма угодия на никой в този случай... всеки е прав, ама тука не сме професионални актьори... И аз не приличам мн на хитсугая ама се опитах да се издокарам на костюм и прическа, като не спрях 24 часа да съм в движение...
Шанс...
Щом хората имат претенции към нещо, би трябвало да могат да го направят по-добре...
Доста вярно казано!

casca написа:
Wow, is it "attention whores only" here? Quit your bitching 0_0

casca написа:
Lenalee, много си веща, покажи ни как става.
Аре вече хората, които са прекалено комплексирани да се покажат, или мама и тате не ги пуска да не се изказват. Лелее ебахти разбирачите са се събрали тука. Знаете ли разликата между българките и японките? На японките им дават пари да са секси, а българките си дават парите за да ги псуват. :king: Примерите ви за красота са нещо, което се нарича професионален косплей и много фотошоп. Ако не можете да го приемете, свободни сте да си теглите ножа, добре дошли в света.
А, да, знам какво следва. Просто имам молба протеста да се състои в нещо ново, щото дотук мога да събера 30те страници тема в едно изречение, което написах малко по-нагоре.

Малко мъдри приказки от цялата простотия.
Mayuri написа:
Вижте кво - излязохме на сцената, направихме яките гаври и разсмяхме всички,а мрънкалниците да си седат на компа и да си гледат аниметата кат им знае устата...
Да ва в "боговете" критикарите - само се плюнчите за дреболии кат некви дедки :icecream:
Ами това е - сценката ни по Белинката не беше толкова с цел сериозност, колкото с цел майтап да става - и - съдейки по реакцията на залата - ако не длуго, то мненията не бяха ЧАК толкова негативни колкото тука ги изкарахте.
Mayuri написа:
Но си мясаме с героите бе бастун нали за тва мрънкаш, и на мене не ми се гледат мазни осмянки
Hе отричам че имаше и само за начесване ама ако гледаш само лошото накрая тряя се гръмнеш :death:
Е това е !!!! Идваш да видиш хубавото, а не просто ей така - да намериш лошото и да си намериш причина да хлебиш у някой форум!!! На българите това ни е проблема - от всичко все разбираме, всичко все знаем и навсякъде си врем "компетентното " мнение и съдим тоя или оня, без самите да сме способни да направим нещо подобно! Абе нали знаете лафа - личното мнение е като задника - всеки си го има, ама не е културно да се ВРЕ в лицето на другите!
firesoul написа:
Аз не разбирам защо толкова много се изписа за това какво Не ви е харесало.
И без това догодина повечето, които сега пишат "ужасно беше" ще отидат отново. И отново ли ще казвате само какво Не ви е харесало.

Една приятелка ме навиваше да косплейваме ама като чета тук май се отказвам.
Ttru true true, soooooooooo goddamn true! И споко - не им се връзвай на шматките тука - те 5-6 човека тук дигат джабала като за 20! Прави си косплей и толкоз!

GoDSmAcK написа:
Мене ми е любопитно що трее 30 страници се дъвчат едни и същи работи, кои верни, кои не. Особено Дарк-а сигурно 20000 пъти повтори едно и също нещо. И кво? Да не би бъдещите косплеъри да го забележат повече. Един пост и толкоз със нещо което реално да помогне (пример критиката на SayanMk. Right on the spot!), а ако не ти се занимива, едно "не ми хареса/Не ставаш" стига. Ако толкоз те сърби за флейм, оди си чЕши... Аре да не изпростява темата повече. Нема станеш по-готин.
Аз останах с впечатлението, че повечето хора харесаха аниплея и като гледам aнкетата май съм прав. Т'ва, че хейтърите спамят кат за 10тима е отделен въпрос. Те и без т'ва друга работа си нямат.
Истината е, че не на всички ще им се получава (то в някой моменти не се получава и в "пресветата Япония" дето били идеални, ма май повече фотошоп играе) и естествено е нормално да им се каже по-един или друг начин, че не става, но пък от друга страна нужно ли е повечето от критиците да показват ограничения си умствен капацитет (или по-скоро липсата на такъв) във форума. ЯКО ФЕЙЛ, колеги, яко фейл.
Към бъдещите косплеъри, изобщо да не ви пука кво се пише тук. Старанието ви ще бъде оценено от който трябва. Аз също, обаче, ще ви посъветвам да си подбирате героите, съобразявайте се реално със свойте тела/лица/излъчване спрямо героя който искате да играете.

Евала, Биги! 100% съгласна с теб!
Baka написа:
А дано си запазите и това мнение на следващите косплеи :P Иначе много отворени,не сме го правели както трябва,точно ти ли ще ми кажеш как се прави,от къде знаеш подяволите? ай стига ми толко rage

+никога няма да направя косплей за да направа гадно на друг :P не е идеята на косплея,и го казах с друга цел,се в гъз

++мн ми е интересно,уж казвахте,че приличам много на героя,ся вече не приличам,като почнах да говоря разни работи xD ясно ясно

Мишок, не им се впрягай! Беше страшен Луфи и толкоз!!!! Тук в тооя поуст 31а страници чета мненията на комплексари, които сякаш си нямат друга работа, освен да спамят и хранят! Съгласен съм, че човек трябва да си подбира косплея според себе си, но имайте пред вид, че това е само мое мнение - всеки си решава сам за себе си (големи хора сме все пак). А на принципа на хората, исказали се досега, едва ли не излиза, че ние тук изобщо не трябва да правим косплей.... Добре, но искам да кажа следното - на тоя принцип дай всички да седнем, да си търсим кусурите и нищо креативно да не се случва! Косплеят е фън - целта е да се забавляваш! Вярно е, че и аз самият доста гротескни изпълнения съм виждал из нета (пред които нашите "изцепки", както ги наричате, бледнеят), но тия хора го правят просто с цел да се позабавляват....

П.С. Вие сте се хванали за тия японци като курва за кур!!!! Да не би тия хора да са най най идеалните и да правят най-бруталните косплеи! И при тях съм виждала предостатъчно изцепки, за да мога да кажа, че и тия не са перфектни! Да не говорим, че не може някоя дръпнатоочка да ми косплейва мацка с очи като на водно конче!!! (с извинение на думите, ама самите японци яко се прецакват - правят героите си с очи, които изобщо не са типични за тяхната раса и после върви че гледай сносен косплей) Да не говорим, че , както каза casca, при тях яко играе Фотошопа! Нито един от нас не ги е виждал на живо как са - само по снимки, а това изобщо не е критерий (на снимка и крокодила могат да ти го изкарат Мис Вселена!)

П.П.С. За употребата на думата комплексари се извинявам, но просто от всичките тия мнения, изаказани до момента, аз друго не мога да заключа - плз, който може, да ме опровергае.

П.П.П.С. Онегаи много да дойде някой от модераторите и да затрие поне 1/3 от тоя поуст, че вече ми писна да чета едно и също във вече поне 20ина страници!!!

Последна промяна Edward_Elric_13 на Сря Апр 29, 2009 1:12 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 9:50 am 

Ооооо идеята за кастинг изобщо не е лоша всъщност ^___^ Само,че кой ще е жури o.O

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 11:05 am 
Аватар

МАЙНАТА ВИ,
СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА И АЗ ЩЕ КОСПЛЕЙВАМ! :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 11:12 am 
Аватар

ludgidia123 написа:
МАЙНАТА ВИ,
СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА И АЗ ЩЕ КОСПЛЕЙВАМ! :D

давай още тая, на венчъра.

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 11:45 am 
Аватар

После ще дам едно мнение в оная темичка за помоща за избор на герой,щото мн. съм навит да плейвам ама не мога да си избера герой. И не ми пука от хейтъри.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 11:49 am 
Аватар

Местоположение: Shifting from one place to another ...Professional killer with a waterpistol
Baka написа:
Ооооо идеята за кастинг изобщо не е лоша всъщност ^___^ Само,че кой ще е жури o.O

еми а де .... дарака, фийр и блъд не ги ща кат жури че ша режат яко XD....

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:06 pm 
Аватар

markymarkov написа:
Baka написа:

ама... айде аааз >:
аз ще късам само ако някой дойде с гадна и неподдържана перука и кецове на неподходящ костюм >:
и ако е над 90кг. (може изключения при мъжете където не си личи).

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:14 pm 
Аватар

Mikki написа:
markymarkov написа:
Baka написа:

ама... айде аааз >:
аз ще късам само ако някой дойде с гадна и неподдържана перука и кецове на неподходящ костюм >:
и ако е над 90кг. (може изключения при мъжете където не си личи).

Approved Изображение .. ама само 1 не стига :P

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 30 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]