Дата и час: Вто Фев 25, 2025 9:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 29 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 36  Следваща
Как ви се стори Aniplay?
 Супер!  44%  44%  [ 64 ]
 Добре, но можеше и повече.  26%  26%  [ 38 ]
 Биваше.  16%  16%  [ 23 ]
 Зле.  6%  6%  [ 9 ]
 Ужасно!  8%  8%  [ 11 ]
Общо гласове : 145

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Републиканска и Aniplay 2009 - Мнения, коментари и отзиви
МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:08 am 
Аватар

KISSSY написа:
Baka написа:
xDxDxD Всичките ви тея шитни,хранещи хора, ми напомнят защо преди година и кусур тука стана една гавра и се поеви Мега Бан лист xD Слава богу,че бях в него и тука повече няя стъпа ^^ Щом се толерират мнения като тея на писулката,начи просто е умряла работа ^^ Ай,со лонг енд тенкс фор ол де фиш

едит: Kissy,косплей ще има xD Тез хора са по-скоро смешни и грам няма да ме накарат да не права косплей ^^ Даже ми се иска да направа възможно най-гадния косплей на възможно най-любимия им герои в момента @_@ нещо много иззлобях xD ма то забавно било ^^ ай

да, давай.....тъпото е, че стигате дотам да си правите гадно един на друг, а не да подобрите с нещо косплея....ма да наистина, един изпипан косплей е твърде много да искаме тука. И ми е кофти за тия хора като Шадоуката дето си правят труда да организират нещо, за да може вие да си начешете вашите красти.

Да де Кисс ама и тя явно не търпи критика като ходи и хейти по разни теми за кого не харесваме ...
Аз не искам да убидя никой персонално а си казах мнението за общото което видях ...
Най-интересното беше че явно нямаше за какво да се заядат с мен освен за правопис ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:11 am 
Аватар

по постовете на "косплеярите" разбирам що за стока са и тоя спор става от безсмислен по безсмислен... няма да се научат как да го правят. (точно тези)

Шадоуката хубаво се труди... явно всичко зависи на какви хора ще попадне за косплей.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:17 am 
Аватар

Абе хора, много сте ми интересни. xD Вие от това всичкото направихте е гати и проблема. :lol: Не мога да си обясня какво толкова се е случило, че вече да се карате и да пишете глупости. Не е като да сме се явявали на някакъв конкурс, от който зависи бъдещето ни. Ако не ви е ясно, хората правят косплей, за да се забавляват. Когато говорим за професионален коспелй, тогава говорим и за съвсем различнo нивo. Ок, изказвайте си мнението, просто не го вземайте толкова навътре. Излишно си хабите и нервите, и думите. О.о

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:19 am 
Аватар

Ето линк към правилния тракер :D

Щрак! ^^"

:rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :thumb:

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:22 am 
Аватар

абе... ОК

когато човек прави нещо за хората той се труди и иска да се ХАРЕСВА на хората и когато не се харесва от мнозинството този ЧОВЕК приема критики и ги използва като знание.

проблема е, че тези се правят на интересни и според тях са се справили добре благодарение на някои заблудени наблюдатели които просто са им казали каквото искат да чуят и се хващат като удавници за пояс.

е така копслея в България няма да подобрее...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:24 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Па де да знам, аз мисля, че най бих се изкефила да видя нещо хубаво, пък и самите косплейъри щяха да са най-доволни, ако са ги харесали всички.....ако не е така....ненам :lol: Аз лично няма да седна да си хабя нервите около един парад, ама сега 30 страници има дърляне, плюене, обидени душици.... :confused:
Явно сеир да става :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:28 am 
Аватар

Цитат:
Явно сеир да става

Цитат:
е така копслея в България няма да подобрее

С БОЙ ще стане..с много бой всичко става! :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:29 am 
Аватар

KISSSY написа:
пък и самите косплейъри щяха да са най-доволни, ако са ги харесали всички.....

те само това искат. и точно и от там стана скандала... като се обаждаше и още един и още един и прочее. защото никой не ги е учил как да приемат критика през живота им ... явно

или са по големи инфантили и от мен :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:30 am 
Аватар

Аз не разбирам защо толкова много се изписа за това какво Не ви е харесало.
И без това догодина повечето, които сега пишат "ужасно беше" ще отидат отново. И отново ли ще казвате само какво Не ви е харесало.

Една приятелка ме навиваше да косплейваме ама като чета тук май се отказвам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:32 am 
Аватар

До колко търпи критика и до колко не, това си зависи от конкретния човек.
Обаче друго не съобразяват "мнозинството от хора". Че когато правят критика, тя трябва да е градивна, под формата на съвети или нещо такова. Масата мнения тук си бяха чисто и просто оплюване. За това някой изказа тезата, че скоро косплей няма да има xD Ми те хората се плашат като слушат как нареждате за щяло и нещяло, много ясно, че на никой няма да му се занимава от тук нататък, като знае, че за най- малката грешка, или не дай си Боже не-прилика ( :lol: ) ще бъде жестоко оплют.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:32 am 
Аватар

firesoul написа:

кахъм.. поста над твоя.

ще отида сигурно... и винаги ще казвам истината на хората без да ме ебе как го приемат щото по-добри така или иначе няма да станат без искреност.

о моля ви и "заплахите" дето отправяте от типа "няма да има повече косплей" или "аз и приятелката ми няма да дойдем заради теб" демек "ти си този дето създава лошо име за анимес-бг форума и неговата изява в косплей средата" демек "нека те мразят сега съформуниците ти щото ги ебаваш" .... огледайте се в огледалото бе :lol:

@Kiava : най малката грешка ? .... имаше ли МАЛКА грешка е въпроса ? дарка много добре си каза, че не се прави на профешънал мастър джедай ама поне не си "чешете крастите" с труда на някои хора бе...

и да ЩЕ ВИ ПЛЮЯТ гъзовете докато не се научите да го правите както трябва (Щом го правите за хората трябва да сте наясно с последиците) (както казах)

Последна промяна bloodsongg на Сря Апр 29, 2009 2:15 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:42 am 
Аватар

bloodsongg написа:
firesoul написа:

кахъм.. поста над твоя.

ще отида сигурно... и винаги ще казвам истината на хората без да ме ебе как го приемат щото по-добри така или иначе няма да станат без искреност.

о моля ви и "заплахите" дето отправяте от типа "няма да има повече косплей" или "аз и приятелката ми няма да дойдем заради теб" демек "ти си този дето създава лошо име за анимес-бг форума и неговата изява в косплей средата" демек "нека те мразят сега съформуниците ти щото ги ебаваш" .... огледайте се в огледалото бе :lol:

Никой не говори за тебе :roll:
И може и да има преиграване,ама са и прави.Всеки може да откажете ...ся ще ми излаят 500 човека "и по-добре блаблабла..." ...то хуу така ще кажете,ама отказвате и свестни хора,и примерно някой който го е срам да пише,а може да косплейва как мислите,ще се навие ли? :wink:
И не ми казвайте,че няма такива.Колкото за толкова сталквам форума :o

The Resistance
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:43 am 

А дано си запазите и това мнение на следващите косплеи :P Иначе много отворени,не сме го правели както трябва,точно ти ли ще ми кажеш как се прави,от къде знаеш подяволите? ай стига ми толко rage

+никога няма да направя косплей за да направа гадно на друг :P не е идеята на косплея,и го казах с друга цел,се в гъз

++мн ми е интересно,уж казвахте,че приличам много на героя,ся вече не приличам,като почнах да говоря разни работи xD ясно ясно

Последна промяна Baka на Сря Апр 29, 2009 12:49 am, променена общо 3 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:45 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

firesoul написа:

Една приятелка ме навиваше да косплейваме ама като чета тук май се отказвам.

Eто затова говорех...колко ли ще са желаещите догодина.
Иначе как хората възприемат съвета "За да направиш добър косплей, косплейвай герой, на който поне малко приличаш" мисля, че е очевидно. Защото, за да дам по-добър съвет от този, трябва поне това условие да е изпълнено. А дори не сме зачекнали темата за самото въплъщение в героите (което, ако стане ще настъпи трета световна, затва АЙДЕ ЗМИЙСКИТЕ ЕЗИЦИ ДА СИ ЗАТРАЯТ(ем) ПОНЕ ВЕДНЪЖ, щото ако погледем реално на нещата, никой не настоява за мнението ни, ако разбирате не толкова тънкия намек), което също е доста съществена част от един косплей, бил той и непрофесионален или 4 teh lulz.
Колкото до това колко народ ще отиде да гледа догодина и да даде 5 лева за него, тепърва ще се види. И аз самата не знам, ама желанието ми лекинко се изпарява. Лекинко.
Бтв усещам как модераторите ще ни хранят безмилостно наум и не чак толкова заради тия страници :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2009 12:50 am 
Аватар

е да де бях леко груб sry ... ама дай да си мълчим да не нараним срамежливите дечица които искат да косплейват... в крайна сметка това психиятрия ли е или форум ?

да .. ние не знаем .. вие знаете.

и ако тези скрити таланти имат акъл ще разберат какво се плюе и какво се харесва.

Ели за да се съобразяваме с всички в тая тема трябва да се разчленим...

съвет: просто преглътнете критиките ... (дори и да смятате, че не са истини) и след като вие спрете да се перчите може би и другата страна ще спре да се отбранява...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 29 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]