|
Дата и час: Пон Мар 10, 2025 1:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Мар 25, 2006 12:13 pm |
 |
liones |
|
 |
Регистриран на: Вто Фев 21, 2006 10:39 pm Мнения: 423 Местоположение: in the middle of nowhere ha ha ha
|
Herowar написа: ПП Само да попитам от любопитство, колко време ти отне да нарисуваш третата мацка ???
Еми всъщност много малко, за тези които аз съм си измисляла(мацките) - около 2-3 часа, ама без да спирам, а предварително си ги измислях в часовете по испански, така че в къщи само ги оголемявах и ги оцверявах Но за другите повечко, защото ги рисувах от телевизора(записвах ги и ги рисувах на пауза, наще направо полудяха  ) Razengan написа: Иха колко много хора могат да рисуват. и твоите са хубави, ама са им някак остри чертите.
Мдам, щото са ми първите манги, особено на Yu-GI-OH, новите са по-добри и скоро ще ги кача
_________________ ~don't click this link~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юли 15, 2006 10:40 am |
 |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Браво много са добри продължавай само така и някой ден ще станат и още по-добри  .
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юли 27, 2006 5:42 pm |
 |
pussycat |
|
 |
Регистриран на: Съб Сеп 10, 2005 2:45 pm Мнения: 445 Местоположение: Central City
|
супер са
браво бе
само така
_________________ Animes-bg.com : the greatest on earth
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Сеп 03, 2006 6:53 pm |
GreenSpirit |
|
 |
|
Може би, защото по субективно мнение си падам по графики, но скиците ти най ми харесват, особено първите две мацки. Идейни са, браво  Апропо, да не учиш в 1во училище, подочух за изкуство и испански, а и аз там завърших. Сполетя ме същата съдба, само ми искаха да им рисувам разни неща и после ми разправяха, че били *мухи*  Гадни лаици
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|