Дата и час: Сря Фев 26, 2025 12:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 26 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36  Следваща
Как ви се стори Aniplay?
 Супер!  44%  44%  [ 64 ]
 Добре, но можеше и повече.  26%  26%  [ 38 ]
 Биваше.  16%  16%  [ 23 ]
 Зле.  6%  6%  [ 9 ]
 Ужасно!  8%  8%  [ 11 ]
Общо гласове : 145

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Републиканска и Aniplay 2009 - Мнения, коментари и отзиви
МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 4:18 pm 
Аватар

Изображение
:tv: :tv: :tv:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 4:19 pm 
Аватар

Z Warrior написа:
Не развивай по-добре такива теории. Не може аргумента ти да са бройката.

Не, на принципа количество за сметка на качество!

айде пак търсите косури... не съм развивал никакви теории, особено да ги доказвам.. ти ще отидеш ли на аниплей с 5 човека? Не много ясно... Айде отивайте да потърсите приличащи си хора 1 към 1 с персонажите и направете аниплей с тях... успех ви пожелавам наистина...
И ти си прав, но колкото повече хора, толкова по-весело...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 4:27 pm 
Аватар

loveavye написа:
Z Warrior написа:

айде пак търсите косури... не съм развивал никакви теории, особено да ги доказвам.. ти ще отидеш ли на аниплей с 5 човека? Не много ясно... Айде отивайте да потърсите приличащи си хора 1 към 1 с персонажите и направете аниплей с тях... успех ви пожелавам наистина...

ако тези 5 човека ми спретнат сценка за 100 ако ще и 20 минути да е ше плата 6 лева да ги гледам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 4:35 pm 
Аватар

bloodsongg написа:
loveavye написа:
Z Warrior написа:

ако тези 5 човека ми спретнат сценка за 100 ако ще и 20 минути да е ше плата 6 лева да ги гледам.

Аааа... АКО .. айде потърсете ги тези хора и им кажете да участват... Всеки има косури, едва ли някой може да се изпипа на 100%... Много ясно че не беше всичко перфект, но все пак падна голямо шоу... аз ако съм искал да гледам сюжета на аниме-то щях да си го пусна у нас и да го гледам... :)
П.С. Нищо нямам против вас или вашите мнения... просто се опитвам да разберете и моето, а не да ви накарам да мислите като мен!

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 4:39 pm 
Аватар

Wow, is it "attention whores only" here? Quit your bitching 0_0

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 4:46 pm 
Аватар

ем че миналата година си имаше такива хора... то най забавния клип е на Стан и Даш :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 4:52 pm 
Аватар

loveavye написа:
Z Warrior написа:

1 към 1 няма как да стане но ние казахме поне малко да си приличат ..Извинявай ама тая дамаджана дето е косплейвала Миу ... нима в анимето Миу тежи 80 килограма ... Или Тифа има кофи вместо крака ...не че мацката няма приличен фейс ... Ама от към телце куцаме отвсякъде ...
Никой не ти говори за 1 към 1 ама поне да не тажат по 80 килограма и малко от малко косите и във фейс да си приличат ... Да ме прощаваш ама ако аз изглеждах така никога нямаше да си сложа потник под бюста че да се видят всички катове на корема ми ... или клинче толкова по мен че да покаже огромния ми задник.
Явно на някои хора не им пука как изглеждат важното е да се покажат... Колко големи Косплеърки са ...
Та чак стават смешни....
Препоръка за Аниплей 2010 Отслабнете с по 10-тина килограма и може поне малко да се получи както трябва .....

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 5:10 pm 
Аватар

Различни хора, различни мнения...
Мисля че разбрахте моето какво е... имаше на какво да се отиде и тази година и според мен не беше толкова зле... Много неща можеха да са много по-по, но пък и на доста хора им хареса... Имаше една група от момчета (може да е имало и момичета) седяха отлявата страна на редовете към сцената... Постоянно крещяха, подвикваха на водещите и на участниците, ставаха на крака - кефеха се на макс... Евала им... :drunk: :drunk: :drunk:
А относно участниците - имаше един пич от Кеничи, който игра като Айкидо мастер-а... ами косата му въобще не приличаше на тази от анимето, костюма му беше обикновенно кимоно за айкидо ( то и такова трябва де ) и си изигра ролята много добре... като има мерак човека що да не?
Ако ли не то няма да има и аниплей... всеки като се опре на факта че не прилича на никой, няма и да се запише...
имаше и хора които си влезнаха в ролите доста добре и като поведение и като костюми, имаше и такива които не... трудно е да се направи героя и да се имитира... не може всички да са перфектни... :)

още веднъж ви казвам че не се опитвам да ви опровергавам мнението... и аз като вас си го изказвам.. стана като "спор" едва ли не вече... :) за това мисля вече да не говорим за 2009, а да мислим за 2010 ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 5:16 pm 
Аватар

Lenalee, много си веща, покажи ни как става.

Аре вече хората, които са прекалено комплексирани да се покажат, или мама и тате не ги пуска да не се изказват. Лелее ебахти разбирачите са се събрали тука. Знаете ли разликата между българките и японките? На японките им дават пари да са секси, а българките си дават парите за да ги псуват. :king: Примерите ви за красота са нещо, което се нарича професионален косплей и много фотошоп. Ако не можете да го приемете, свободни сте да си теглите ножа, добре дошли в света.
А, да, знам какво следва. Просто имам молба протеста да се състои в нещо ново, щото дотук мога да събера 30те страници тема в едно изречение, което написах малко по-нагоре.

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 5:18 pm 
Аватар

Lenalee написа:
loveavye написа:
Z Warrior написа:

1 към 1 няма как да стане но ние казахме поне малко да си приличат ..Извинявай ама тая дамаджана дето е косплейвала Миу ... нима в анимето Миу тежи 80 килограма ... Или Тифа има кофи вместо крака ...не че мацката няма приличен фейс ... Ама от към телце куцаме отвсякъде ...
Никой не ти говори за 1 към 1 ама поне да не тажат по 80 килограма и малко от малко косите и във фейс да си приличат ... Да ме прощаваш ама ако аз изглеждах така никога нямаше да си сложа потник под бюста че да се видят всички катове на корема ми ... или клинче толкова по мен че да покаже огромния ми задник.
Явно на някои хора не им пука как изглеждат важното е да се покажат... Колко големи Косплеърки са ...
Та чак стават смешни....
Препоръка за Аниплей 2010 Отслабнете с по 10-тина килограма и може поне малко да се получи както трябва .....

Ами виж.Не всеки може да прилича на теб,нали се сещаш.цаката е да се забавляваме,а ние го направихме.наистина това което казваш може да е така,но супер комплексарско звучи.И аз мога да нареждам пред монитора ми кой как изглежда и кое куца и кое не.Не се излагайте по-добре.че трупате негативизъм в атмосферата бе хора.

Относно Аниплея.Беше уникално забавно.Малко повече попрекалихме в залата като се обаждахме от задните редове и добавяхме някои изрази,ама стваше на няколко пъти голя ташак.особено като почнахме да пеем на Ъпсурт - Твоята майка =))
Всеки един от вас който не остана на афтърпартито загуби защото ние избушихме заведението (No Sense).Отново благодаря на хората които винаги оставаха плътно до нас.Фокс-а,Реката,Дашър и не на последно място Шадоуката,която наистина се раздаваше в заведението и ми напълни душата.Компанията беше стабилна,атмосферата беше РОК!
Наистина не беше най-доброто което можехме да видим,но пък беше смях,а за догодина пожелавам на участващите да се представят още по добре :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 5:54 pm 
Аватар

casca написа:

Аре вече хората, които са прекалено комплексирани да се покажат, или мама и тате не ги пуска да не се изказват. Лелее ебахти разбирачите са се събрали тука. Знаете ли разликата между българките и японките? На японките им дават пари да са секси, а българките си дават парите за да ги псуват. :king: Примерите ви за красота са нещо, което се нарича професионален косплей и много фотошоп. Ако не можете да го приемете, свободни сте да си теглите ножа, добре дошли в света.
А, да, знам какво следва. Просто имам молба протеста да се състои в нещо ново, щото дотук мога да събера 30те страници тема в едно изречение, което написах малко по-нагоре.

ако исках японски косплей щях да си дръпна няколко live action-а на Yoko как я опъват 3 пишки....

има граница до колко НЕ можете да си съвпаднете с героите било то костюм или държание... миналата година поне аз НЕ видях такова нещо...

не всички са зле... Зоро, Ейс и Луфи ги оцелиха (в рамките на БЪЛГАРСКОТО ... (каске))

но не е в рамките на българското да сложиш мечо пух в ботушите на Робин... тва вече е в рамките на неотговорността... отговорността НЕ на създалкетата, а на хората които могат да се намерят. аз предлагам 1 година предварително да се подготвят групите за да се знае аджиба ако някой неможе да влезне в положението на един герой да му се даде време ако е толкова мотивиран да се подготви, а не да взимаме рандъм хора от улицата независимо дали мязат или не или могат да се правят на героите си....

и най накрая има КРИТИКИ ..винаги има просто се научете да ги признавате вместо да ми излизате с изтъркания лаф "ае направи нещо по добро" НАПРАВИХА! миналата година си бяха направили много по добро щом са го направили веднъж ще могат и втори път ... ЯВНО нещо се е променило през тази 1 година... и тва определено не са кибиците...

Последна промяна bloodsongg на Вто Апр 28, 2009 6:14 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 5:56 pm 
Аватар

Най-накрая изчетох всички мнения... XD
Като цяло Aniplay-a срташно много ми хареса, не съм била на предишния и нямам база за сравнение (освен клипчетата и снимките, но от тях, въпреки всичко не може да се усети общото настроение), но смело мога да твърдя, че беше супер забавно. Не знам, наистина на колко хора не им хареса, но факт е, че в залата постоянно се чуваше смях (сега, на какво се е дължал не мога да знам XD ).
Като за първо такова събитие, на което присъствам, определено съм много доволна, нямаше момент, в който да не се разсмея XD. Водещите бяха големи веселяци и мисля, че те правеха половината шоу, от cosplay-a останах много доволна, въпреки, че не съм гледала някои от аниметата, пак се залях от смях XD.
Браво на всички, че сте се постарали, а за гафовете- е не може без тях, лично мнение :P .
Нямам търпение до следващия Aniplay или до Aniventure-а, надявам се да мога да присъствам отново...и пожелавам да бъде още по-добре :peace: .

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 6:24 pm 
Аватар

casca написа:

Не съм казала че съм спец...Но определено ако искам да отида на такова събитие бидони със зеле не искам да гледам ... Не знам дали вас това ви радва окото?Може би моите представи за подхождане и прилика са сбъркани ...
А аз няма какво да се показвам не смятам че като размятам мои снимки наляво и надясно като разни други индивиди ми печели уважение или каквото и да е ... Честно казано доста се посмях на снимките явно и вие заради това сте се забавлявали ..
casca на мен мама и тате отдавна не ми казват какво да правя малко съм големичка за това ...
А и българките не си дават пари за да са секси ... да приличаш на курва не означава че си секси ....
Айде със здраве на най големите разбирачи и косплеъри и бъчвички които явно не правят разлика между секси и противно ...

Вегета не може вярно е ама може поне малко да се подържаш нали ... Не вярвам ти да се оставиш да станеш 120 кг и после да си показвал сланините на целия свят ... при това с гордо вдигната глава ... не не не мисля....

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 6:57 pm 
Аватар

Еее аре са без груби и просташки нападки ебати...(за партизанина иде реч.) :?

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 7:31 pm 
Аватар

Spokesman Of Madness написа:
Еее аре са без груби и просташки нападки ебати...(за партизанина иде реч.) :?

гробости грубости,ама копеле признай,че колата има лошата джанта :rocknroll:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 26 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]