ВААААИИИИИИИИИИИИ ТАЯ МАНГА КЪРТИИИИИ БАСИ!! Защо няма достатъчно фенове не мога да разбера... И защо дискусията е толко мъртва?!
Т'ва е един от най-добрите светове, които съм виждал. Може да се каже, че има повече потенциал и от
Оne Piece баси! Урукай, 12тте управляващи, шинюуичитата, местните богове и династии, които ги управляват-
всичко това е ТОЛКОВА МАЛКА ЧАСТ от тоя свят, че не си го и представям ясно. Бях спрял да я чета като зацикли по едно време превода, ма наскоро видях, че са почнали да я превеждат та най-сетне се хванах да си наваксам и са съм супер-хайп'д. Мале както си чета така и е са при появата на Оуги Шичироу - Бога на смъртта, изведнъж се върнах яко назад и осъзнах колко малка част от света успяват да покрият Урукай и местните кланове...
Бях забравил за съществуването на ексорсисти, истински демони, КАГАМИ <3, собствено създадени измерения, велики създания като Мадарао и Коия и прочее и прочее
Шинигамито бързо ми напомни за тях...
Та малко за героите...____________________________________
Та гледам си предния пост и общо взето ми биват предположенията, само дето някой/БАШ ШЕФА/ е решил да изпревари нашия пич с "подновяването" на корумпирания съвет от 12... И Оуги и Окуни и въпросния човек-с-лисича-глава, дето исках да е от наще - all gone. За секунди е така. 3ма от "страшните 12", които очаквах да представят хиляди и милиони трудности на Масамори, просто избивани един по един - в междучасията. И оная отворена мацка дори си призна пред целия съвет, че я е страх да се замесва с Оуги семейството, щото те са твърде много за тях... the fuck??
Бях сигурен обаче, че
шефа на 12тте/Първия ще е на наша страна по един или друг начин и мн се радвам, че и автора така е преценил. Защото вече щеше да е ТВЪРДЕ много ако и той беше замесен.. като му гледам очите - сигурно са братя с баш шефчето. За него е ясно, че ше удържи повечко, ама се надявам да не вземат и другите останали от съвета да изпушат кат некви марионетки...
Оуги Шичироу е на нивото на майката на Сумимура братята... може би. Може и той да не може да й стъпи на малкия пръст :] OoooOooOh~fuck, искам да я видя пак как отдалече пуска някъв гръм :]]. Та за Шичироу - изглежда мии разумно мислещ човек, щом не позволява на везните да се накланят, независимо от товара, може да даде БАШшанс на наще, което да е жизнено важно за Карасумори...
БАШШЕФА, онова дребно лепшерче, явно има някакви комплекси за живота си... До колкото разбрах от споменатото от Шичироу и от Масамори - и двамата имат някъв комплекс за "неживеене сега". Опитват се да унищожат миналото, успоредно с това и бъдещето, за да могат да живеят СЕГА, да се усетят живи... ае комплекси до насита..
Екипа дето помага на наще + наскоро присъединилите се
маджинай отряд супер много ме кефят =D Т'ва са най-яките хора в целия Урукай сигурно =D Евала на тоя автор как успява да създаде толкова много и приятни герои, че и да ги управлява така добре, без да забравя никой. Супер трудно е сигурно =0
Сен е идол/ка =D Още не съм си свалил съмненията, че е момиче ;D , но ми е все тая, супер добрия
разузнавател, мн ме кефи с разясненията си. Ама нищо чудно, като видиш
бащата къв ЛУД и ти става ясно xD Разследва си той клана от който 12тте лидери на Урукай ги е страх xD
Хиура е човека-везна пък. Н3 определено ще мине на наша страна, претърпя твърде много Йошиморивска чуствителна обработка, тъй че е въпрос на време. Странно защо ги нарече врагове сега, при положение че и той бива командван от башшефа, ама е сигурно заради обицата - командите се дават през нея, просто така с думи не става и той в момента си изпълнява default програмата - "защитавай Карасумори". Някво тъжно е ;0 За убийството на Окуни не би трябвало да го съдят в последствие, тъй като наредбата идва от най-голямото седалище + той е с промит мозък.
Тия
2те патки със супер-сийловете, дето са наети да извършват Шинюичи Ловът, хич не ги разбирам. ТЕ па за кво ги правят. Оуги примерно си има общ мотив с башшефа + това се опитва да избяга от предопределения си живот и начин на живот и прочее. Убийството за него е като дрога/пиене.. просто начин да избягаш. Ма тия 2те патки защо го правят. Айде едната - така и не им разбрах имената, близначки са нали? Та едната - щото е откачена и иска да си играе. За това и сега насъска Ягодко срещу Хиура без да има ясна причина за това. Можеше просто да каже на Хиура да се обърне...
Сумимура Масамори,
големият брат... вах вах вах... тоя пич е резъректнал
КОИЯ omGZZ xXXXDD КОИЯ да ти върши лични услуги... нечовешко. Тоя с колко си надхвърля лимита... нечовешко просто. Метнал се е на майка си XD Но за съжаление действително мн се гаврят с него.. ама и той е малък, и той има нужда да качи левъл, както Шинигамито му каза...
Наш 22ро поколение супер-comptable-with-karasumori главен герой
ЙОШИ ^^. Мммммммммм no comment. Накрая Карасумори и той ще станат едно или той ще премести действително карасумори... щото е идиот и кефи xD Но просто не виждам варианта, в който я запечатва за още 4-500 години, той не е такъв човек. 99% тренировката на Токине ще е нещо свързано с подпомагане на Йоши... Не ми се вярва 2мата заедно да размахат Карасумори, ама не е изключено, както вече казах, Йоши е супер нестандартен пич, за което супер мн ме кефи ^^ Примерно като върна чадъра на ония Бог в средата на битката.. няма такъв човек ^^ ЕВАЛА.
Тоя спешъл тренинг дето върши обаче ме и притеснява, щото както котето/Шимано каза, ако прекали, може да се отдалечи от сърцето си.. или казано по-просто- да забрави за Токине, за близките си и всичко и всички около него и всичко да стане на мусака...
А за животното което ще изкара.. пх, то или ще е нещо дребно и ужасно мощно, което е добрия вариант, или нещо красиво като Мадарао, ама не ми се вярва..... По-скоро нещо дребно, на което ще се накара, а после въпросното дребно ще се докаже като супер-съпорт ^^
Действието - Ае надявам се Маджинай отряда да стигнат бързо и да им прецакат яко плановете на тия, щото иначе тоя drill е ясно, че отива в сърцето на Карасумори, а това на Карасумори няма да му/и се хареса и ще се наложи Йоши да фузира със силата твърде рано и нещата ще се оплескат и прочее ииии дано Маджинай отряда стигнат навреме >.<
Макар, че сега нищо чудно и Шинигамито да довтаса, че нали му стана интересно.. Ако пък си мисли, че Карасумори ще го хареса и ще се вземат.. пфф.. >.>