Дата и час: Сря Фев 26, 2025 12:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 36  Следваща
Как ви се стори Aniplay?
 Супер!  44%  44%  [ 64 ]
 Добре, но можеше и повече.  26%  26%  [ 38 ]
 Биваше.  16%  16%  [ 23 ]
 Зле.  6%  6%  [ 9 ]
 Ужасно!  8%  8%  [ 11 ]
Общо гласове : 145

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Републиканска и Aniplay 2009 - Мнения, коментари и отзиви
МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:18 pm 
Аватар

Не съм виновна, че пяната ми е ЕКСПЛОДИРАЛА в сака :blush: :lol: =))
[quote="Eritzu-chan"]... Иначе супер яко беше след тепе като отивахме към пощата....един брой Рюк по средата на Гладстон и пръска ли пръска пяна =)) мое ли не мое да е докарал инфаркт на 1-2 лелки :D
от Enjyu :][/quote]

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:19 pm 
Аватар

кой знае.. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:19 pm 
Аватар

Аз ще ги метна без компрес пък ако ще целият форум да ме хейтва после.... Косплеърите, които са на снимките ще ме разберат... аз лично бих искал да имам 14мегапикселова снимка, която да мога да си наглася както искам а не 10кб снимчица, на която нищо не се вижда... Пък после мога да пусна и компресната версия - или някой от вас, разбирачите спокойно може да изтегли пълната и да си направи той компрес торрент... да видим кой ще е по-търсен.... миналата година снимките ми бяха достатъчно търсени, макар че не бяха едитвани или компресирани...

И от DSLR-a са по 6МБ снимката не по 3.... По-търпеливите ще чакат още седмица - 2 да ги дръпне Белгарион и да оправи които му харесат - с него сме се разбрали...

Последна промяна TheTeam на Нед Апр 26, 2009 9:21 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:20 pm 
Аватар

То т'ва е нормално вече явно :roll: щот винаги така става в крайна сметка :lol: :lol: :lol: :lol:

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:25 pm 
Аватар

Ъ понеже нещата почнаха да излизат извън контрол ще помоля да се ограничите в безмислените спамове да не се наказваме....

Относно хейтърите: Няма нищо лошо в критиката и негативните мнения. Те са нужни за да се подобрим, пък и ние си знаем че не всичко беше перфектно.
НО който не е бил там и гледа само да си направи още 1-2 мизерни мнениица да си замълчи щото темата е баш за хората който СА били. Другото което не ми хареса е че много знаете за нещо което никога не сте опитвали.
Косплея бил за мизерни хора? Аз правих наруто миналата година ела да ми го кажеш на живо?

Та.... писна ми да чета мнения на едни и същи хора дето си търсят място си покажат знанията по литература.
Ае пийс

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:28 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

TheTeam написа:
...

Ейчезмейче.. намали бре момко, никой не се заяжда с теб, аз говоря за практичност и говоря на всички...
Ще пусна тема за компресирането май, че целия свят има нужда да знае... че някои не знаят, че може дори...
6МБ -> 10кб = невъзможно, освен на емотиконка, обаче 6МБ на 1,5МБ(примерно) с перфектно качество, на което няма да видиш разлика освен ако не зуумнеш - нп.
angel_misa написа:
..

Добре ето ти примерна тактика, за въпросната групичка... че вече 2ри човек от вас изказва мъкъ...
Просто застани до някаква групичка сравнително усмихнати хора. Пък ако можеш да ги уцелиш в момент, в който се събират/посрещат - муцка.
1. Аниме фенове винаги се разпознават 2. възможността не-малка част от тия дет се хилят и си говорят като първи приятели да не се познават не малка, т'ва му е готиного 3. За никове и имена никой не тряя бъде съден. Кат не помниш -питаш. За т'ва сме хора - щот можеме да комуникираме(и пак, и пак). Ако имате хъс направо влизате в разговора, ако не - се някой ше ви вкара, ако не - кимайте, ако не - питайте...

Последна промяна SayanMk на Нед Апр 26, 2009 9:34 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:32 pm 
Аватар

Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
^^
._. другите клипчета (а.к.а. Ике Ике & Carameldancen) сега ги качвам.....бати шитавият нет =////
Ей......Сталкъри никой ли не е снимал Хитсуяга? ТТ-ТТ"

lovelyangel666 написа:
I like you too ;D You remind me of pancakes and nutella.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:33 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Сеянски идеята в големия размер е, всеки който желае да си кропне тази част която го радва. Поради същата причина аз не пипам принципно размера на снимките си, с изключение на кадрираните кофти. Апропо надявах се, че до края на тая вечер ще довърша обработката на моите снимки, но уви остават ми още 200 а очите ми се скофтиха след часове цъкане в лайта. Така че утре ще ги качвам вече.
А относно твоя великолепен компресор - знаеш ли как стават снимките по малки на обем? Прецаквам им динамиката, а това е различно от качеството. Ти на скапана тнт матрица няма да го забележиш, но ако го видиш на един хубав Ейзо ще ти окапят очите по оригиналите а компресираните ще ти изглеждат като апликации по тоалетна хартия ;)

пп. http://belgarion.no-ip.info/temp/Clip_5.jpg :stars:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:37 pm 
Аватар

*sigh* прочетох цялата тема, пък xD
тъй.. на мен много си ми хареса ^^ миналия път не бях, не мога да сравнявам, но имаше някои страшно сполучливи косплеи ^^ страшно ми хареса Миса х3
и, въпреки че не съм гледала анимето, момчетата от one piece ми се сториха много на място о.о' ддз, картинки и клипчета може би са достатъчни xD и Спенки беше зелеееен~ :D
Кеничи групата ме нави да гледам анимето *о* бяха супер всичките
~Шинигамито беше по- ниско от Лайт ''xD
от Куро суджуци-то Грелл беше много як x3 и си беше точно в ролята, много ме израдва~ Костен като арабския принц също XD
а нямам никакво понятие от FF, за да кажа нормално мнение.... белокосата ми изглеждаше странно, може би е от ролята :lol:"
танца на Лайт, Миса и Шинигамито къртеше XD
Ike Ike беше супер сладко, после ми е мъгляв следващия танц и caramelldansen беше супер пак ^о^

и много съжалявам, че не останахме още Т-Т исках да се запозная с някои хора, но~ шанс xD следващия път

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:39 pm 
Аватар

Абе някъде из редовете имаше някаква девойка, която правеше запис на цялото шоу. Даже имаше стойка за камерата. :roll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:41 pm 
Аватар

Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
Evstatiev92 написа:
Абе някъде из редовете имаше някаква девойка, която правеше запис на цялото шоу. Даже имаше стойка за камерата. :roll:

Не беше ли едно момче с черна коса 0,о'" иначе и аз я видях.....и на балкона имаше камера :lol:

Рая.....Шинигамито беше яло твърде много ябълки ;3 и заради това беше толкова малко и ти си втф ?
Другата година искам Спенки да е с розова коса :D

lovelyangel666 написа:
I like you too ;D You remind me of pancakes and nutella.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:42 pm 
Аватар

На мен пък много ми хареса :D Беше ми много весело.
Домакините бяха страхотни, посрещаха ни, изпращаха ни, изобщо много се грижеха за нас, за което едно огромно, огромно благодарско :ave: И мерси, и аригато, и всичко от сорта.
Самият аниплей лично на мен си ми хареса много, почти всички косплеи си бяха много добри. One piece групата цялата обра най-много от личните точки, които раздавах. Вярно, че почнах това аниме миналата седмица, но и Луфи, и Зоро, и скелета иии Ace (яко татуировкии :D ) си ме израдваха на макс :mrgreen: И сценката с One piece и Кеничи стана най-весела. Към Зараки съм full of respect заради косата и звънчетата :ave: Обаче най си обичам Грейл :mrgreen: С косата, сакото и тая резачка, :love: Самата сценка не ми хареса много, но тъй като си обичам Курошитсуджи, Грейл, Агни (Агни пък беше мн хубав :mrgreen: Вторият ми любим иконом след Себастиян ) и "Yes, my lordo!" бяха достъчна компенсация. Миса Миса беше страхотна и в танците, и във всичко, Рюук също... и "Не се ебавай с Чък Норис" :thumb:
И още мн неща :mrgreen: Ест, и изцепки, и фейлове, ама закъде без тях :D бтв малкото момиченце с татко си, което проявяваше нездраво любопитство към някои думички, беше точно пред мене :lol:
А да, и Пикачу...
Навръщане във влака беше мн студено и мн весело... и трябва да си ревизирам песните в мрз-то, защото някои без акомпанимент наистина не вървят... :? Ама сигурна бях че ги имам :(
Абе видях Зоро и Себастиян да танцуват карамелдансен, какво повече да искам от живота? :mrgreen:

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:47 pm 
Аватар

angel_misa написа:
мм.. аз бях на аниплей за първа година - миналата година пропуснах :( и много съжееелявам :(
тъпото беше че не познавах почти никой ,, пък хората с който съм се запознавала едва ли ме помнеха :confused: и както казваше по-горе BenJi-xD "Само стояхме и гледахме и не можехме да се внедрим в ничия компания и се получи глупаво :/. " дано по нататъка се внедря някъде защото сте мн яки хора :drunk: :peace: ...

хаха при нас се получи същото. аз също се надявам да се впишем догодина. а сега разбрах че и август ще има нещо . къде мога да намеря подробности?

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:48 pm 
Аватар

FeaRSomE написа:
А бе, Spokesman-е, като не искаш да четеш такива коментари си направете общ чат в Скайп или пука ми къде и си коментирайте. И да, мога да съдя от снимките, че нещата са били зле.
Ако сте си прекарали добре, евала, ама косплеърите СЪКВАТ ЯКО и туйто.

Какво точно можеш да съдиш по снимките?Външния вид на косплейърите и до тук.Ами това как са играли?Или дали са се сдухали на сцената или не?Примерно можеш ли да знаеш кво излъчване имаше пича дето играеше Луфи или как Алфата се справи с ролята си?Няма как да ги знаеш тея работи.Трябва да разчиташ на чужди впечатления и мнения без да можеш да си изградиш свое собствено на стабилна основа.Тъй ,че аре не ми обяснявай глупости и ходи си трупай пост каунта другаде.

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:48 pm 
Аватар

Whisper написа:
Не беше ли едно момче с черна коса 0,о'

Незнам, аз видях момиче до камерата, пък може тоя дет е снимал да е друг.

бтв кои бяха тия зад мен, на последните редове дет все се провикваха:
FAIIIIIIL
FANSERVIIIIIIICE ИХААА (тва като видяха една разголена косплеярка ;d) :rocknroll:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]