Дата и час: Вто Фев 25, 2025 9:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  Следваща
Как ви се стори Aniplay?
 Супер!  44%  44%  [ 64 ]
 Добре, но можеше и повече.  26%  26%  [ 38 ]
 Биваше.  16%  16%  [ 23 ]
 Зле.  6%  6%  [ 9 ]
 Ужасно!  8%  8%  [ 11 ]
Общо гласове : 145

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Републиканска и Aniplay 2009 - Мнения, коментари и отзиви
МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 1:52 pm 
Аватар

ае ся inc пък виновна....

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 1:52 pm 
Аватар

Dasher написа:
ахахах почна се....
иначе не се ебавайте с косата на Дашера!

Така де... Не е да кажеш, че не можеш да го ебаваш за ръст, мозъчен капацитет и лафове(тушемм... :-X) та да се ограничавате само с косата... :wink:

За "Антиплея" няма к'во да се залъгваме - нещата смучеха сериозно... Евала на пичовете и мацките дето се бяха постарали с костюми и репертоари - но с извинение към някои keep it real people! Разбирам да желаеш да правиш косплей на любим герой, но поне малко от малко идеята е прилика да има. (то другото е грим и костюм)

За водещите... Аз достатъчно си ги наливах на живо, и колкото и на майтап да сме си казали нещата - трябва да има граници на импровизацията(а не около нея да се въртят нещата) Просто прекалихте по едно време и от тъжно стана болезнено... ;) Просто не бяха дошли хората на "Midgetplay" :huff: (е тука и аз вече почвам да преигравам :) )

Но най-голямата грешка беше озвучението. Няма просто смисъл да го коментирам защото хората който бяха знаят какво беше(не беше) то. Все едно съм отишъл на ням театър или косплей пантомима... Тука не може организаторите да се оплакват че костюмарите нямали опит след като не са били взети никви мерки по въпроса да ги улесните поне малко. Надявам се поне на записите да има субтитри. XD

За автърпартито ще кажа само, че не съм очаквал да мога на аниме среща/събиране/конвеншън да мога да си изкарам така прилично с фенове. :thumb:

П.П. Някой горе споменати работи може да ги сметнете за хейт, но просто си давам реалното мнение което тъй или иначе се съмнявам да помогне за предотвратяване на бъдещи грешки.

Заглавие: FAIL ;D
МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 1:57 pm 
Аватар

Като цяло (fail) добри косплей имаше 4-5-6, като костюми, повечko бяха, тааа, ъхъм~ Фаil :doh: ....за сметка на това след плея беше шоуско...Сори за няколкото бургазлийчета, с които се получи така кофти. :-0 ....fail...а, да водещите :doh: , най-после показаха истинската си същност като професионални failъри :ok: ....файл, фъил, фоил/./...aru~

Последна промяна Recca на Нед Апр 26, 2009 2:11 pm, променена общо 3 пъти

A true man knits his own destiny...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 1:58 pm 
Аватар

inc написа:
ае ся inc пък виновна....

Не си,бе. Просто можеше да ги просветиш.

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 2:08 pm 
Аватар

Хм като за начало огромно събиране на баки бай дефулт = смях.Аз за това и дойдох да се посмея,но немога да не отбележа,че очаквах много повече забавление(което да не включва смях на чужд гръб).Странно е защото имаше толкова по-добри костюми от първия аниплей,но сценария и перформанса...Личеше си иначе кой е писал сценарийте де след като само 1 от групата казва повече от 3 думи без да се зачуди кво стаа тука.Мн мн ме изкефи Брук незнам защо никой не го спомена до сега според мен беше най-добрия костюм само една цигулка му трябваше вместо китара и беше перфектно направен.Кеничи/уан пиис крос сценката като че ли се получи най-добре можеби защото имаше повече от едно действие и имаше някакво развитие.Яд ме е че се отказахме от ДМЦ заради "твърде лейм сценария",който не изглеждаше толкова лейм след като изгледахме аниплея,но карай краузер сама ще ви притежава друг път.Колкото за хората веджо от кога си с къса коса бе :huff: Повече 2010

Последна промяна Kostadin-kun на Нед Апр 26, 2009 2:09 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 2:13 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

GLOBAL мниението ми...

Дъъ 9 стр въртях да гледам мнения, то само спамене... :?
Та, аз си прекарах супер добре, благодарение на компанийката, с която бях. Това включва спешъл супа благодарности на Hanabishi\*p*/Ninja~cool~reccaz, както му се вика на галено. Някой ден ако забогатея тряя мноу го черпя т'ва момче, винаги е готено с него надясно, наляво. Та си се разходихме супер доволно за разлика от всички останали съновници и прочее /мързеливци/. Обиколихме 4 тепета без да се изморяваме, пинахме, лафихме си на спокоиствие и въздух и ядохме и прочее... и да -пропуснахме републиканската. Не, че имам нещо против крушата, ама ае сиктир бе хора - 11:30 там?!?! до ДВА o_O Мин.год отидох за 3-40 мин в крушата и ми беше предостатъчно, че да хапнеме и да тръгнеме, кво се забивате в миши дупки посред бял/ слънчев ден. Репичка среща на кафе с репички... not rly in mah list, но дано сте си прекарали добре(което нещо не го засичам от не-спам коментарите до тук)...

Не очкавах да са толкоз хората, но не бяха и много, на самия плей... забелязвам няква дезаинтересованост нарастваща.. или може би в началото си още. Ма тва е др. тема. Самия аниплей - suxorzd. Тая год. беше зле. Миналата сичко беше простено, но тая беше по-зле. Разбирам, че хората се спичат, за това са организаторите и мамуните - да ги отпускат.
Сега разбирам от мнението на шадоуката, че са ги прее*ли за висящите микрофони, които са единственото решение за такива сценки. МН ТЪПО! /жалко, че така са ви прецакали.
Светлините действително обаче бяха на по-добро ниво и доста се учудих, когато инк се качи горе да ги сменя/не знаех даже, че е там/ на мястото на ония мъж в началото o-O Мислех, че не довиждам, ама за щастие Фоксъ и Рекътъ ми потвърдиха. Та ЕВАЛА ИНК! липсваше ми на сцената обаче ^^
Сценките ми бяха яко делогични и твърде разкъсани/самостоятелни, до колкото ги разбирах изобщо.
Водещите - не тряя са двама може би. Мин. год. Станчо си правеше диалозите с публиката, а публиката ламти за това. Сега беше диалог на сцената, който някак игнорира публиката до няква степен и омръзва... ся - и двамата мн ме кефят, ама ми повтръсна и от тях. Не знам нещата които блябаха по сценарии или не бяха, ама беше тегаво. Замерваниците с боклуци и бири между самите плеъри беше всъщност доста по-весело. И for real - ЦЕНЗУРА!!!
Друго, което на венчъра по-се бяха постарали, надявам се тая година още повече да е - Аз водих с мен не-аниме фенове, или поне не-толко-колкото нас. Ми те как да разберат кви са тия мамуни на сцената?!?! Никак. Кви са тия, от кое аниме са, какво е типично за тоя герой, че като направят нетипичното да им е смешно... няма такъв филм. Представянето да е поне първите 3 реда от уикипедия бре хора, как ше привлечете публика, като тетъра ви е с герои, които публиката или познава или да тича да гледа анимето и после да гледа записи, че да загрее... take a note!
Мн късно започна! Тоя евент трябва да е от към 11 - 12, да може после цял ден човек да има да им се радва на тия ентусиасти и всеки да си получи снимката, която желае. Афтърплея и позинга е най-важното за всеки един косплей/ър как и да го погледнеш... 17 и 30 за къде ти афтърплей вече....
Знам - не може всичко да е перфектно. Да, ама може да е добре! Миналата година и аз щях да прегракна, не можех да си държа фотоапарата стабилно от воля да стана да денся и аз, насълзиха ми се очите по едно време от кеф... въпреки тогавашните хиляди импровизации и забавяния и по-лоша зала и осветление... просто в сравнение е зле. За това оценката ми е толкова критична. Надявам се това е като с готвенето - първия път "късмет на начинаещия", втория "лошо представяне, за назидание", третия - перфектно изпълнение. Догодина сигурно пак ще дойда, да. Да сте живи и здрави и пак да напрайте!

КОСплеърите - хвала. Доста добре се бяхте докарали, особено по-сложните косплеи. Спешъл браво на Брук, който и да го играеше- евала. Мразя го тоя герои с цяло сърце, но играта беше на ниво. Ейс беше мн добре докаран също - отива ти ролята! Лъфи също доста се беше постарал и му тичаше усмивката. Зараки нямаше излъчване малко, но беше добре докаран. Лудия професор от Брииджи беше мн докарана маска. Мацката/някоя от вице-лейтенантките ли беше/ доста въздействаше на публиката и жалко, че беше за малко, добър косплей. Другите анимета не съм им мн фен и не се наемам да изказвам мнение, но това, което съм гледал от тях - добре се бяхте докарали всички, хвала. Но повечето ми хвалби са не за сценично поведение а за добро костюмиране. Като сценично поведение няя ви съдя ^^
Критика - казвайте си никовете бе дечиняяяяяяя... са като искам да ви кажа евала - на кой да го кажа?! На Иван и Мариела... WHO.. нз кои сте.Ни един от вас. А тия които знам - пак не ви знам!! Някой да хване една от крайните снимки и да напише кой кой е и какво плейва.. или поне кой кой е, плейването бе достатъчно добро.
Ае достатъчно облак ми е мнението, ама аре и тва ше го кажа - Не се вживявате в героите си. Мин. год. защо Ивчо беше фаворит. Защото той беше героя си не просто на изглед, той се вживя в героя си, той го играеше после с месеци по улиците... косплея не е просто да се докараш страхотно! Позьорство му е мамата.
И все пак тия хора заслужават повече внимание(афтърплей, както горе споменах, а не афтър"парти")...

Regional мнението ми:
Добре, че при мене бяха Реката и Фокса, та ми беше доста весело през цялото шоу =D
Файчето и ~earth~ се радвам, че ни придружаваха 1/2 от пътя :thumb:
Tанците бяха добри, но откъде подемоните набарахте Hinoi Team =O ИМАТ И ДР. ЯКИ ПЕСНИ xD
Не успях да засека злияДюк, ако изобщо се вясна - искам да го скифтам :cyclon:
ИвУчОуУуУууУу~
Веге се е подстригал O.O
Дечиняя, разберете, че ПЛД е супер пъти >>>> София, за разходки!
Тоалетната беше мокра е ._o и от там излизаха само Зенитчета o_. Лошо няя.
Освен косплеърите, критика и към др-те аниме фенове -ае спрете да ми се представяте по име, баси, кога па ше ви запомня 4051 имена, кат си имате никове, които вече знам малко или много...
Кариичето и Кирарарчето некъв буизнесс развъртяха, ммм o_O Not bad :> ^^ b
Сулето за пръв път да счупи нещо различно от себе си -само 1 стол =D
ИвчОуУУУу споменах ли го? Ако плея беше продължил още 20 мин и щеше да е на сцената, на бас... =D
Картите на края не бяха лоши. Хубаво, че се преместихме последния час назад, благодарение на привидно опиянените фенки тръгнали да търсят машиниста :R Беше учудващо тихо даже..
Суле, ти не се качи във влака е =0
ИвУчОуУуу легай да спиш
Ае и т'ва девочките, които не знаят кой и къде е Белг - тряя винаги да имате едно на ум lol
И Белг и ЕиенРюу ми се оплакваха, че свършили батериите, а и още някои имаше... - хора, искренно се надявам да сте записвали видеота, защото аз тоя път само снимки карах, че бях на последния ред. И са като казах снимки.. ок, ето ви част:
http://91.92.167.185:5080/2009_04_25_ANIPLAY%202009/
http://91.92.167.185:5080/2009_04_25_AN ... 009/bideo/

баси мненито дето дръпнах :doh: Ама аман от спам

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 2:16 pm 
Аватар

Може ли да помоля, някой който има всички снимки да ги сложи в един архив и да ги качи някъде пр:bgshare за да си ги дръпа че много ме радват, щото ако реча да си свалям една по една ще ги свалям цяла седмица :( :?

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 2:20 pm 
Аватар

Пуснете ОСт-то ,говоря за песните освен Ике Ике и на Хирураши ОП-то.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 2:21 pm 
Аватар

Пфхахахаха.
Беше ужасно.
Чувствах се като изтъпънчена на сцената. Гледала съм злобно? Не, поне не нарочно. Просто след като се оказар че перуката въобще не прилича дори грам на косата на Сиел, Шиел или къвто е там от Куро Суджуци (някой май не беше папкал скоро)
Публиката... Всичките тия хора дето те гледат странно, защото не изглеждаш добре или Бог знае какво и те критикуват и ти се хилят и прочее. На мен ми беше първия косплей и мисля, че беше пълна скръб, относно моето представяне, защото и сама чувах как ми трепери гласа и как ако заговоря малко по-високо ще ревна и ще наводня сцената от отчаяние. Кхъм.
Невърмайнд.
Всички останали много ми харесаха, поне тези, които успях да видя.
Иначе. Беше ужасно.

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 2:27 pm 
Аватар

Dead.Lenore написа:
...

Беше 1 от малкото, на които чувахме гласа. :peace: Не се притисняяй на фона на всичко, позора не е чак толко....кого заблуждавам :tired: xDD :wink:

Последна промяна Recca на Нед Апр 26, 2009 2:32 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 2:29 pm 
Аватар

SayanMk написа:
GLOBAL мниението ми...

AGREE ! Само Химика си представи героя както трябва до мен седеше един приятел,който не беше гледал някой от аниметата и се опитах да обесня защо се смея,но не е смешно като ти обеснят след сцената.Също така не съм гледал куростъффцо и направо зяпах тъпо и се чудих защо тая типка е някво шинигами а я виждат и защо аджеба им сервира чай о_О.Костен показа нещо,което повечето косплеяри нямаха - самочувствие.Абе вие сте отишли на сцената защото искате нали покажете го някак си.

Та реших да ви питам за да пишем малко по темата : Кой беше най-сполучливия момент за вас и кой най-фейлващия.
Като сполучлив момент според мен беше когато кеничи теглеше лъфи със стола :) Изглеждаше точно като нещо което двата героя биха правили :D (смисъл държанието не че кеничи би го теглил със стол)
А най-фейл според мен беше цялата блийч сценка с жилибоните.Нито обясниха,че тва е апоро.. зараки да говори като гей - но тнкс някакви 2 думи на герой много обикаляне в крайна сметка фейл.

А до танца браво на миса беше си го направила мн яко браво и на другите момичета,който малко бъркаха,но пък важното е да забавляват публиката и го направиха.

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 2:31 pm 
Аватар

Kostadin-kun написа:
сценка с жилибоните

Това са били жилибони :-0 ...отдалече приличаше на добре култивирано ако. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 2:32 pm 
Аватар

Мда , и спoред мене момента с лъфи и кеничи беше добър както и общата им сценка и как сенсея размята кеничи :kicking: за феилваща ... особено много НЕ ми хареса Кен-чуан като гей ... Кен мъст би ОВАр9000 ор ет лиист 8000 :taz: :taz:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 2:52 pm 
Аватар

някой направи ли клипче на ике ике? :(

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 2:56 pm 
Аватар

Recca написа:
Kostadin-kun написа:
сценка с жилибоните

Това са били жилибони :-0 ...отдалече приличаше на добре култивирано ако. :lol:

на мен па ми мязаше на туршия, а бях на 2ри ред wtf o.O

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]