Дата и час: Вто Фев 25, 2025 6:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 36  Следваща
Как ви се стори Aniplay?
 Супер!  44%  44%  [ 64 ]
 Добре, но можеше и повече.  26%  26%  [ 38 ]
 Биваше.  16%  16%  [ 23 ]
 Зле.  6%  6%  [ 9 ]
 Ужасно!  8%  8%  [ 11 ]
Общо гласове : 145

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Републиканска и Aniplay 2009 - Мнения, коментари и отзиви
МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 4:38 am 
Аватар

Squall_1st написа:
Сейбър написа:
ПС: Извинявам се на родителите на Дашер наистина незнаех че са в залата когато го запитах в ефир дали на майка му ... е огнена като косата му

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

=))

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 8:31 am 
Аватар

Местоположение: Shifting from one place to another ...Professional killer with a waterpistol
бах маааму чеки и аз да каем некво мнение...

МИ.. мен си ме радваше ма това може да е заради факта че косплейвах и помагах за простотийте (за тез дет не мъ знаят аз бях Кеничи :P ) и тва че по сценарий ша съкваме ... абе таих надежда че няма да е толкоз импров енд стъф ма как се вика "ХОРОСКОП МАЙНА XD" .... поне ме поразмятаха и утепаха по сцената ма то беше по план ^^
Изкефих са на макс, похейтих малко ма вече забравих за кво XD и за венчъра ша са подготвя пак с нешо no mater what anyone has to say about it :P

АААА да и още нещо .... Афтерпартито дет бяхме с шадовката, даш, фокса, река и въобще обичайните заподоздряни беше БАХТИ МОЩНОТО И ЗАМАЛКО ДА СИ ИЗТЪРВЕМ ВЛАКА В 3 СУТРУНТА XD XD XD

Последна промяна Master Oneal на Нед Апр 26, 2009 1:23 pm, променена общо 1 път
Reason: Използването на удебелен текст и цветен текст като основен е забранено от Правилата на Форума!

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 10:13 am 
Аватар

http://picasaweb.google.com/ablaze.star ... 5429043554

ДА, ето този ме изкефи как е косплейнал Сакаки , много добре си се справил :rocknroll:

Не само той, разбира се, останалите много ги коментирахте и така :) Косплея е бил готин, за другото по снимките няма как да съдя :)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 10:26 am 
Аватар

Аз съм доволен, въпреки че имаше мноого фалове. Не беше пълен крах. Даже си изкарах доста яко, макар че косата ми по нищо не приличаше на клаудовата.

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 10:30 am 
Аватар

BenJi-xD написа:
Понеже съм развалнуван от днешното събитие ии реших най-накрая да се регна и аз тука ТА изчетох всичко ии някой беше споменал за групичка от хора които само се оглеждат и никой не ги познава. Не знам дали сме били ние, но ние бяхме един дребен азиатец, едно момче с леко дълга коса и набола брада, момче с дълга коса суичар на квадрати и Sk8, момче с червен суичар и момче с лилава тениска и доста старчаща черна средно дълга коса (прическа подобно на L). Та и да ни е забелязал някой и да не е се 1 ама тъпото е, че не се познавахме с никой освен с момичето което игра в Death Note сценката която е приятелка на един от компанийката ни днес иии тка. Само стояхме и гледахме и не можехме да се внедрим в ничия компания и се получи глупаво :/. Но на анивенчъра се надявам да се опозная с повечето, защото ми се видяха Е*АТИ яките хорица :D !

...от зарата бяхте нали?

//маркииии~ рулеше пич .....много ме е яд че после неможах да дойда да те поздравя~ :( :( ............повечето неможах да мина да ви поздравя >.< >.< >.<~~~

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 11:36 am 
Аватар

ММ супер беше , от миналия съм виждал само снимки и клипчета (и вс казват че е бил по-добре) , но няма да ги сравняваме са ... Посмяхме се , пихме бира и ядохме кебапчета :kicking:
Групата на парчето ме изкефиха , за мацките сички знаят :rose: и на кеничи бяха готини , най-вече Сакаки кефеше с таз бира :drunk:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 11:39 am 
Аватар

ТААааааааааааакааааааааааа
Има за няколко неща да коментирам, за което има смисъл.
Миналата година цялата сценка беше една, от началото до края замисъла беше един, и през цялото време героите търсиха отговор на някакъв въпрос, поставен в началото. Сценария го бях мислила аз, макар да се видя (и чу) само 1/3 от него. А тази година сценките бяха на 6 отделни замисли, пълни с цинизми, на моменти просто се избиваше на простотия, вместо на забавно, което мен силно ме разгневи + тези ритани кутии от бира, хвърляне на боклуци и подмятане на предмети, се едно сме в цигански катун. Но както и да е, този път сценариите не бяха писани от мене иииии нямаше как да предотвратя това "тате скучно ми е".
От самата зала съм няколко пъти по-доволна от предишната - управителя се оказа много точен, коректен и изпълнителен, както и човека, който трябваше да ни предостави техниката за звука и светлината (макар, че ми бяха обещани микрофони отгоре, когато говорих с тях за 1ви път, а последната седмица ми казаха, че кабелите били къси за отгоре).
Искам да напсувам супер много онези идиоти, дето повреме на каквото си поискат излизаха и правеха тъпотии по сцената, като мармота, който не знам как реши точно по средата на Ике Ике да излезне и да застане НАЙ-ОТПРЕД, и то да закрие Миса и да се обърне с гръб към публиката. Май просто хората не осъзнават, че момичетата се бяхме подготвили за този танц - малко или много - и както ние не се пречкахме на другите сценки, така се очаква и същото УВАЖЕНИЕ и към нас, но.....елементарното въспитание си личи къде куца и при кого(вече не говоря за 1-2 човека).
Водещите......няма да ги коментирам, макар, че повечето ги харесаха, не смятам, че Аниплей е мястото, където да се кършат кълки върху масата.
Самите костюми на косплеярите - добре се бяхте представили, прически, мичски, някой не добре доизрусени, други малко повече щтръкнали, нооооо 1вият косплей не е казано, че трябва да е перфектен. Имах доста зор докато ви наредя в редица за представяне, но е нормално, нали за това са организаторите.
Има още доста да се казва, ама сега е сещам и за дошли косплеяри в 12 часа....като аз ги виках в 9...
Искам да се извиня към всички от моята група и за това, че точно нашата сценка беше най-прецакана, но шадоуката не можеше да бъде на всички места едновременно и да шие, лепи, говори и мисли различни неща едновременно. Но за това на кого ли му дреме.
Само едно мога да кажа със сигурност - другият път със записани реплики + музики на един файл, вие си научавате колко време имате и колко бързо трябва да подскачате, защото не може аз да викам на някой на 2 педи от мен "не се чуваш" а той нито да почне да вика по-високо, нито да се приближи до микрофон....(както и да е).
После, беше мега-тъпо, дето някои се отделиха и не дойдоха на бунарджика, но пък то и времето се вкофтиняса, пък и аз тогава за малко щях да припадна и се извинявам ,за дето напуснах така внезапно, но...
АФТЪРПАРТИТО - е това е рулиране! Всички, дето си тръгнаха към 11:30 много сбъркаха, защото после пуснаха егати и готиите парчета, настроението беше уникално, до сега манга-събиранията не са имали такова афтърпарти евър.

И общо взето, доволна от някои неща, недоволна от други, но достатъчно хубаво преживяване ми се стори, за да го направя отново.

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 11:44 am 
Аватар

Направи гу бе пак ши дойдим :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 11:56 am 
Аватар

А да, за изгубени вещи от рода на четки, гребени, ластици, гривни, блузи, ризи, чаршафи - доста неща останаха в гримиорната и ест аз ги прибрах, та, ако някои му липсва нещо да ми пише. До 1-2 седмици ще ги държа и ще ги изхвърля.

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 12:02 pm 
Аватар

Аниплея беше много добър. Bleach и One Piece бяха докарани страхотно, все едно са излязли от анимето. Death Note също бяха много добри, особено Миса и Шинигамито (с което имам снимка докато говори по телефона :shock: ). Като цяло много ми хареса, като се има в предвид , че за първи път съм на Аниме среща. Но като гледам снимките от миналата година не съм изтървала много. Всички беше много яко , само дето организацията малко куцаше. А и оня тъпак дето ни изгони от ПЕТНОТО ... 15 дена ... Както и да е. Снимките в момента ги хоствам, но става мега бавно , така че до 2-3 часа може и да пусна линк :) Имам и клипчета на костплеърите. И тях ще кача , ако разбера как става номера. Ако не стане който ги иска може по скайп да ги поличи :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 12:06 pm 
Аватар

Буаааааааа..... Станах от ковчега!
Значи да започнем..... Който се интересуваше кои бяха водещите това бяхме аз и стан (s2305 or smtn').
Благодарим за хубавите отзиви и не ни се сърдете за изтърканите шеги ама сичко беше на момента xD
Нямаше как без 1-2 къци момента..... *Нарутомобила!*
Иначе..... отностно самия косплей....
Значи въпреки че със стан се опитахме да обясним на хората да отидат по-напред и им носихме микрофоните имаше части където не се чуваше почти нищо.
Все пак повечето от тях правят косплей за 1ви път и вярвайте ми човек доста се спича пред 300 човека публика....
Наистина имаше няколко хм.... нецензурирани момента ама Станчо си е такъв xD
Ели за тва масата точно исках да ти обясня.... Еми няма как да се противиш на публиката....
Стан ги надъхва и аз усещах все едно цялата зала ми вика "давай", а както всеки знае народа е цар....
Иначееееее няма да коментирам републиканската и афътра просто ме мързи xD
Радвам се че се видях с много хора, естествено не успях да им обърна много внимание де но това е.....
ае до следващата година ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 12:14 pm 
Аватар

беше си супер,изкарах си супер,запознах се със адски много готини хорица и ...абе доволна съм...имаше готини костюми и не мога да кажа че някой определен е най-добрия...всеки се беше постарал все пак,за което поздравления на абсолютно всички ...направихме си шоуто..направихме си готини снимки...догодина евентуално пак ^ ^

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 12:22 pm 
Аватар

Може ли да ми кажете имената на всички песни използвани в аниплея и името на мелодията от пианото?

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 12:32 pm 
Аватар

Рок и етц. мисля че бяха на Maximum the Hormone , caramelldansen-a е тая дет си праат ушички и кълчат дупета , dance-a с ике ике е Hinori Team - Ike Ike а тая на края нз ква беше ...

edit: Maximum the Hormone ако са ти харесали напрао сваляи албумите щото имат доста яки песни ... а caramelldansen-a го гуугълни :kicking:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 12:39 pm 
Аватар

Mikki написа:
А ДА! ДОБРЕ чЕ МЕ ПОДСЕТИ!

Искам да похваля тазгодишното осетление.
Беше прекрасно, нямаше нужда да се бъхтя по сцената и да се чудя как да хвана някой под малкото светлина с която разполагаме, без да се налага да ползвам светкавица.
Сега осветлението беше баш на ниво, браво! Доволна съм :D

аз бях горе на балкона (при пулта за осветлението )и с 2 копченца регулирах осветлението :blush: (имаше още мноого копчета ма не ми дадоха да ги барам xD)
гордоста ми е голяма :lol:

Нз за мен Аниплея беше много забавен. Сталквах от горе, междувременно си играех със осветлението и заедно с това се хилех на идиотщините на сцената :D

Иначе искам да похваля косплеърите. Бяха много добри. Е някои не чак толкова ма шанс ^^

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]