Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 6 [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 19, 2008 12:18 pm 
Аватар

Значи почетох първи, втори и трети том. А четвърти том като го свалих беше разделе на някакви части. Въпроса ми е там има части С11, С12 и т.н. това означана, че това са единадесета част от 4-ти том или първа част? Освен това намерих части С11, С12, С13, С14, С15, С18 и С19 не видях никъде С16 и С17 да не би нещо да бъкам?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 19, 2008 12:29 pm 
Аватар

Има си 16 и 17 :P ето

Click or Die Tryin'

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 19, 2008 5:38 pm 
Аватар

Много добра манга. Радва как е нарисувана пушката си е пушка до всяко болтче хъмъра си и хъмър във всеки свой детайл личи си, че е много добре нарисувано с внимание към детайла което много ме впечатли. Попадъл съм на манги който в един чаптър от около 20 страници си личи че са надраскани за по 5 минути на страничка а като гледам двойните страници които са по 1 цяла картинка сигурно са рисевани цял ден. Не ми харесва това, че първите 10 чаптъра са доста по-добри от останалите действието е по-логично и линейно героите знаят в какво са се забъркали и преследват целта си за разлика от послените 2 където помагат на куцо кьораво и сакато. Да не говорим за безмисленото разтягане на деиствието в последния чаптър - ще ходят до болницата и така хоп още 5 чаптъра докато стигнат до сегашната си цел която е на "цели" 20 минути от супермаркета. Дано да забързат малко действието, че развалят хубавата манга.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 19, 2008 10:42 pm 
Аватар

Всъщност мисля, че нарочно забавят нещата, за дa si проличи колко много може да се промени за толкова малко време...сега си нормален ученик, живееш, а след няколко часа си човек, прекрачващ морала си, страха си и се мъчиш да оцелееш. Харесва ми това забавяне, аз съм за~~*

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 19, 2008 10:46 pm 
Аватар

Да обаче точно бързото дейсвие без различно протокане я правят различна. Искрено ме израдва първия том - в по малко от 150 страници беше изложена историята запонато беше развитието на героите и заганата завръзката. Иначе как е нарисувано много ме радва това внимание към детайла. Ако има друга тако нарисувана манга не бих я отказал.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 1:08 pm 
Аватар

мангата е супер! заех се и днеска ги прочетох всичките 4 волюмчета ^^
Направо ме разби!!! страшна е! да не говорим за арта, просто кърти отвсякъде! невероятни детайли и всичко си е на шест.
и героите се развиват доста...харесва ми как върви действието...

някой има ли информация колко горе долу чаптъри и волюми остават? и дали излизат скоро, защото съм страшно зарибена!!! 8)

Заглавие: Re: High School of the Dead ^,..,^
МнениеПубликувано на: Съб Апр 25, 2009 2:22 pm 
Аватар

Абе хора какво става с тази манга сега я почнах и съм много запален много ми харесва но нещо не мога да разбера сега гледам че има 5 тома ще има ли още и ако някой знае колко общо ще бъдат???

Който се чуди да я почва има си яки мадами, зомбита, тъпанари абе всичко :D

Ако на някой му трябва мангата съм я ъпнал в сайта
http://torrents.animes-bg.com/index.php?page=torrent-details&id=456be584c912a891a1e31e80a27942ebac2c8457

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 25, 2009 6:12 pm 
Аватар

Мангата е наистина много добра. страшно много ме кефи. А тия с даскала в автобуса като ги гледам все едно виждам сцената в супермаркета от филма The Myst в манга вариант :D :D :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 25, 2009 7:17 pm 
Аватар

btw аз ли не гледам където трябва или поне от 4 месеца 5 нищо няма ? XD

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 25, 2009 9:31 pm 
Аватар

в какъв смисъл "нищо няма?" ако имаш предвид темата чак сега видях кога е писана XD инче изчетох това което е качено на тракера.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 25, 2009 10:28 pm 
Аватар

SSJ Goku написа:
Мангата е наистина много добра. страшно много ме кефи. А тия с даскала в автобуса като ги гледам все едно виждам сцената в супермаркета от филма The Myst в манга вариант :D :D :D

Не знам това мен много ме дразни всеки път трябва да има такива идиоти и всички им вярват и тем подобни направо вдигам кръвно като го видя тоя някъде в мангата. Много ме нерви а пък във филма The mist ако става дума за него е малко по-друго там поне не си правят gangbang/orgy :pokey: :death: :skull:

Абе става ама като гледам последния том е от януари тоест тази година да има още един том най-много и толкова и то ако имаме късмет хахах но определено си струва дано не се бавят много защото си е яко зарибяване а тия мадами като ги гледам и направо :crazy: :love: :eyes:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 25, 2009 10:31 pm 
Аватар

Мангата е страхотна , но и на мен ми се струва че доста се бавят чаптърите :death:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 25, 2009 11:01 pm 
Аватар

Имах в предвид, че няма излязъл чаптър нов от доста време, сега може да съм преувеличила с месеците, но от отдавна не съм чела за лудия снайперист и отбора цици :lol:

едит:
e, ще си е почвам отново евентуално :lol:

Последна промяна Shadowcat на Съб Апр 25, 2009 11:15 pm, променена общо 1 път

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 25, 2009 11:02 pm 
Аватар

ами както е написал Safiir в предната страница на темата човека който се занимава с рисуването е от digital accel works, и като се има предвид че това не е динственият им проект и е разбираемо да излиза бавно, дори и твърде бавно да е ще чакам докато пуснат още нещо от поредицата, защото да остане така незавършена, виж ако беше аниме нямаше да е чак толкова голяма работа защото анимета незавършени - бая :D :D :D :skull:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 9:14 am 
Аватар

Е па как нали трябва да видим как ще си направят малки зомбита след време като гледам на там отива работата :lol:
Абе един път в годината да излиза по един том ще е добре :D То това не знам да се смея ли, страх ли да ме е направо бахти и интересната манга както един потребител спомена Ecchi + zombies = instant win :king:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 6 [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]