Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 8:01 pm 
Аватар

Хм... става се по-интересно :twisted: . Интерсено се-пак, дали Драгон няма да се намеси и той . :baby:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 10:13 pm 
Аватар
Цар Алко

Жалко, че другата седмица няма да има, но пък после Luffy в berserk mode доста има да си връща на Magellan :kicking: . А и другите двама ще се изявят и те. :baby:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 11:21 pm 
Аватар

Даа интересно какво ще стане когато ефекта отмине.....Явно и толкова време ще продължи арката още смисъл Лъффо ще се бие с който там ще се бие ще падне както в Трхилър Парка арката....А онзи черно белия мъж/жена и той явно е революционер.....

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 11:41 pm 

Толкова много ми се иска да спра да чета мангата за 5-6 месеца, но просто не мога xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 3:11 am 
Аватар

Фолен , данке на всички които направихте превода на новия чаптър :drunk:
Саянски мисля, че той беше писал за евентуални сътрудници на Драгон в Импел даун, въобще и самия чаптър беше страшен :rocknroll: Жалко само, че не казаха повече за целите на Драгон, горе-долу мога да си представя какви са те, но как и защо е решил да се бори със Световното правителство , ето това ще е яко да разберем

ShApEsHiFt3r написа:
Толкова много ми се иска да спра да чета мангата за 5-6 месеца, но просто не мога xD

ъхъ , успех :)
и на мен би ми се искало, но никакъв шанс :icecream:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 2:30 pm 
Аватар

Ива-сан ме утепа! В първия момоент си викам "А, добре, явно не го притеснява", ама после... =)) Иначе, яко е, че набуха Лъфи с адреналин. Да погледаме яко меле (което явно иначе няма да е възможно). А колкото до това, какво ще стане след като мине ефекта: ще се гърчи и почти ще умре (най-вероятно). Нищо изненадващо. Ама пък знае ли човек какво ще му хрумне на Ода? :)

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 3:27 pm 
Аватар

Eто каво ще стане с палъра на Лъфи: докато е насред на най-голямата тупалка ще му спре, но нали е малко бавен в нещата и няма да рабере :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 4:45 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

SayanMk написа:
Аз си мислех друго.. ако аз пишех мангата, щях да направя нещо от сорта: Лъфи разбира, че единствения ключ от катинара на ДжимБейсинджър и Ейс е в Магелан. Съответно Лъфи не може да ги освободи тях двамата. Обаче може да освободи някой друг, по желание. Обаче - ако съм на мястото на правителството, за да ми е сигурен затвора, в него бих вкарал хора, който да наглеждат затворниците отвътре - т.е. затворници работещи за правителството. И тук Лъфи или избира погрешно и затъва или избира правилно. Какъв е правилния избор - да попадне на работещ за правителството АГЕНТ НА ДРАГОН. Билет за навънка. Революционерите НЯМА КАК да нямат агенти в Импел даун. For what is worth... дори Ханибал може да е такъв.
Само, че в теорията ми има един основен куцащ момент..... не аз пиша мангата :mock:

:D :D :D :D :D :D :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:
И тогава се появи Ива, но тя да е агент на Драгон, тва не го очаквах, честно казано, доста голяма персона е сама по себе си. Ма нямаше как да не ги споменат тук простооо ааааааааааааааааааааааааа :taz: :taz: :taz: :taz: :taz: деа, най-добрия шоонен за последните 10 години си седи тва....
Та...
Революционер от Южно море... тва значи, че тоя чернобелия може да е = Ива (по сила) :taz:
Ива как се нави да спасява Луфи... :shock:
trigun написа:
Ива-сан ме утепа! В първия момоент си викам "А, добре, явно не го притеснява", ама после... =))
То тва удвои ефекта =))
Добре бе, осъзнавате ли.... "това щеше да бъде спусъкът за нещо голямо" ли как беше... ми... не, не става дума за смъртта на Ейс. Нито за излизането му от затвора. Нито за смъртта на WB. Нито дори за войната между WB и правителството.... става въпрос, че Ива, помагайки на Лъфи за Ейс, ще накара революционерите да се задвижат преди света да е готов за промяна.. което ще доведе до егати катаклизмите :rocknroll:
Е, не е задължитено де, може и някое от горните да си е, ама... някак вече революционерите им е време по-активно да се намесят, на прага на новия свят сме... Въпроса е как ше се срещнат.. и ще се срещнат ли... и с кой ще се срещнат xD Там долу има толкова народ, с които наще могат да изгубят време в боища, че.... нямам търпение :>

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 23, 2009 9:38 pm 
Аватар

Леле, очертава се мега мелето!!!Усещам как ще има яко смърт и разруха.Надявам се да дадът какво става с другите от крю-то особено Усоп и Чопър :lol: :lol: Пък за Зоро да не говорим, че ми е мног очудно как ще намери пътя.

МнениеПубликувано на: Пет Апр 24, 2009 8:27 am 

Нали историята Impel Down ще продължи около 1 година... Засега са минали 14 глави, тоест остават още поне 38. Анимето ще стигне до момента в който Кума им е*ава ангелите след около 8-9 епизода, а след това, че ще има 3-4 епизода за амазонките. После трябва да продължат с нещо, което означава, че или пак ще има филъри или ще ползват около 30тина епизода, за да покажат какво се е случило с другите.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 24, 2009 10:13 pm 
Аватар

Нямам думи, ебаси отбора сформираха, според мен няма да се задържат още дълго в импел даун ами ще се набият по средата на голямата битка между Белобрадия и маринките :shock: и сега ще трябва да чакаме 2 седмици да видим какво става, не е честно просто :(

МнениеПубликувано на: Пет Апр 24, 2009 11:29 pm 
Аватар

Този чаптър беше лол :( толкова готин, ох вече почвам да се повтарям всяка седмица едно и също - един след друг размазващи чаптъри :rocknroll:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 24, 2009 11:41 pm 
Аватар

И сега някой нарутард да ми каже,че ОП неструва :pokey: :bash: :death:
Отбора е 1 на милион ... тия сигурно ще разбият Магелан и ще тръгнат къв HQ и там ще е гранд батъл-а :drunk: И там Зоро ще се появиииииииииииииииии :ok: :ok: и Усопп ( ох как се надявам да е станал по-смел) :rocknroll:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 25, 2009 11:11 am 
Аватар

Да, и аз се дразня :). Ама кой развява знамето J Hero, a :wink:

Изображение

:rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: Искам Широхиге срещу марините :!: Искам шичибукаи и пирати, които се борят за титлата на "най-силния". Искам Световно правителство срещу Революционерите. А Ода със сигурност ще ни ги даде и не само тях :peace: Много е велик :!:

Не съм вярвал, че ще се радвам толковa много на Крокодайл. Лъфи яко изкефи отново с тъпотата си: "Two?! Who's the other one!". Ама и Иванков къртеше като раздаваше на ляво и на дясно winks :P .

МнениеПубликувано на: Съб Апр 25, 2009 11:34 am 
Аватар

Изображение

В задачата се пита: "Кой от горепосочените е бившият член на Кралските Шичибукаи Крокодайл?"

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]