|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 30, 2008 3:52 pm |
|
olanti_22 |
|
|
|
моля обновете линковете
за бгшер плиииЗ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 01, 2008 10:32 pm |
|
TheDutyCalls |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 08, 2005 11:26 pm Мнения: 563 Местоположение: Nqkade tam
|
olanti_22 написа: моля обновете линковете за бгшер плиииЗ!
x2
_________________ Im walking my way,dying a bit every day...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 11:27 pm |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 30, 2008 11:23 pm |
|
Galadriel |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 15, 2006 8:32 pm Мнения: 747 Местоположение: Фуранкуфуруто но дайгаку
|
Изгледах първи епизод в ютуб. Нао е идиотче, ама и на мен Мацуда Шота да ми каже да го чакам еди-къде си, сигурно и аз ще се вържа Саундтрака маже! Особено като пуснаха Fatboy Slim със"Right here, right now" като отваряше плика. Сега слушам в eSnpis другите мелодии и ъргх, the force of gravity е страшно яко.
Имам огромна молба към някое божествено същество, дето си пази саундтрака, да го качи във 4storing.
(Кога ще оправят бегешеъра бе? Баси...)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 31, 2008 7:27 pm |
|
Galadriel |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 15, 2006 8:32 pm Мнения: 747 Местоположение: Фуранкуфуруто но дайгаку
|
ukio написа:
Аригатоооо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Liar Game [j-drama] Публикувано на: Съб Апр 25, 2009 5:43 pm |
|
Megera |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 12, 2005 5:01 pm Мнения: 426 Местоположение: Somewhere around nothing
|
ukio написа: Оооо, втори сезон... Това е приятна изненада. А дали ще бъде нещо от рода на родължение, или ще е съвсем нова история с нови герои? (Трябва да зема да изгледам последния епизод на този сезон първо де T.T) Купих си 1ви том на мангата, само дето е на корейски и нищо не му разбирам. Трябва да се хвана да го декодирам тея дни.
_________________ ~ "If you had one wish, what would you wish for?" ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Liar Game [j-drama] Публикувано на: Вто Юли 28, 2009 1:58 pm |
|
natt89 |
|
|
|
Изгледах го това сериалче на един дъх, много ми хареса и беше доста интересен!! Ерика Тода е супер сладка, а героинята и Нао-чан също ми хареса, въпреки че всички я оплюхте, че била тъпа, луканка и не знам още какво наистина е доста преувеличен момента с нейните "наивност и невинност", но на мен ми хареса тази идея, колкото и нереалистична да ми се вижда. Матсуда Шота също много ме радва, както и героя му - някакъв хладнокръвен, сериозен и хипер смарт (любимия ми тип ). Хареса ми много края на филма и идеята му. Тия 2 часа и 30 минути (за 11-та серия говоря) нямаше да ми се сторят толкова дълги ако не преповтаряха кадри от предните серии, но края ми хареса (както вече казах). С нетърпение ще чакам 2-ри сезон!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|