|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 5:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 25, 2008 7:49 am |
![Аватар](http://i181.photobucket.com/albums/x246/vanessa0393/__miyavi_3___by_destiannapng.jpg) |
-_-Vanessa-_- |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 5:21 pm Мнения: 816 Местоположение: Into a place,where thoughts can bloom
|
да мамка му и прасе завиждам на Билянка ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) има по-дълги нокти от моите.... брей и косата й е по-дълга ... край ....
всъщност защо наистина не заключат темата?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 25, 2008 10:01 pm |
![Аватар](http://i271.photobucket.com/albums/jj135/vranov_photo/gangassav.jpg) |
Line |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Морт, признай си. Сега е времето.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Музика: Tokio Hotel ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 22, 2009 4:36 pm |
![Аватар](http://i59.photobucket.com/albums/g294/triviumrull/Profiles/ChaozAvatzz.jpg) |
Karibdus |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Като разбрах че вокала е мъж ми паднаха червата на земята >.> нема по-абна група ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) всъщност има ама ... това е 1 от боговете на провалите >.>
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 23, 2009 12:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22395_1248709003.gif) |
Mikki |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
Imm0rtaL написа: Травестити от класа Тва мога да кажа за тях.Не стига,че немогат да пеят ами и не приличат на същества от мъжки пол ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) моля? аз лично не съм виждала толкова отвратителни травестити. не че харесвам травестити или нещо ама тия се опитват да се направят на азиятски травестити ама и за това не стават. гнус ме е само като ги видя. толкова смесване на толкова различни стилове си е за повръщане. само не знам защо подяволите тия кретеноиди имат 8 страници тема.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 23, 2009 7:22 am |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Mikki написа: само не знам защо подяволите тия кретеноиди имат 8 страници тема. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Аз т'ва се изчудих. Автора на темата трябва да бъде брутално изнасилен от трактор и валяк.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 24, 2009 3:37 pm |
![Аватар](http://i59.photobucket.com/albums/g294/triviumrull/Profiles/ChaozAvatzz.jpg) |
Karibdus |
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Mikki написа: Imm0rtaL написа: Травестити от класа Тва мога да кажа за тях.Не стига,че немогат да пеят ами и не приличат на същества от мъжки пол ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) моля? аз лично не съм виждала толкова отвратителни травестити. не че харесвам травестити или нещо ама тия се опитват да се направят на азиятски травестити ама и за това не стават. гнус ме е само като ги видя. толкова смесване на толкова различни стилове си е за повръщане. само не знам защо подяволите тия кретеноиди имат 8 страници тема. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Много хора се събират да ги псуват здравата ... ти как мислиш
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Музика: Tokio Hotel ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 11, 2009 11:41 pm |
Нарутард |
|
|
Толкова да са ми протични , че чак Азис ми е по хубав от тях.. ![:puke:](./images/smilies/puke.gif) Цитат: Аз знам къв вие Проблема. неможете да сте като тях и за тва завиждате. нямате тая нежност на Бил ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) и се дразните Ти ако на това викаш мода..
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|