|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 25, 2008 7:49 am |
|
-_-Vanessa-_- |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 5:21 pm Мнения: 816 Местоположение: Into a place,where thoughts can bloom
|
да мамка му и прасе завиждам на Билянка има по-дълги нокти от моите.... брей и косата й е по-дълга ... край ....
всъщност защо наистина не заключат темата?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 25, 2008 10:01 pm |
|
Line |
|
|
|
Морт, признай си. Сега е времето.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Tokio Hotel Публикувано на: Сря Апр 22, 2009 4:36 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Като разбрах че вокала е мъж ми паднаха червата на земята >.> нема по-абна група всъщност има ама ... това е 1 от боговете на провалите >.>
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Чет Апр 23, 2009 12:25 am |
|
Mikki |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
Imm0rtaL написа: Травестити от класа Тва мога да кажа за тях.Не стига,че немогат да пеят ами и не приличат на същества от мъжки пол моля? аз лично не съм виждала толкова отвратителни травестити. не че харесвам травестити или нещо ама тия се опитват да се направят на азиятски травестити ама и за това не стават. гнус ме е само като ги видя. толкова смесване на толкова различни стилове си е за повръщане. само не знам защо подяволите тия кретеноиди имат 8 страници тема.
|
|
|
Заглавие: Re: Re: Публикувано на: Чет Апр 23, 2009 7:22 am |
|
Squall_1st |
* |
|
Mikki написа: само не знам защо подяволите тия кретеноиди имат 8 страници тема. Аз т'ва се изчудих. Автора на темата трябва да бъде брутално изнасилен от трактор и валяк.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Re: Публикувано на: Пет Апр 24, 2009 3:37 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Mikki написа: Imm0rtaL написа: Травестити от класа Тва мога да кажа за тях.Не стига,че немогат да пеят ами и не приличат на същества от мъжки пол моля? аз лично не съм виждала толкова отвратителни травестити. не че харесвам травестити или нещо ама тия се опитват да се направят на азиятски травестити ама и за това не стават. гнус ме е само като ги видя. толкова смесване на толкова различни стилове си е за повръщане. само не знам защо подяволите тия кретеноиди имат 8 страници тема. Много хора се събират да ги псуват здравата ... ти как мислиш
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Tokio Hotel Публикувано на: Сря Ное 11, 2009 11:41 pm |
Нарутард |
|
|
|
Толкова да са ми протични , че чак Азис ми е по хубав от тях.. Цитат: Аз знам къв вие Проблема. неможете да сте като тях и за тва завиждате. нямате тая нежност на Бил и се дразните Ти ако на това викаш мода..
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|