|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 12, 2009 1:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Само аз ли не харесах белокосото "биши" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не знам какво му е бишито-то но хич не ме израдва Артур и той един... Артур. Ще го видя нататък, но май няма да го догледам, по принцип това не е моят стил аниме ^_^
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 16, 2009 8:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7916_1313847026.png) |
trigun |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
altostratos написа: би трябвало да стане по интересно. Всъщност, сега като се сетих, в играта в началото наистина не е чак кой знае каква историята - главно запознаване с персонажите. Но нататъка е сила, повярвайте ми! ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) Лошото е, че вероятно много хора ще го дропнат дотогава:?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 07, 2009 5:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ае тоя О-гам от дека се появи Като изключим липсата на каквото и да е любопитство от героите към МаОу, RPG anime <3 Кефи ме тоя демон, ама някво твърде много пестят от него Начччиии при такова начало просто лигите ми почват да надуват паркета.. Нямаше как да не го следя това. И до колкото виждам, нашия е или от Златните векове или от тези на Драконите, съдейки по опенинга. Щом е познавал Мирдин, койтоо... или е от времената на Елфите или от Златните, съдейки по историята на момичето. Но не мисля, че е от времето на Елфите, както би било най-очевидно заради тоя Пю..нещоси - най-добрия му приятел. Щот кат си говореха с Огам каза " този път срещу хора ли се бием". Ма до колкото помня го каза по такъв начин, в сми, че не за първи път се бие, ама не е и за втори... И ше си седиш до мъжо си, който е познавал Бога ти, преди 1000+ години и ... и ше си седиш. Няя го питаш... пфф.. тва щях да изключвам... Та гл. ни герой, Артур, Авалон, надявам се няма да го покрият с митологичния му елемент и да фане да дърпа мечове от камъни и наковални... Надявам се както е показано в опенинга да сберат армия от останките от годините и да водят най-яката битка срещу берсерк~like представителя на хората/църквата... Имам яки надежди за т'ва аниме вече ^^b А и HCG пакета разгледах xD
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tears to Tiara (Пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 22, 2009 10:19 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7916_1313847026.png) |
trigun |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
SayanMk написа: Та гл. ни герой, Артур, Авалон, надявам се няма да го покрият с митологичния му елемент и да фане да дърпа мечове от камъни и наковални...
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|