|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 3:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Сря Апр 15, 2009 10:57 am |
|
toporas |
|
|
|
Добре закво всички герои си приличат толкова много тоя мастъра на летящите лошковци има 1 към 1 муцуна с master jose :X
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 9:09 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Само някакви изроди са се събрали. Кефят си ме само наще обаче и може би лолито и Леон. В отбора има и holy mage (не го превеждам че звучи смешно ). Те и Натсу и Ерза са бая силни, ама едва ли са на неговото ниво..
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 9:57 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ахх никой от новите не ми хареса... (то не че всички бяха нови...). Поне най-накрая видяхме Wendy :> Но ще мине време докато поразкрият както точно се имаше напредвид за срещата между Натсу и нея. Иначе като се появи Леон викам, охх тоя ще е як, а то се оказа онзи тюфлек... После като казаха, че от другите пращат 1, ся си викам Mistgun без парцала ще е , а то кой бил :>
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 11:07 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
CaBa написа: Поне най-накрая видяхме Wendy :> най-накрая? Някой да ми припомни къде се е загатвало за нея? iRoNWill написа: Can you say Loli М/у очаквах тия да се появят ама исках и онзи с отровните нокти,той ми е любимец А този пък кой е? Явно нещо съм я чел през редовете тая манга, ще трябва да я препрочитам
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 11:37 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Е нали ти го показах кой е . Ако още не се сещаш, бе от групата на тоя Леон, който арк беше на един остров и лилавата луна дето ги правеше демони хората. И искаха да разтопят онзи демон там (дето учителката на Грей го беше замразила), и дето се разкри за детството на Грей и връзката му с Леон
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 11:46 pm |
|
loader |
|
|
|
Не само панела, ми и линка не видях Seriously май се нуждая от сън Иначе,добре разказа всичко добре че поне тая арка помна..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|