|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 5:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Апр 20, 2009 10:34 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Добре де ..само според мен ли мангата си продължава в същия неприятен дух . В смисъл казват ни съвсем малко ,а въпросите стават още повече ~ Този инцидент преди 9 години да не е онзи същият ,където се опитваха да имплантират Иносенс в човек направо ( онова в спомените на Линали ? ) И откъде на къде цъфнаха онези полу-акуми ? Явно не са станали полу-акуми както е станал Ален ( защото не виждат тъмната страна на Ален ... май ) И що по демоните всеки следващ персонаж вади сила по-голяма от тази на останалите ? Хилядолетният трябва направо 6-то ниво да изкара ( а уж Ноата трябва да са най-мощни ) И какво се случи с Крос само Господ знае Лави и Буукмените са си тук ( все още ) какво успокоение само ~ И моляяяя някой да почне да обяснява какво по демоните става ! И онзи Хитлер де отиде и за какво му е яйцето при все че не могат да го контролират ( отново голяма въпросителна - освен Ален де )
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 9:58 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Канда е сигур най-перфектия кросс между акума и човек. Първия и единствен успешен експеримент на папата... син на Адам. Аз пак изпуснах май някъв чапляр... иначе Зенитче мерси за преразказа, тия неща не знаех, че са се случили, въпреки, че четох... =0 И са минали 9 години от изчезването на Крос o_O И наще са още сулопульовци O_o или бъркам мангите crazy_little_crow написа: И какво се случи с Крос само Господ знае Ае... надали. Тоя нещастник се е пенсионирал в ония свят от доста отдавна ;0 Що за свят е т'ва там егати...
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 7:09 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
А аз съм била вятърничава!
Саяне, бъркаш мангите. ЦЛЦ, слушай ква оферта ше ти цаня.
Инцидента преди 9 години е свързан с миналото на Канда, явно и с това на Линали, защото досега все е показано, че тес познавата най-дълго. Крос си го няма от около няколко месеца. Полу-акумите са станали такива след като явно са някакви добровлци от пилците и Хитлер, използвайки врагментите от яйцето, е опитал да имплантира акуми в тях. Или пък са първото поколение такива, а яйцето го тафнаха, за да ги подобрят, ама не ми се вярва.
Канда най-вероятно е първия им, но неуспешен опит, иначе нямаше да се разбира особено добре с невинността си.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 7:54 pm |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
За Канда и аз стигнах горе- долу до тези изводи. Мен ако питате, обаче, той не е бил нито провал, нито успех. Нещо се е объркало по време на експеримента и в резултат на това объркване японеца е получил проклятието и татуса, обаче не е получил акума същност... може би Само дето аз си спомням нещо друго. При "инцидента преди 9 години" определено не става дума за изчезването на Крос,а за експериментите с инплантването на innocence (това, което е видяла Линали и което си спомни при случката със Суман). При такова положение дали не бъркаме тотално в предположенията си? В смисъл, то нищо не пречи Ордена да е провеждал двата типа експерименти едновременно, ама все пак... Канда трябва да е "плод" на един от двата. Абе, скоро ще разберем ^^ Мен ме учуди малко историята с членовете на "Crow". За тях разбрахме първо, когато обявиха Ален за предател и го заведоха да говори с Крос. Тогава Лави в качеството си на Bookman J. разясни какво представляват те и от това, което каза, съдя, че са си отдел с голяма история назад във времето (+ Линк по- късно също говореше за тях, така че има мн доказателства на тезата ми ;p). Тогава отпада варианта самия squad Crow да е бил съсатвен само от такива успешни опити за кръстоска между хора и акума. Остава версията част от Crow да са минали "под ножа" и в последствие да са сформирали екип от "себеподобни с невероятна сила". Не знам до колко съм права, но в общи линии стигнах до извода, че в тази манга няма нито една излишна дума или информация. Всичко (ама наистина всичко xD ) се развива в последствие. xD Ест, по- голямата част, от това, което написах по- горе нямаше никакъв смисъл да го казвам, но не можах да се стърпя да не споделя мисли и чувства.
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Вто Апр 21, 2009 8:11 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ае Канда нали е мацка и имаше 13 живота... От които бяха останали (>?<) .. Таа може би като изтекат всичките и ще се превърне в Акума и Алън ше го спаси Иначе интересно background развитие изкарваш, Kiava, ма кога ли ше разбереме какво става между ордена и папата... ше мине време...
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Апр 26, 2009 11:25 pm |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
Уф, не ми се коментираше онзи ден, за това пиша сега. Нe че сега имам какво толкова да кажа, освен че ми е тъпо, че пак обявяват пауза... т.т Явно Канда е от "the second exorsists". Странно xD Само не разбрах, той в крайна сметка човек ли е или е изцяло създаден синтетично? О.о Защото може или просто да е бил подложен на някакви експерименти, или изобщо да не е съществувал преди експеримента. Да се надяваме първото, иначе би било твърде turning point. xD Искрено се надявам да започнат издаването скоро, че иначе с толкова много въпроси на главата ще се побъркам xD (yeah, I am a big fan)
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Съб Юни 06, 2009 2:38 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Засега няма никаква достоверна информация. Първото, на което попаднах, е "евентуална" теза за втория хиатус, но тя не е доказана и затова не съм я постнала досега. ( само ненужно да плаша ) НещотоДругата доста по-вероятна причина е тази в wikipedia, но за съжаление отново е свързана със здравословен проблем: Цитат: In Japan, D.Gray-man was put on a hiatus twice, once due to Hoshino falling seriously ill with Norovirus and the second because of an injury to her neck.
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|