|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 6:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 20, 2009 9:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7604_1441824685.png) |
Sparda Dante |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
ЯМИ / СТРАК Ями старк ями старк АЕ STFU бе ебахти и повтарянето - ае хубаво разбрахме че не ви се вярва и не искате оня капут да е по-силен, но е ТАКА ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) автора е решил да се гаври и го прави....на който не му изнася ДРОП на мангата и готово..... моето едничко желание е някой или доста от главните герои да умрЪт, че то се задръсти от полудоиспани персонажи мангата ..... чапа ми хареса и честно казано май все по-вече ми спада списака с любимците НО КЕНПАЧИ РУЛЗ
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 25, 2009 1:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Да ок Кубо , нп
Второ - май ти имаш проблем с моя вкус, а не аз с твоя. Аз акъл на теб да съм ти давал ? Що ми се обаждаш тогава? Мангаката демонстрира завидно некадърие, факт че в началото не беше така, въобще не ме интересува. Той не е нито първия нито последния популярен автор, дето не може да свърши докрай работата си. Примери и в литературата, и в киното, и къде ли не още
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 26, 2009 9:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
[quote="kimiraikkonen"][/quote] Ти продължаваш да не вдяваш Аз ви се чудя какъв вкус имате, че да намирате такова нещо за "интересен чаптър", това е въпрос/риторичен въпрос/ба ли го, но със сигурност никъде не съм ви казвал "не четете мангата" . Така, че спести си и ти съветите към мен, които не съм ти искал и са ми досадни. Въпросът стои - какво ви харесва в историята, поднесена по този визуално скапан начин trigun ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) представяш ли си колко ти е през оная работа мангата, щом такива работи те забавляват
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 26, 2009 5:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7604_1441824685.png) |
Sparda Dante |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
Logrus написа: Въпросът стои - какво ви харесва в историята, поднесена по този визуално скапан начин отговора - нищо бате, поне според мен а като си представя, че в началото мангата по-ме радваше и от Наруто мангата...дох от един солиден период от време в тая манга толкова много се затлачиха нещата със стори мод-а, че повече няма накъде то не бяха цели страници само с черни и бели петна, не бяха локуми и незнам още кво... вече отива на "да ми е през кура" за историята в мангата, щото няколко от малкото причини поръди която още я следя са: - да видя докъде може да стигне некадърството и мързела на автора - щото още в началото беше яка и така от почит към якия старт - щото арта на Белината ми е любим... иначе е пълна скръб и всеки нов чап го доказва end...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 08, 2009 3:39 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
OHOHOHOHO Бараган е ЗЪЛ. А Тошко естествено се отървава като в Сънчо от осем ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Усещам как ще има дядо вс. дядо fight :3
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 08, 2009 4:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12088.jpg) |
lubo0 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Най-много да ги наритат всички (включително и Ямамото) и малко преди да ги довършат, да изскочат вайзардите. ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) vs. ![:death: :death:](./images/smilies/death.gif) а как мислите, дали ще има двубой между дедовците (леко риторично идва въпросчето)?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|