Дата и час: Нед Фев 02, 2025 5:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 30 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: D.Gray-Man
МнениеПубликувано на: Пон Апр 20, 2009 6:38 pm 
Аватар

Хаха, пожелах си да разкрият историята зад Канда- започнаха да я разкриват. Пожелах да вкарат отново Лави в историята- появи се в този чаптър. Исках да разкрият кой е Мадарао и какви са тези от crow... well ... :lol: Всичките ми желания бяха изпълнени. ^^ От там нататък чаптъра вървеше само нагоре, оправда всичките ми очаквания, а така както е тръгнало май самата история ще ги надхвърли съвсем. Дано. ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 20, 2009 9:59 pm 
Аватар
Модератор

Е тя мангаката каза, че тази година ще се разкрие миналото на Канда...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 20, 2009 10:34 pm 
Аватар

Добре де ..само според мен ли мангата си продължава в същия неприятен дух . В смисъл казват ни съвсем малко ,а въпросите стават още повече :? ~
Този инцидент преди 9 години да не е онзи същият ,където се опитваха да имплантират Иносенс в човек направо ( онова в спомените на Линали ? ) И откъде на къде цъфнаха онези полу-акуми ? Явно не са станали полу-акуми както е станал Ален ( защото не виждат тъмната страна на Ален ... май :o ) И що по демоните всеки следващ персонаж вади сила по-голяма от тази на останалите ? Хилядолетният трябва направо 6-то ниво да изкара ( а уж Ноата трябва да са най-мощни ) :? И какво се случи с Крос само Господ знае :doh:
Лави и Буукмените са си тук ( все още ) какво успокоение само ~ И моляяяя някой да почне да обяснява какво по демоните става ! И онзи Хитлер де отиде и за какво му е яйцето при все че не могат да го контролират ( отново голяма въпросителна - освен Ален де )

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 21, 2009 9:58 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Канда е сигур най-перфектия кросс между акума и човек. Първия и единствен успешен експеримент на папата... син на Адам.
:confused:
Аз пак изпуснах май някъв чапляр... иначе Зенитче мерси за преразказа, тия неща не знаех, че са се случили, въпреки, че четох... =0
И са минали 9 години от изчезването на Крос o_O
И наще са още сулопульовци O_o
или бъркам мангите :tired:
crazy_little_crow написа:
И какво се случи с Крос само Господ знае :doh:
Ае... надали. Тоя нещастник се е пенсионирал в ония свят от доста отдавна ;0 Що за свят е т'ва там егати...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 21, 2009 7:09 pm 
Аватар

А аз съм била вятърничава!

Саяне, бъркаш мангите.
ЦЛЦ, слушай ква оферта ше ти цаня.

Инцидента преди 9 години е свързан с миналото на Канда, явно и с това на Линали, защото досега все е показано, че тес познавата най-дълго. Крос си го няма от около няколко месеца. Полу-акумите са станали такива след като явно са някакви добровлци от пилците и Хитлер, използвайки врагментите от яйцето, е опитал да имплантира акуми в тях. Или пък са първото поколение такива, а яйцето го тафнаха, за да ги подобрят, ама не ми се вярва.

Канда най-вероятно е първия им, но неуспешен опит, иначе нямаше да се разбира особено добре с невинността си.

МнениеПубликувано на: Вто Апр 21, 2009 7:54 pm 
Аватар

За Канда и аз стигнах горе- долу до тези изводи. Мен ако питате, обаче, той не е бил нито провал, нито успех. Нещо се е объркало по време на експеримента и в резултат на това объркване японеца е получил проклятието и татуса, обаче не е получил акума същност... може би :lol: Само дето аз си спомням нещо друго. При "инцидента преди 9 години" определено не става дума за изчезването на Крос,а за експериментите с инплантването на innocence (това, което е видяла Линали и което си спомни при случката със Суман). При такова положение дали не бъркаме тотално в предположенията си? :lol: В смисъл, то нищо не пречи Ордена да е провеждал двата типа експерименти едновременно, ама все пак... Канда трябва да е "плод" на един от двата. Абе, скоро ще разберем ^^

Мен ме учуди малко историята с членовете на "Crow". За тях разбрахме първо, когато обявиха Ален за предател и го заведоха да говори с Крос. Тогава Лави в качеството си на Bookman J. разясни какво представляват те и от това, което каза, съдя, че са си отдел с голяма история назад във времето (+ Линк по- късно също говореше за тях, така че има мн доказателства на тезата ми ;p). Тогава отпада варианта самия squad Crow да е бил съсатвен само от такива успешни опити за кръстоска между хора и акума. Остава версията част от Crow да са минали "под ножа" и в последствие да са сформирали екип от "себеподобни с невероятна сила". Не знам до колко съм права, но в общи линии стигнах до извода, че в тази манга няма нито една излишна дума или информация. Всичко (ама наистина всичко xD ) се развива в последствие. xD Ест, по- голямата част, от това, което написах по- горе нямаше никакъв смисъл да го казвам, но не можах да се стърпя да не споделя мисли и чувства. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 21, 2009 8:11 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ае Канда нали е мацка и имаше 13 живота...
От които бяха останали (>?<) ..
Таа може би като изтекат всичките и ще се превърне в Акума и Алън ше го спаси :skull:
Иначе интересно background развитие изкарваш, Kiava, ма кога ли ше разбереме какво става между ордена и папата... ше мине време...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 24, 2009 3:21 pm 
Аватар

WTF? HIATUS? AGAIN? WHY? :shock: :(

МнениеПубликувано на: Пет Апр 24, 2009 5:37 pm 
Аватар
Модератор

За паузата споменах тука - viewtopic.php?p=1490080#p1490080 :lol:
Само не разбрах, Канда през цялото ли време ги вижда тея цветя покрай него...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 24, 2009 9:01 pm 
Аватар

Чета повечето ти мнения, не всичките. :lol: :( :(

Аз от чапа, освен, че Канда са го натаковали и, че тия новите са доста гаднички, нищо не схванах. Дори как се е случило не знам... :?

МнениеПубликувано на: Пет Апр 24, 2009 11:24 pm 
Аватар

Пак хиатус, а? Ах, ах, ах...

МнениеПубликувано на: Съб Апр 25, 2009 11:29 am 
Аватар

Мда, много тъпо. Ей заради тези непрекъснати зацикляния нищо не помня от мангата. Zenith, мерси за напомнянето за яйцето.

А за главата - отново почти нищо не схванах, отчасти заради вече доста голямото количество натрупали се въпроси и отчасти от това, че съм забравил много неща :P . Бак обаче каза, че Канда е "създаден" чрез някаква програма за "изкуствен наследник". Чудя се наследник на какво и някъде споменава ли се защо тези новите са "трети екзорсисти", а Канда - "втори ексзорсист" Предполагам това означава колко близко се е получил до...? До какво наистина? До акума или до нещо по-сериозно? А цветето...само едно стана ясно, че то се е превърнало в цяла градина :)

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 11:25 pm 
Аватар

Уф, не ми се коментираше онзи ден, за това пиша сега. Нe че сега имам какво толкова да кажа, освен че ми е тъпо, че пак обявяват пауза... т.т
Явно Канда е от "the second exorsists". Странно xD Само не разбрах, той в крайна сметка човек ли е или е изцяло създаден синтетично? О.о Защото може или просто да е бил подложен на някакви експерименти, или изобщо да не е съществувал преди експеримента. Да се надяваме първото, иначе би било твърде turning point. xD
Искрено се надявам да започнат издаването скоро, че иначе с толкова много въпроси на главата ще се побъркам xD (yeah, I am a big fan)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 1:47 pm 
Аватар

Някой да е попадал на информация относно състоянието на мангата/мангаката и евентуално кога ще възобновят издаването?

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 2:38 pm 
Аватар

Засега няма никаква достоверна информация.
Първото, на което попаднах, е "евентуална" теза за втория хиатус, но тя не е доказана и затова не съм я постнала досега. ( само ненужно да плаша ) Нещото
Другата доста по-вероятна причина е тази в wikipedia, но за съжаление отново е свързана със здравословен проблем:
Цитат:
In Japan, D.Gray-man was put on a hiatus twice, once due to Hoshino falling seriously ill with Norovirus and the second because of an injury to her neck.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 30 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]