|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hatsukoi Limited ~ пролет 2009 ~ Публикувано на: Сря Апр 22, 2009 2:59 am |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
spiralkinda написа: Мангата беше тотален провал, едва 30-32 чаптъра някъде прокопса и я спряха заради нисък рейтинг, ще видим анимето докъде ще стигне. Пак дотам Инак след 2ри еп интереса ми се повиши и май ще го следя. Комедията е биваща, романса въпреки, че е адски плосък го мешат от време на време с дебелизъм, а тва ме радва. Арта е зле, заедно с OP/ED. Персонажите... очаквани, поне не са мноо еднотипни като характер. Ще се следи до момент, в който някоя серия ще ме ядоса и ще го
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hatsukoi Limited ~ пролет 2009 ~ Публикувано на: Пон Май 11, 2009 3:05 pm |
|
Reigi•Maigo |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 10, 2006 1:21 pm Мнения: 870 Местоположение: hnghh-
|
много добро аниме в началото бях скиптичен като го видях онова чудовище и че историята ще се върти главно около него ... НООО щом ще гледаме различни бишита секи еп approved by ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hatsukoi Limited ~ пролет 2009 ~ Публикувано на: Пон Май 11, 2009 3:25 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Това аниме ми е в челната 3-ка за сезона. Незнам как е била мангата и защо не е била популярна, та са я спрели, но аниме реализацията е страхотна!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hatsukoi Limited ~ пролет 2009 ~ Публикувано на: Пон Май 11, 2009 6:37 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
мангата я спряха заради нисък рейтинг заедно с Mx0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|