Страхотни са продуктите почти 24/7 има сокове Клевар в хладилника но от всичките съм пробвал само чаревиацата граха и СОКОВЕТЕ !!! Билата ми е леко далечко но какво да се прави - Надежда > РЕСТ
Да си кажа честно преди време се натрових с подобни продукти под името "Аро", които са нещо подобно на Клевър. Евтино, евтино, обаче лютеницата нещо й имаше, а топеното сирене беше с мухъл.. (не казвам, че и двете са лоши, харесвам Клевър, а Аро - не, защото попаднах на кофти продукти). И оттогава подхождам внимателно към тези евтини стоки. Но трябва да кажа, че откакто построиха Кауфланд до блока ми, живея, тъй като тук има разни продуктчета "кауфланд", които са супер добри. Има страшни далавери. Един шоколад със стикерчето на Кауфланд (не е някаква марка "Кауфланд", а просто продукти, подбрани от самия супермаркет, доколкото знам; ПП: демек, да, същото ..) струва 85 стотинки - не само, че не е марципан, но и по вкус за мен не се различава по нищо от милката. Въобще навсякъде си има разни такива временни или дълготрайни далавери стига да гледаш. Колкото до Клевър, пробвала съм разни техни продукти, пила съм и соковете им, обаче бях останала с много добро впечатление ^^ Но най-близката до нас Била се намира в Красно село, а дотам не ми се ходи.. xD
Спойлера:
(Така междудругото - Аз хубаво похвалих кауфланд, но: най-отвратителния магазин, в който съм влизала някога е от веригата минимаркети "Европа". Няма такава мизерия (поне люлинския, който се намира до училището ми). Не стига, че продават развалени продукти, ами и магазинът е чак гнусен, мръсен, техниката не работи, при което продавачките не могат 5 минути да маркират покупките ти, а хората от опашката чакат в въщото време. Отделно почти всичките продавачки са адски недружелюбни и изнервени личности. Много често просто се правят на ударени, подминават те и те оставят необслужен. Колкото до продуктите "Европа" - не са нещо добро.. Принципно не се оплаквам толкова, но този магазин просто си прости плюенето.. Преизподнята )
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
Заглавие: Re: Clever (продукти)
Публикувано на: Пет Апр 17, 2009 10:37 am
Tra[n]ceR
Let there be SPAM!
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
Специално за кашкавал предпочитам вносните, които вървят горе долу 9-11 лв кг в Кауфланда и са в пъти по-добри от всеки български кашкавал.
Колкото до царевицата в консерва на Clever - Най-добрата е! Цената е много прилична, а вкуса е много добър. Единствената царевица, която ми харесва колкото тази на Clever е Bonduelle, но цената и е доста по-висока.
За съжаление вече почти не ходя в магазините на Billa, защото там много неща са доста по-скъпи отколкото във веригите на Фантастико и най-вече кауфланд. В кауфланд редовно правят невероятни намаления точно на продуктите които най-често купувам и съм много доволен ; ) Разбира се и там има някой неща, които са по-скъпи отколкото на други места, но ако трябва да си играя да обикалям всички магазини за няколкото стотинки по-евтино... само за бензин ще дам няколко пъти повече, а да не говорим за загубеното време ; )
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие: Re: Clever (продукти)
Публикувано на: Пет Апр 17, 2009 4:14 pm
Vego
Мародераторче
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Ем то тва не е клевър тва е клевер... Бахти боклука... до даскалото имаме Била и понеже нямаме думи да опишем какви гадории вкарват в продуктите си, използваме името "Клевер"... Не се излагайте с некви такива спрели продукти... купувайте си истинско месо/истински млечни продукти...
CBA-а е яко спрел и продаваха точно обратното на ОАЗИСА (който по последни слухове беше премахната "насилствено" като верига супермаркети)... От днешните супермаркети само S_mart-а продава качествени стоки... ма и те почваха да сгъват...
Публикувано на: Пет Апр 17, 2009 7:16 pm
Eien Ryuu
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
Абе не съм ги виждал тия Clever продукти.... *почесва се по главата* , поради простата причина, че трябва да отида на другия край на града, където беше единствената Billa (а и не ги знаех тогава тези продукти). Е наскоро отвориха тука по-наблизо до нас Била и след като видях темата, ще отида да проверя. После ще ви изказвам мнение.
Специално за кашкавал предпочитам вносните, които вървят горе долу 9-11 лв кг в Кауфланда и са в пъти по-добри от всеки български кашкавал.
Колкото до царевицата в консерва на Clever - Най-добрата е! Цената е много прилична, а вкуса е много добър. Единствената царевица, която ми харесва колкото тази на Clever е Bonduelle, но цената и е доста по-висока.
За съжаление вече почти не ходя в магазините на Billa, защото там много неща са доста по-скъпи отколкото във веригите на Фантастико и най-вече кауфланд. В кауфланд редовно правят невероятни намаления точно на продуктите които най-често купувам и съм много доволен ; ) Разбира се и там има някой неща, които са по-скъпи отколкото на други места, но ако трябва да си играя да обикалям всички магазини за няколкото стотинки по-евтино... само за бензин ще дам няколко пъти повече, а да не говорим за загубеното време ; )
аз да си призная тези продукти '' Clever" не ги бях чувала може би това се дължи на факта,че в моя квартал няма Била,а когато трябва да празаруваме повече ходим до Кауфланд,който е в Младост.Трябва да кажа,че Кауфланд много ми харесва там мога да си стоя с часове да си разглеждам xD.Иначе в моя квартал освен Т-маркет,който леко съксва, отвориха и Про-маркет, който не е нищо особено, но Смарт-маркет вече рулира щото е и денонощен ^^ и имат много хбуави неща Фантастико (този,който е в Студ град) не е лош, макар че продуктите им, които са с марка ''Фантастико'' не ми харесват определено (поне това,което съм опитвала) аа забравих да кажа и за BMB, които маи само в моя квартал го има xD за CBA (има много близко до мойто даскало) нямам много мнение пък и не ходя често там.A ние ползваме грах ама от стъклени буркани (не знам марката) и е много хубава
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения