|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 18, 2009 12:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Мда, и аз не очаквах само Ашироги да сериализират. Надявах се поне и на Фукуда ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) . Дано да можем да проследим и неговото развитие, защото си ме кефи ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Иначе главата ми беше малко досадна и то не заради друго, а заради Михо. Надъхващи моменти обаче имаше много, така че цялостното усещане беше яко. Особено момента с Низума много ми хареса. Ако и в тази манга можеха да се разграничат различни арки, то тази глава слага началото на нов етап. Досега нашите се сблъскваха с най-различни проблеми, за да бъдат сериализирани. Сега тепърва ще видим колко е трудна работата на една мангака - да гониш сроковете, да измисляш нови неща, за да задържиш интереса на читателите и още кой знае какво ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Предполагам, че човекът който дойде с Хатори ще се окаже новия асистент. Чудя се как Маширо и Такаги ще приемат неговата поява. Очаквам с нетърпение!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 20, 2009 8:43 am |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Абе дето се вика... Always look on the bright side of life @ Safiir Сега ще вкарат поне още 3ма героя в историята най- вероятно, което е супер и най- вероятно ще стане още по- добра мангата
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 15, 2009 9:09 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Май скоро ще си имат нов асистент.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 16, 2009 9:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Първата глава, която не ме надъха много-много. Макар момента с шефа на WSJ да беше готин. lcool написа: Май скоро ще си имат нов асистент. Аз се надявам скоро да имат нов едитор. Новият ме дразни
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 22, 2009 7:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Nakai ебаси и издръжливото копеле дето излезна, тц тц тц браво, че прави тия неща дето харесва, а и накрая с чадъра беше добра сценка. Поне онова позьорче за пореден път му го набиха средния в ...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|