Упорито вярвах, че Луксус ще стане новият мастър (е има време още де , един ден може да се върни поучил се от грешките си). Добър беше момента когато изгониха Луксус, от една страна ще ми липсва, вече ми изглежда променен. Иначе Газийл си беше мистерия как разбира Натсу. А и радостна новина, следващите 2 чаптъра по 25 страници и цветни странички, после и ковър. Надявам се да е за представянето на новия арк, а не само за веселбата им на тоя карнавал ли там каквото е.
Яеееееееееееееееееееееееееееееееее Газелата е от нащеееееееееее Много е готин тоя чап хареса ми,че Лукс въпреки изгонването си пак си стана от добрите ... и че сега баща му ще тряя да яде малко тупалки
Оххх спи ми се
Публикувано на: Сря Мар 25, 2009 1:44 am
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Е разбрахме кой е Иван и въпреки, че Газийл се оказва от нашите, все пак ми се струва подозрително (дано да греша). Иначе момента с заминаването на Луксус ми напомни на момента в One Piece и като си тръгваха Арабаста :>
Видяхме и ония дето следи Луси :> (който вероятно е баща й).
Е, че Газийл ще е от нашите си беше ясно да. Но просто с изказванията които направи, това че го представят изведнъж към нашите ми се струва странно. Очаквах малко по-малко да премине, ама не и така бързо :>
Абе мангата е страхотна няма спор ами много ми е интересно какви са плановете на мангака-та колко чаптъра смята да прави и дали смятат да правят аниме по мангата иначе според мен колкото повече толкова по-добре
Публикувано на: Пет Апр 03, 2009 3:46 am
CaBa
Модератор
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
Интересно, до сега май не са сключвали алианси с други гилдии. А тея от Орасион Сеис трябва да са някви чудовища, щом са само 6, а държат 1/3 от тъмните. Надявам се тая арка да не е тъпа, противно на очакванията ми.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения