|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jojo's bizarre adventure Публикувано на: Вто Апр 14, 2009 3:20 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
лелелеел как сам се смял и кефил на тези моменти дето ги прави на луди баси бтв... търся си 6-тата манга за дл ама нещо немога да я намеря цялата >.>
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jojo's bizarre adventure Публикувано на: Вто Май 05, 2009 2:04 am |
|
Karibdus |
|
|
|
Така прочетох и заветния 594 чаптър ... сега да продължаваме с Stone Ocean още ммм 156 чаптера ... лол бързо се прочитат мега интересно .... въпреки че в началото главния герой на 5-тата манга не ми симпатизираше ... ама сега свикнах с него лол 6-тата вече няма го има ... ще е щерката на Джотаро
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jojo's bizarre adventure Публикувано на: Нед Юни 14, 2009 11:07 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
Jojo's Bizarre Adventure ... COMPLETED подяволите ... беше яка манга... сега ще видя Steel Ball Run какво представлява еххх жалко че свърши... Джолин беше яка мацка
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jojo's bizarre adventure Публикувано на: Пон Юни 15, 2009 2:16 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
И аз преди да прочета 6-тата си дадох малко релакс х) тааа... до коя си ?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jojo's bizarre adventure Публикувано на: Пон Юни 15, 2009 11:44 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Logrus написа: човече ... тази във фейса е ... ЛОЛ аз съм още мноого назад, напоследък не ми се чете и съм я оставил за когато имам вдъхновение Само там ли??? цялата е зле което я прави и ЕПИЦ зле! как да е освен оригиналната манга другите не стават...пах >.>
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jojo's bizarre adventure Публикувано на: Вто Юни 16, 2009 2:04 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
Super_Beast за разлика от тебе съм прочел всичко и мога да кажа че всичките са супер яки то и за мен това дето харесваш е "епиЦ" ЗЛЕ ама нищо не казвам нали ... така че си трай там ... дебре като да изкажеш проклетото си незначително мнение деба Logrus ок
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jojo's bizarre adventure Публикувано на: Сря Юни 17, 2009 3:13 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Виж сега тая пача си е цял мьж пьк ти квото искаш ми говори.. Има колкото си щеш манги дето девойките там са на много по високо ниво.Както казах и мен ме радва jojo-то но си има якото тъпи работи. Мнението ми е повече от значително от половината мнения в тая тема дето почти нищо не се коментира.КРАЙ!
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jojo's bizarre adventure Публикувано на: Нед Юли 12, 2009 6:38 pm |
|
SoulRipper |
|
|
|
Logrus написа: Tози мангака много си пада да рисува мъже и в какви пози, какво чудо ... мани мани, направо понякога не е за гледане Хаха, да. Сигурно човека, който я рисува си е фен на културизма, няма друго обяснение(надявам се). Но самата манга си ме радва много и си я чета(несъзнатено бързо), когато имам свободно време. Препоръчвам я тези, които не са я чели(не, че аз съм я прочел цялата, не е лесно. ).
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jojo's bizarre adventure Публикувано на: Чет Ное 26, 2009 5:07 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
Абе случайно некой да знае дали някоя група ресканва 3-тата манга ? Че преди кат четох мангата беше с много кофти скан... а сега като е почти излязла изцяло в USA не може некой да не я ресканне....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|