|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 2:25 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Абсолютно Аз както ги виждам нещата - Наруто смила Год рийлма, а Нагато се дави в кръв, докато сестра Конан (само как звучи баси) му асистира. Тръгват да се спасяват и на входа на пещерата, или не - докато са вътре чуват глас и виждат Тоби небрежарската да си клати краката от някое сталагмитче вътре. Два шамара на Конан, Зетсу изяжда Нагато и си тръгват преди русото. Наруто идва и заварва Конан на умирачка, която му казва нещо си и ... край на епопеята с Пейн
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Апр 10, 2009 8:18 pm |
Hajutze |
|
|
|
Ми да видиме ... Цицунаде > Какаши = Гай > по-голямата част от селото 2 тела на Пейн > Какаши Наруто > 6 тела на Пейн Цицунаде < Джирая (тука не сум сигурен) Джирая < 6 тела на Пейн от тука вадиме извода , че ако си наред с главата няма да спориш с човека дет е по силен от цялото село взето заедно ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Апр 11, 2009 1:41 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ами тя Тсунаде си изгуби белега на челото и всичката чакра за да спаси максимално повече селяни и от нея повече нинджа не става .
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Апр 11, 2009 1:52 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
е, да... то, това даже си се виждаше.... но в крайна сметка можеше поне да поорганизира малко нещата..... да изпрати разни съпортове, нещо... то, вярно, че всичко е хаос и тотална обърквация, но като цяло, всички оставиха всичко в ръцете на Наруто..... кога пък той стана толкова reliable??? Някакси границата в самата манга беше доста рязка, чак звучи малко налудничево.....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Апр 11, 2009 8:11 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Защо Тцунаде да му е оставила титлата на Хокаге - просто може да го избере за наследник и дори той да е Хокаге заедно с нея (1-2, 3-4, защо не и 5-6 ?) А относно това кога Наруто е бил толкова reliable - съветвам те да изгледаш анимето наново Винаги в решаващи ситуации Наруто спасява всички
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|