Дата и час: Сря Фев 26, 2025 10:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 30 от 33 [ 488 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: MyArt: BlossomStar
МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2009 12:15 am 
Аватар

мерси :):):) тези неща ги знам XD

1. Не съм съвсем съгласна.... то важи в пълна сила за анимацията...даже и да не иска човек да е така в процесът на работа сам ще, не ще ще - опростява, но вземи концепт за игра, който впоследствие се прави с 3д ...
Изображение
....дали не е с детайлни дрешки, или няма често срещано лице, или може би е стилизирано, но в крайна сметка това е концепт :) за това казвам, че зависи с каква цел правиш дадено нещо

Това, че като десет души правят нещо за едно филмче/игра/комикс разбира се, че трябва всички да спазват един стил ...в крайна сметка правят едно нещо....логично е XD

но мисля, че за да се наложиш като име трябва да имаш свой собствен стил на изключително високо ниво, с когото хората да те разпознават и идеята е да се усетиш къде си най-силен и да наливаш там, което разбира се не значи да се ограничаваш за други неща
... като кандидатсвах в Графила, забележките на Велинов към работите ми бяха
Цитат:
Както бе казано - все още експериментираш и се луташ в различни стилове, най-вероятно инспирирана от различни автори. Серията от трите мацки е силна и ми допада, но ми е трудно да повярвам, че са рисувани от един и същ човек. Стилистика, линия, цвят... много различни.

За сметка на това поседния ти пост много радва и се усеща напредък, макар отнова да има стилови различия, явно е че се доближаваш до крайната цел.

общо взето съгласна съм, че в определени обстоятелства са важни тези 2 точки...но само за определени обстоятелства

и да...да работиш в екип по проект, няма нищо общо с това да си рисуваш яки картинки и да пускаш по форуми

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 07, 2009 9:56 pm 
Аватар

Изображение

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 12:13 am 
Аватар

Изображение
wip

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 12:35 am 
Аватар

еее аз си я представях по в червено, не синьо. xD
но е мн кукленско. шайни такова. радва.

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 1:07 am 
Аватар

е,винаги може да са и по натурни,но там особено могат да бъдат адски разнообразни. В примера който ми показа (на някой Корейски дизайнер сигурно)- стила е много по реалистичен от твоя,тоновете са много по меки- забелязват се кухините на очите,въпреки че очите са много по малки (нормални) от тези които правиш ти- лицето и има много добре дефинирана и ясна убедителна форма.

Момченцето на масата малко се откроява от миналите неща. Не е особено интересно и не намеква за много характерност- изглежда като картинка за картичка или за детска книжка. Дървените обуща са готини, но яденето на мед освен че е сладко,не изглежда много забавно. Може би не се стремиш да търсиш комичност в образите си,и това ги прави по малко интересни за мен,нз..
Анимационната стилизация е успешна- спазила си перспективата основно,но си разкривила умело тук-там.

Като цветове рисунките ти са адски карамелизирани- много сатурация,много захар винаги. Топли тонове,много светлина. Това определено ги подслажда, но пак ги поставя в някаква обща ниша.. Доста са живописни, но по някакъв сладникав начин,което не е задължително нещо отрицателно

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 9:01 am 
Аватар

Много ми харесва как си оцветила лицето на момичето, нищо че е кукленско,карамелизирано или захаросаноили както там ти наричат работите,цветовете са много живи,само на очите нещо им куца (не само оранжевият цвят,може би опитът ти да им придадеш блясък нещо не се е получил) :) .На мен лично би ми харесало ако останалата част си остане неоцветена.
А за жената-войн мога да кажа само ,че лицето и е много красиво,но не отива на тялото,надолу прилича на кичозна коледна елха.
Съгласна съм ,че няма кой знае каква оригиналност в рисунките ти и всички си приличат,но ти май търсиш естетическата част,а не нестандартната.И все пак не е зле да започнеш да правиш по-раздвижени рисунки,с по-интересни пози,а не да наблягаш само на красивото оцветяване и детайлите.

МнениеПубликувано на: Вто Апр 14, 2009 3:10 pm 
Аватар

офф,извинявай,като казах че перспективата е ок,не съм гледал внимателно:
http://img258.imageshack.us/my.php?imag ... tarfix.jpg
ще се изям ако не посоча тези

ако намерим линията на хоризонта чрез масата, виждаме че горната част над шкафа е над нея, също виждаме че крачетата на масата и горната част на масата са на различни точки

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 14, 2009 3:23 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

WTF

Най-плашещ е факта, че от форумните арт експерти не сме видяли нищо в последно време.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 14, 2009 4:09 pm 
Аватар

blurymind написа:
офф,извинявай,като казах че перспективата е ок,не съм гледал внимателно:
http://img258.imageshack.us/my.php?imag ... tarfix.jpg
ще се изям ако не посоча тези

ако намерим линията на хоризонта чрез масата, виждаме че горната част над шкафа е над нея, също виждаме че крачетата на масата и горната част на масата са на различни точки

леле ше те изям блъри кълна се, ще дъфча докато не стане на пюре.

ти детска картинка не си ли виждал бе човек, малко ВЪОБРАЖЕНИЕ? нещо говори ли ти това :D
какво те интересува дали на картинка с МЕчО ПУХ ХОРИЗОНТА не е както трябва омг.

Изображение

О НЕ! ДЪГАТА МИНАВА ПРЕЗ ТЯХ! НЕКА ВСИчКИ СЕ САМОУБИЕМ ГРУПОВО!
ако рисуваш за да правиш всичко реалистично и както е в природата, ще ти препоръчам да пробваш с фотографията.

П.С.: един шКАФ подяволите...

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 12:36 pm 
Аватар

ще отделя минутка да се посмея на себе си малко , Мики си е 100% права че съм кусурджия и понякога се втелявам прекалено...дори на мен ми изглежда смешно начина по който съм и надраскал работата. Прилича на някакво вандалство с изхабен маркер :doh:

Но сериозно, във всички детски на дисни перспективата на бекграундовете е правилна. Може нещата да са разкривени,може да не е правилна при детайлите, но в основните форми е спазена. Блосъм рисува много добре и не искам да изглежда сякаш само и търся грешки.Само посочвам неща които може би пропуска . :) Ако тя ми каже да престана,ще престана :peace:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 16, 2009 2:35 pm 
Аватар

blurymind няма ли, чистосърдечно ти го казвам, да МЛЪКНЕШ най-накрая
писна ми да гледам досадните ти постове в темата
чиба къш да те няма :vicious:

Харесва ми грима на лицето, но останалото ме отблъсква повече :hmm:
Рисунката на Мечо Пух е много готина :peace: макар, че така нарисувани лицата им ме карат да си мисля разни работи :lol:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 9:33 pm 
Аватар

мерси за коментарите

Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 9:35 pm 
Аватар

НЕВЕРОЯТНИ СА ВСИЧКИ НЕЩА ПРОСТО :shock:

МнениеПубликувано на: Съб Май 09, 2009 6:29 pm 
Аватар

Последното ми харесва, дори много : ) Само като съвет, контролирай си светлината, защото иначе обърква формата и стои раздробено. Като цяло, светлосенъчно не е много добре, ама е оправимо; готиното е, че е радост за очите да гледаме арта ти :D

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 11, 2009 8:26 pm 
Аватар

тва последното уби рибата :thumb:

но стерноклейдомастоида трябва да отива зад ухото,при черепа, без него не може да си върти главата.В момента е на грешно място

ето

http://images.google.bg/images?rlz=1C1G ... =en&tab=wi

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 30 от 33 [ 488 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]