|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Нед Апр 05, 2009 12:38 am |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
souleater написа: У филма няма много "дълбочини" но в комикса има, а повечето в темата са го чели, оттам и идва масивния drool. Ся за другите не знам... може да са били на некви гъби Между другото точно това и аз забелязах. Повечето хора, който са (сме) чели комикса се изкефиха на филма, а тези който не са го чели не им хареса.
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 5:08 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Ефекти фтв ... история ... 1 просто секаш нямаше смисъл целия филм ...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 5:53 pm |
|
Mikki |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
Karibdus написа: Ефекти фтв ... история ... 1 просто секаш нямаше смисъл целия филм ... изказа се баш майстора за Мона Лиза.
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 6:47 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
Mikki написа: Karibdus написа: Ефекти фтв ... история ... 1 просто секаш нямаше смисъл целия филм ... изказа се баш майстора за Мона Лиза. мона лиза я направих за 5 секунди ... изказа се човека който е сътворил проклетия ви свят !
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 6:55 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Ама и двамата сте едни тупани... ама така е... като не сте израстнали с хубаво кино, ше ми хвалите тия боклуци...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 7:13 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 11:40 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Темата щеше да е далеч по-интересна, ако всеки втори не се заяждаше с предишния и ако не повтаряхте едни и същи неща във връзка с филма.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Вто Апр 07, 2009 5:43 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Мастър Онийл пак проявява неописуемо гениални умения в триенето на постове... Не се заяждам, аргументирам се...
Ми кво очакваш ве, Скуол...
Все ще има хора, които мислят, че филма е тъп или гениален. За мене е тъп... що... ми ходете си изгубете 3 часа в киното да видите, защо мисля, че е тъп... Най-лошото, което може да се случи е да ви хареса...
П.П. Удебелих го, поради странните лични сьобщения, които получавам...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Вто Апр 07, 2009 6:06 pm |
|
Gerx |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 6:52 pm Мнения: 1848 Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
|
snookie ти още ли си в темата? >.>
karibdus, фтв е МНОГО странно и може да бъде объркано. Не прави човек instantly безмозъчен. ftw си е истината, но както и да е.
Master apoloncho, не се заяждат, аз не виждам такова нещо. Защитават позицията си относно филма.
Mikki, и аз ако разбера нещата така, бих написал същото. Проблема е там, че някои хора виждат само ефектите и в същото време изпускат много от добрите страни на филма.
Godsmack, souleater - чел съм много малко от комиксите, но филма indeed ми хареса.
Squall, те са мафия, един за всички и отиват в някоя тема и я осират. А междувременно някои се бутат между шамарите и повтарят клишираните си шитове отново и отново.
И ще повторя
watchmen - you 1:0
hnd
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Вто Апр 07, 2009 11:24 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Master Oneal написа: @snookie и @Squall_1st не се заяждайте в темата има си ЛС за тая работа изтрил съм ви мненията и се придържайте се към добрия тон Тонът е бил добър винаги. Лични съобщения не получавам и се радвам, че е така. Снуки, разбрахме, че не ти харесва филма. Сега можеш ли да замълчиш и да си намериш друга тема, където да изявяваш вълненията си?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Сря Апр 08, 2009 12:37 am |
|
snookie |
|
|
|
Squall_1st написа: Снуки, разбрахме, че не ти харесва филма. Сега можеш ли да замълчиш и да си намериш друга тема, където да изявяваш вълненията си? Toва звучи като някво изявление на Хитлер... "Йосифе, разбрах, че не ти допадат методите ми. Що не си стоиш в Русия"
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Сря Апр 08, 2009 12:42 am |
|
Karibdus |
|
|
|
Mikki написа: Karibdus написа: ох... аз прочетох втф ехехеахех кекекек купи си очила тогава такива като на някоя палава секретарка
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|